Decorarea unui apartament nu este o sarcină ușoară

Finisajul decorativ neexperimentat poate anula toate eforturile proprietarului, care a decis să-și renoveze casa. Principala dificultate constă în faptul că unele reguli sau reguli pentru decorarea spațiilor pur și simplu nu există: în orice caz, finisajul decorativ este unic și individual. Cu toate acestea, o regulă fără semințe pentru decorarea unui apartament cu 4 camere in Resita  ar trebui să fie încă respectate: este întotdeauna necesar să se respecte principiul suficienței rezonabile. 




Un amestec analfabet de obiecte nu poate decora, dar distruge integritatea design-ului creat, în care fiecare element trebuie să completeze celelalte. Design interior de apartamente prin ochii experților Bazându-se pe mulți ani de experiență în crearea unui decor unic și inimitabil al unui spațiu de locuit, designerii studioului Nobili Design folosesc un întreg set de elemente suplimentare

Maeștrii experimentați de studiu pot obține atractivitatea și caracterul complet al imaginii utilizând: - structuri decorative: păstăi, bovine și materiale speciale de finisare pentru pereți și tavane; - elemente de decor artistic: muluri de relief stuc, picturi murale, vitralii, panouri 3D si design vintage; - usi interioare cu sticla decorativa, placi ceramice cu ornamente sau desene, tavane si dulapuri cu imagini aplicate expert; Mobilier Dormitor de Lux .

 O combinație armonioasă de corpuri de iluminat: candelabre, lămpi de perete și lămpi de masă, ale căror nuanțe pot fi realizate din materiale neobișnuite și au diferite forme; - țesături, ar fi materiale pentru perdea, perdele, covoare, covoare, acoperitoare de perete sau mobilier; - opere de artă și alte obiecte decorative neobișnuite: picturi, figurine, figurine și obiecte de artizanat, antichități, flori proaspete și panouri. Amenajari interioare Targoviste .

 Atunci când decorarea interiorului camerei, este important să adere la stilul ales. Nu instalați lămpi moderne de neon în cazul în care camera este decorată în stil clasic. Aici, utilizarea lămpilor mezanin și a structurilor luminoase vechi este mai adecvată. Aceleași recomandări sunt tipice pentru o cameră high-tech: turnare a stucului în relief sau o lampă de podea veche pe fundalul obiectelor moderne va arata pretențios și inadecvat. Pentru stilul de proveniență, produsele cu elemente forjate și finisaje rafinate sunt perfecte.

 Rafinamentul și atractivitatea provinciei franceze se reflectă în simplitatea mobilierului antic sculptat cu bucle, în prezența elementelor metalice artificial "învechite", a ceasurilor de masă într-un cadru forjat etc. Pentru cei cărora le place să aducă un omagiu modei și să adere la noile sale tendințe, vă putem recomanda elemente moderne de decorare de design: iluminat cu LED-uri, lămpi, jaluzele, obiecte metalice de formă strictă. Concept Design Interior 3 D

Camere în cazul în care oglinzi sau panouri de sticlă sunt instalate, care mări vizual o cameră mică, arata bogat si atractiv. Ele pot avea diferite combinații de elemente de sticlă și oglindă sub formă de pătrate, dreptunghiuri, cercuri și alte forme. Uneori designeri talentați creează compoziții întregi sub formă de flori înflorite, păsări sau fluturi


 Printre noile moduri de mobilier medii, este necesar să se evidențieze imprimarea pe sticlă. Metoda este folosită pentru a decora șorțuri de bucătărie și dulapuri, contra-plafoane de sticlă și vitralii. Imprimarea fotografică pe sticlă vă permite să schimbați cu succes structura luminii, să creați lămpi unice și să oferiți individualității și originalității camerei.