Apartament pentru o familie numeroasă in Bucuresti

Dacă există o masă mare în sufragerie, camera poate înlocui sufrageria. În plus, ar fi bine să plasați aici mai multe canapele mici sau mari, cu fotolii confortabile. Și dacă puneți o canapea de colț cu o măsuță de cafea, veți obține un colț confortabil în care un număr mare de oameni își pot petrece timpul împreună.




 Cu ajutorul diferitelor mobilier, camera comună poate fi împărțită în zone: una va fi pentru relaxare, iar cealaltă va servi ca loc pentru dormit. În acest caz, este potrivită o canapea pliabilă convertibilă cu sertare pentru lenjeria de pat, care poate fi pliată pentru o zi. Indispensabil pentru familiile numeroase și diverse opțiuni pentru sistemele modulare, care vor găzdui confortabil toate lucrurile necesare in amenajarea  unei case clasice in Bucuresti .

 Copii Pentru creșă, este necesar să se aloce o cameră separată, unde trebuie să existe dulapuri pentru depozitarea jucăriilor și dulapurilor. Într-o cameră mică, paturile supraetajate economisesc spațiu. Dacă copiii au vârste sau sex diferite, iar camera este una, ar fi bine să împărțiți camera în zone folosind partiții. 

 Alte premise Dacă nu există suficient spațiu pentru toată lumea, puteți utiliza în mod eficient loggia izolată transformând-o într-un birou, un loc de relaxare sau chiar un dormitor calsic italian mic, iar un dulap mare poate fi transformat într-un dressing.Nu este atât de dificil să organizezi în mod corespunzător spațiul pentru o familie numeroasă, doar gândește-te la fiecare detaliu, selectează mobilierul, fă o mică reamenajare a spațiilor și folosește sfaturi de specialitate. 

Te-ar putea interesa si: Mobilier modern in magazinele online .


De exemplu, în centrul de mobilă Avenanti, situat în Italia  vi se vor oferi o mulțime de opțiuni interesante pentru mobilier, precum și sugerarea care dintre ele sunt cele mai potrivite pentru spațiile dvs. Design Interior case clasice 



Un rol semnificativ în viața armonioasă a unei familii numeroase îl joacă distribuirea corectă a zonei utile, atunci când fiecare are propriul spațiu personal. În același timp, veți avea nevoie de un loc unde locuitorii se pot întâlni pentru a bea ceai, a împărtăși experiențe și a discuta.