Cum să creați un interior decent și scump într-un apartament mare

Elemente scumpe în interiorul sufrageriei:  tavan din stuc și candelabru decorativ  pardoseală de marmură cu mozaic , mobilier bogat sculptat , fotolii tapițate în formă de piele de animal, finisate cu cordon răsucit auriu și ciucuri , mobilier de sufragerie Mobilier Living de Lux  cu pilaștri și flauturi ,culoare alb pur clasic.



 Elemente scumpe în interiorul sufrageriei:  tavan din stuc și candelabru decorativ , pardoseală de marmură cu mozaic , mobilier bogat sculptat , fotolii tapițate în formă de piele de animal, finisate cu cordon răsucit auriu și ciucuri , mobilier de sufragerie cu pilaștri și flauturi , culoare alb pur clasic. Intrarea în apartament  cu 3 camere in Constanta este mare și spațioasă. 

Finisare în stilul general: nuanțe deschise, marmură. Coloane, uși oglindite, mobilier sculptat pompos - totul „funcționează” pentru a crea o imagine scumpă a unui apartament la prima vedere.Bucătăria este o zonă combinată cu o sală de mese. Setul de bucătărie nu arată doar scump - este un exemplu excelent de arhitectură clasică romană.

 Decorul a folosit frontonul (triunghiul interior), cornișele, frizele, semicoloanele și pilaștrii, o abundență de decorațiuni sculptate. Un blat frumos și rezistent din marmură coordonată. Sufragerie Camera de zi zona Dining  impresionează prin măreția sa.

 Designerii au folosit următoarele idei:  tavanul cupolat creează efectul unei lumini pătrunzătoare, inspirat din arhitectura romană , canapele și fotolii uriașe cu decorațiuni florale bogate și picioare în formă de labe de animale , țesături realizate cu țesături nobile cu draperii și broderii , picturi în rame scumpe , portal clasic de șemineu , marmură, stuc, o abundență de elemente decorative  un pian alb cu strălucire subliniază solemnitatea decorului  panouri sculptate în alb . Portofoliu Design Interior case .

 Dormitorul întruchipează cele mai bune idei de design în stil clasic: tonuri luminoase nobile, oglinzi și plasmă în rame sculptate, mobilier discret și rafinat, mobilier solid cu finisaje. Nu a fost o excepție: bogat decorat, finisat cu materiale scumpe, arată luxos. Splendoare și nobilime .


Un apartament spațios este o mare oportunitate pentru implementarea ideilor de design. Au fost folosite materiale naturale rare, țesături naturale, decorațiuni bogate - stuc, sculptură, aurire. Rezultatul este un interior cu adevărat nobil, maiestuos și scump.