Orce stil interior trebuie sa fie nu numai confortabil primitoar, ci și original

Ar trebui să vă gândiți în prealabil la stilul interiorului, deoarece nu numai achiziționarea mobilierului și dispozitivelor de iluminat necesare, ci și alegerea materialelor de finisare și chiar culoarea pereților va depinde de acesta. Art Deco Acest stil combină clasicele cu elemente originale de lux și este potrivit pentru cei străini de minimalism și de reținere excesivă. Interior Design Apartament cu 3 camere in Constanta .



 Aici, liniile drepte simetrice sunt în armonie cu tranziții și curbe netede, sticla este adiacentă ceramicii și lemnului. Punctul culminant al Art Deco este că elementele decorative neobișnuite și materialele scumpe, inclusiv fildeșul, lemnele prețioase și pielea sunt populare. Arta pop Neobișnuit, luminos, frivol - așa poate fi caracterizat acest stil. Se caracterizează prin: o paletă strălucitoare, o combinație de culori greu de asortat, prezența unor suprafețe lucioase, portrete ale diferitelor vedete celebre, realizate în stilul adecvat și mobilier Living Modern  funcțional. 

Pop art este alegerea oamenilor tineri, luminoși, creativi și creativi. Minimalism Ideal pentru economisirea spațiului. Potrivit pentru acest design - utilizarea de forme simple, iluminat natural, un minim de mobilier și decor. Nuanțele deschise de metal, piatră sau lemn adaugă stil și modernitatea mobilierului Dormitor de lux .


 Caracteristica interiorului minimalist  intr-un Apartament Modern in Bucuresti  este funcționalitatea. Aici, fiecare element de design își îndeplinește sarcina, armonizându-se cât mai mult cu spațiul înconjurător. High Tech Un alt stil modern simplu și funcțional. Materialele populare aici sunt metalul, sticla și plasticul. Utilizarea lemnului este interzisă. În ceea ce privește schema de culori, cel mai adesea există culori neutre - alb sau negru, uneori nuanțe de gri. 
  

Vezi si Articole Blog : Idei Amenajare Living

Pereții nu sunt decorați pentru a menține un sentiment de spațiu liber. Loft Unul dintre cele mai populare interioare contemporane. Prezența culorilor reci, un minim de mobilier, absența aproape totală a elementelor decorative, pereții din cărămidă, utilizarea tencuielii și ferestrelor mari pentru iluminarea camerei. Studio interior Design Bucuresti .




 Acest design este utilizat în mod activ nu numai pentru spații rezidențiale, ci și pentru baruri, restaurante, hoteluri. Techno .Prin urmare, atunci când vă gândiți la proiectarea propriei case, este important să vă amintiți că aceasta este o reflectare a lumii interioare, a gustului estetic și a stilului de viață. Și pentru ca interiorul să fie mereu actualizat și modern, ar trebui să alegeți stilul potrivit. Vom afla care sunt acestea în acest articol.