Amenajare in Stil Minimalist a unui Apartamnet in Bucuresti sector 2

Chiar și un design minimalist are nevoie de un decor, dar ar trebui să fie același cu restul interiorului: monocromatic, fără elemente pretențioase. Acestea pot fi sfeșnice futuriste, vaze în formă originală, organizatoare elegante și cutii. Pentru a face interiorul elegant, frumos și confortabil, utilizați materiale de diferite texturi în același spectru de culori în decorarea pereților și a pardoselilor, în mobilier și textile.



Pentru a înmuia asceza, este permisă decorarea ferestrelor cu tulle translucide ușoare și perdele de organza. Puteți folosi perne și perne, dar asigurați-vă că se potrivesc schemei de culori generale, nu au broderii. Ar trebui să fii deosebit de atent cu textilele de bucătărie. O mulțime de prosoape, suporturi pentru oale și o față de masă vă pot strica aspectul general.designul interior minimalist exclude prezența tavanelor voluminoase pe mai multe niveluri - fără basoreliefuri, chenare și mulaje din stuc.Dormitoare clasice Italiene .

 Suprafața are o textură uniformă de nuanțe deschise. Tavanele întinse fac o treabă bună cu această sarcină. Se utilizează și panouri de tavan din vopsea, plastic și lemn. Placajul arată elegant pe tavan într-un interior minimalist. Cu ajutorul vopselelor, puteți crea o suprafață uniformă, lucioasă, care să arate modelul natural al lemnului. Impregnările speciale rezistente la umiditate vă permit să decorați tavanul cu lemn în încăperi umede



O atenție deosebită trebuie acordată decorării pereților. Deoarece minimalismul este zgârcit cu decorul, puteți juca cu combinații de culori. Aceasta poate fi o pictură monocromatică în tonuri contrastante pentru fiecare parte sau zonă a camerei sau utilizarea unor accente decorative luminoase sub formă de panouri de perete din lemn care vor ocupa peretele central. Panourile din lemn adaugă respectabilitate și lux elegant unui interior minimalist. 

Tipuri de lemn de înaltă calitate, cum ar fi arin, stejar și cedru, sunt utilizate în producția de panouri. Sunt acoperite cu o ceară de protecție care previne umezeala și deformarea. Acest lucru le permite să fie instalate în camere cu umiditate ridicată, cum ar fi într-o bucătărie sau pe o terasă.interioarele moderne în stilul minimalismului se caracterizează prin ascetism restrâns în designul pardoselii. Apartamnet Modern Mamaia Nord .

 Cea mai bună opțiune ar fi laminat, parchet, gresie porțelanată sau covor. Indiferent de material, culorile vor fi neutre, fără imprimeuri și ornamente. O suprafață mată și lucioasă este acceptabilă, este mai bine să alegeți covoare cu pile lungi. Sarcina principală a podelei este de a sublinia în mod favorabil mobilierul și decorarea pereților. Un separator decorativ pentru acvariu este un alt mod de a separa sala de mese de bucătărie prin decorarea camerei. Un perete despărțitor de șemineu este un decor care creează o atmosferă romantică specială.

 Instalând un șemineu pe două fețe, puteți admira șemineul din sufragerie și din zona de luat masa. Pereții despărțitori similari din lemn și alte materiale pot fi instalați în dormitor. Acestea vă vor permite să împărțiți camera într-o zonă de recreere și un loc de muncă, pentru a aloca un spațiu de dormit și un loc pentru un mini-living. Mobilier Living Clasic Italia .

 Ultima opțiune este relevantă în dormitorul unui adolescent, la care vin prietenii.Împărțirea inteligentă a camerei în zone cu partiții decorative funcționale vă permite să distribuiți armonios elementele interioare. În același timp, apartamentul este perceput vizual ca fiind mai spațios și mai confortabil pentru a locui. Există mai multe tipuri de pereți despărțitori din lemn. Ecranele rulante sunt dispozitive mobile care vă permit să împărțiți spațiul după cum este necesar.  Blog mobila Nikydecor


 Rafturi: Arată spectaculos atunci când diferențiază bucătăria și camera de zi. Practic, dar creează riscul de „dezordine”, deci nu ar trebui să pui multe lucruri acolo. Câteva figurine, flori proaspete și câteva cărți vor fi suficiente.  O partiție în trepte este un tip de raft care imită o arcadă. Sertarele sale încorporate ajută la ascunderea obiectelor de uz casnic de ochii tăi.Pentru a extinde spațiul, camera de zi, bucătăria și sala de mese sunt adesea combinate într-o singură cameră, îndepărtând pereții interni. 

Pentru zonare, se utilizează pereți glisanti din lemn, ecrane și obloane. Camera de zi este adesea separată de bucătărie printr-un blat de bar. Pot exista mai multe niveluri ale podelei, cel mai adesea ele ridică zona de lucru a bucătăriei. Uneori, acest lucru se face în scopuri decorative și, uneori, pentru a ascunde alimentarea cu apă și alte comunicații formate ca urmare a reamenajării spațiilor. 


 În primul rând, dintre obiectele din interior, este prezent doar necesarul. În al doilea rând, nu există rafturi și rafturi deschise, ceea ce elimină senzația de dezordine, dar, în același timp, vă permite să păstrați lucrurile curate. Mobilierul este, în general, scăzut, fără cel mai mic indiciu de decor, iar oglinzile sunt fără ramă. Covorul nu este necesar, dar este adesea folosit în zona de zi de lângă canapea, precum și în dormitorul de lângă pat.