Apartament în stil contemporan amenajare interioara

 Principalele probleme ale apartamentelor mici și soluțiile lor Principalele dezavantaje ale apartamentelor mici sunt lipsa de spațiu liber și iluminatul slab. Prin urmare, toate acțiunile designerului au ca scop extinderea vizuală a spațiului și crearea celor mai funcționale și confortabile interioare. Primul lucru pe care trebuie să-l decideți atunci când dezvoltați un proiect este aspectul. În camerele mici, două opțiuni sunt relevante: împărțiți spațiul în zone folosind partiții sau creați un apartament studio. Studio Design interior Bucuresti



 Pentru persoana noastră, zonarea camerei este mai familiară, ceea ce vă permite să vă retrageți. Cu toate acestea, a doua opțiune este, de asemenea, câștigă popularitate în ultima vreme, în special în rândul persoanelor cu profesii creative. În apartamentele compacte, amplasarea de mobilier dormitor clasic italian  voluminat și monolitic este categoric o alegere buna . 


Cea mai potrivită opțiune ar fi mobilierul  de living italia pret ascuns în spatele panourilor glisante, dulapuri verticale pe niveluri, scaune gonflabile, canapele și paturi transformabile. Atunci când alegeți o culoare de fundal, trebuie să acordați preferință culorilor deschise. În condiții de lipsă de lumină, acestea vor compensa această lipsă. O atenție deosebită trebuie acordată organizării iluminatului artificial competent.


 Acest lucru poate crește foarte mult nivelul de confort în apartament. Stiluri de design potrivite Contemporan Pentru un apartament clasic Constanta  , stilurile de design cu un minim de elemente și un maxim de spațiu liber, de exemplu, ar fi minimalismul, high-tech, contemporan, sunt cele mai potrivite. Minimalismul vă permite să atingeți confortul și funcționalitatea unui spațiu mic, oferindu-i caracteristicile sale unice. 


Această soluție stilistică vă permite să creați un interior laconic cu tot ce aveți nevoie pentru viață. Principiul de bază este că, cu cât este mai simplu, cu atât mai bine. Hi-tech va fi interesant pentru persoanele care iubesc interioare elegante si originale. Materialele tradiționale pentru el: metal, plastic, sticlă, sunt cele mai potrivite pentru spații limitate.

 Iar utilizarea abundentă a lămpilor și oglinzilor încorporate va ajuta la extinderea vizuală a apartamentului. Contemporanul poate fi foarte diferit, dar ideea sa principală este de a combina funcționalitatea maximă cu elemente decorative eficiente sau accente de culoare strălucitoare. Acest stil este perfect pentru crearea de interioare elegante în cazul în care spațiul este limitat.





Un apartament mic este o provocare pentru un designer. Dimensiunea redusă limitează foarte mult spațiul pentru manevre și forțează specialistul în design să-și folosească toată imaginația și profesionalismul pentru a-și atinge obiectivele. Dar chiar și o cameră compactă poate fi transformată într-un loc confortabil și original pentru a trăi. Există o serie de tehnici de design și stiluri potrivite pentru acest lucru.