În stilul englezesc, ca și în alte stiluri etnice, există reținere și rafinament

Camera tradițională în stil britanic are linii simetrice și curate. Pentru a crea o pardoseală de înaltă calitate, se utilizează lemn natural sau „imitația lemnului”. Pereții ar trebui să fie combinați: partea inferioară este din lemn, iar partea superioară este din tapet. Imaginile de fundal florale și cu dungi sunt considerate foarte populare.



 Dintre culori, nuanțele calme sunt perfecte. Tavanul este finisat cu tencuială, vopsea și boiserie. Achiziționarea de mobilier Atunci când creați un stil englezesc, trebuie să acordați atenție mobilierului Dormitorului lcasice albe . Ar trebui să fie din lemn de calitate: stejar mlaștin, nuc roșu etc. Este mai bine să cumpărați seturi de mobilier de culoare închisă.

 Un loc special în interior îl ocupă canapeaua Chesterfield, un model clasic în stil englezesc, care a devenit favoritul multor oameni din întreaga lume. Trebuie să existe fotolii și șezlonguri, care sunt finisate cu țesături și piele naturală. În camere ar trebui să existe mai multe măsuțe de cafea. Accesorii Anterior, speciile naturale erau din ce în ce mai utilizate, dar acum puteți găsi altele electrice. Vezi Blog amenajari Nikydecor

În Anglia, întreaga familie se adună de obicei aici pentru a bea ceai și a purta o conversație plăcută. Mobilier tapițat cu măsuță de cafea poate fi așezat în jurul său. Se recomandă decorarea șemineului în sine cu suveniruri, fotografii și figurine. Pe pereți servește o poveste de picturi și fotografii. În interiorul unei astfel de camere se folosește o metodă „oglindă”, în care tablourile simple sunt decorate cu rame luxoase și invers.


 Podelele sunt acoperite cu covoare bogate care adaugă o atmosferă primitoare. Acum mulți oameni vor să-și decoreze casa în stil englezesc. În plus, acest lucru se aplică nu numai apartamentelor de lux, ci și caselor de țară și apartamentelor mici. Va fi atractiv peste tot, deoarece clasicii nu se demodează niciodată. Interiorul folosește adesea produse din porțelan și cristal, figurine, suveniruri etc.

  Mobilierul Livingulului clasic Meteora  trebuie să aibă o bibliotecă bogată. După cum puteți vedea, stilul englezesc nu este dificil de creat. Este important să combinați corect toate detaliile, iar apoi veți obține o casă confortabilă și confortabilă.Interiorul dormitorului dvs. poate fi creat în stil tradițional englezesc sau așa cum se numește și în engleză.


Urmareste si : Blog Articole 
 
 Nu poate fi combinat cu alții și, prin urmare, trebuie respectate toate caracteristicile pregătirii sale. Nu există reguli clare pentru acest lucru, dar există încă unele trăsături care ar trebui respectate. Combinație de culori Într-o cameră în stil englezesc, nuanțele naturale și naturale trebuie să fie prezente. Design Interior casa Moderna in Targu Mures

 Pentru a face interiorul bogat și luxos, trebuie să adăugați culori precum roșu, maro, auriu, nisip și smarald. Dacă pereții sunt decorați în culori vii, atunci mobilierul ar trebui să aibă culori dezactivate și invers. Locul principal este dat albului.