Apartament modern cu accente nostalgice in Bucuresti sector 2

Proprietarul acestui apartament locuiește de ceva vreme la Berlin, dar recent a decis să se întoarcă in Bucuresti  și a cumpărat un apartament de epocă într-unul din districtele centrale ale orașului. Având o mare pasiune pentru mobilierul retro din  Germania, a decis să refacă toate frumoasele uși rustice din lemn într-un interior scandinav modern. Amenajare Apartament cu 4 camere Bucuresti sector 2 .




Cu siguranță adaugă o notă de țară și, odată cu aceasta, confort spațiului unui apartament din oraș - pe fundalul mobilierului modern, un astfel de contrast arată foarte original și eficient. În acest apartament din Bucuresti  Designul neobișnuit al acestei case dezvăluie stilul caracteristic al studioului de design interior Nobili, culori neașteptate și îndrăznețe într-o casă clasică. Arhitect Amenajari Interioare Prahova .

Designerii sunt departe de stereotipurile tradiționale și le place să experimenteze și să combine contrariile în proiectele lor de design interior.În elaborarea specificațiilor tehnice pentru proiectul de amenajare interioară, dorințele clientului joacă un rol decisiv. Ele sunt sursa lucrărilor ulterioare. Fiecare arhitect-proiectant ia în considerare nevoile funcționale ale spațiului în care va trăi o persoană. Pătrunde în stilul de viață și înțelege clientul, aici prezența empatiei este de o mare importanță. Mobilier Dormitor Clasic din Lemn .

 Toate acestea pentru a dezvolta un proiect de proiectare care să țină cont de așteptările emoționale, estetice și funcționale ale clientului Deci, pentru unul dintre proiectele comerciale a fost necesară proiectarea unei creșe în stil loft. O cameră pentru un școlar care visează de mult un interior brutal. Am înțeles că un astfel de stil în versiunea sa clasică, într-o cameră de oraș standard, ar fi nepotrivit. Loftul arată perfect în clădirile vechi din cărămidă în stil industrial utilizate ca apartamente rezidențiale. Casa moderna cu etaj Sector 3 Bucuresti .

 Plafoane înalte de trei metri, spațiu voluminos, pereți de cărămidă, grinzi metalice care trec prin tavan - așa se creează acest stil. Arată armonios, deoarece face parte din istoria și arhitectura clădirii. Dar într-un apartament standard, astfel de detalii ar părea greoaie. Ar reduce vizual volumul unei încăperi deja mici. În plus, una dintre sarcinile noastre este de a dizolva granițele apartamentului, de a elimina sentimentul de izolare, sentimentul de „cutie” în oraș, oferind ușurință și o atmosferă de libertate.

 Prin urmare, am abandonat stilul loft și am sugerat să folosim doar elementele sale. Au avut încredere în noi, datorită acestui fapt a fost posibil să proiectăm un interior armonios pentru viață, ținând cont de sarcina sa. Modificări ale proiectului în timpul implementării Când totul este deja proiectat, nu trebuie să se facă modificări. În caz contrar, integritatea proiectului de proiectare este încălcată, unde sunt luate în considerare toate detaliile și după implementare, rezultatele acestor modificări pot să nu fie justificate. Mobilier Living Clasic de Lux 

Desigur, există excepții, când o idee care apare în timpul sau după proiectare va îmbunătăți doar proiectul de proiectare și integritatea acestuia, dar acest lucru se întâmplă rar. Luăm în considerare dorințele clienților? Desigur, în centrul termenilor de referință, înțelegerea așteptărilor dvs., care se formează după întâlnire, mai multe interviuri și dialoguri suplimentare cu dvs.


 Și atunci când proiectați, cel mai bine este să vă bazați pe profesioniști în care aveți încredere.Acordați o atenție deosebită alegerii studiului. Cel mai bine este să nu faceți parteneriat cu o companie în care nu aveți încredere. Lucrați cu cei apropiați în spirit și mod de gândire - aceasta este singura modalitate de a crea ceva cu adevărat util.