Amenajarea Dormitorului in Stil Modern

Dacă aveți un pat cu culori vii (smarald, verde etc.), atunci orice altceva ar trebui să „ajute” acest pat. Adică „susțineți-l” și participați la un concept cu o singură culoare. Aceasta înseamnă că ar trebui: să atârnați perdele de aceeași culoare cu patul; adăugați picturi sau alt decor de aceeași nuanță; de la mobilier pentru a pune maximul otomanului în culoare de accent, deci acordați atenție culorilor strălucitoare. solutii amenajari interioare



 Restul mobilierului (dulapuri, fotolii etc.) trebuie realizat într-o schemă de culori mai sobră. Poate fi alb, gri. În cazuri extreme, o culoare de copac nu foarte întunecată și nu foarte activă. Și apoi numai dacă este un fel de inserție, ca în noptiera din fotografie. Această redare 3D este un bun exemplu în care totul va fi echilibrat. Avem tapet gri pentru beton, puțin alb, astfel încât camera să nu pară plictisitoare, puțin luminată, astfel încât patul să nu fie singur. Orice altceva este mai bine de ales în nuanțe de alb sau negru.

 Prin urmare, sfatul nostru: dulapul trebuie să fie alb, noptiere și masă de toaletă ar trebui să fie, de asemenea. Cel mai bun este o structură discretă din lemn. Lămpile, aplicele și ramele foto pot fi întunecate. Acesta este un exemplu de interior îngrijit și atent. Amenajari Interioare Case Otopeni .

Dormitor în nuanțe de gri: cum să alegeți mobilier pentru tapet pentru beton Un dormitor în nuanțe de gri și tapet care imită betonul a fost în tendințele de design interior de mai multe sezoane. Prin urmare, astăzi sub titlul „Designer, dă sfaturi”, ajutăm la rezolvarea problemei alegerii mobilierului pentru un astfel de interior. Dormitoare Moderne Preturi .

Șeful studioului de design nobili a fost solicitat ajutor pentru o situație specifică. Atunci când își decorau dormitorul, clienții au optat pentru tapet simplu de culoare gri, care imita paturile de beton și smarald. Dar le este greu să aleagă restul mobilierului. Ce culoare ar fi potrivită un dulap și o masă de toaletă într-un astfel de interior? 


Care sunt nuanțele de luat în considerare? Designerul Gabriela Nechifor răspunde la aceste întrebări în direct. Urmăriți videoclipul de mai jos sau citiți mai departe materialul nostru!