Combinații fără precedent de materiale și stiluri pentru amenajări in stil eclectic

Recomandat ar fi să nu combinați mai mult de două stiluri. Dar jucându-se cu texturi, materiale și culori. Combinați suprafețele mate cu cele lucioase, materialele naturale cu cele artificiale. Evidențiați obiectele colectate în timpul vacanțelor și călătoriilor în jurul lumii. Pe unii pereți este posibil să se afișeze picturi în ulei cu rame clasice sculptate în lemn sau ipsos, iar pe alți pereți fotografii de familie sau cu diverse teme, cu rame metalice moderne.



Într-un spațiu modern și generos, o canapea minimalistă din țesătură netedă, într-o culoare neutră, se potrivește bine cu fotoliul unei femei tapițat în culori vii și cu o măsuță de cafea în formă de piept dintr-o esență din lemn de culoare închisă. Un spațiu clasic cu ornamente arhitecturale pe tavan și pereți, cu uși lucrate din greu, te va obliga să introduci piese de design autentice, precum cubist sau art deco. Dormitoare Clasice Italiane .

 Dacă nu vă puteți permite piese originale, aveți o gamă largă de copii de mobilier de designer la prețuri mai mult decât accesibile. Într-un bloc de locuințe optați pentru stilul minimalist modern combinat cu decorațiuni specifice pentru stilul gotic sau un alt stil istoric între secolele X și XIX. Iată o sală de mese în care avem, față în față, două comode cu un design cât se poate de diferit! Amenajari Interioare Clasice Pitesti

Designerul nu a încercat să disimuleze acest lucru, dar a accentuat și cu ajutorul suporturilor de lumânări de pe fiecare comodă, cât de diferite și acestea. În concluzie, vă prezentăm o piesă de mobilier eclectică în sine: proiectată sub forma unui fotoliu clasic în stilul lui Louis XV, scaunul Louis Ghost este fabricat din policarbonat transparent într-un mod ultra modern. Arhitect Design Interior Pret .

 Amintiți-vă: stilul eclectic este stilul personalităților puternice, fără reticență în a-și manifesta pânzele estetice. Așa că lasă-te purtat de imaginația ta și bucură-te de casa pe care ai creat-o!Stilul eclectic reprezintă un amestec de decorațiuni și mobilier din diferite zone și epoci, combinate cu gustul decoratorului. Stilul eclectic nu respectă regulile, reflectă personalitatea unică a celor care optează pentru acest stil decorativ. Design Interior Case Moderne .

Deși am spus mai sus că stilul eclectic este lipsit de reguli, pentru a realiza un aranjament echilibrat și pentru a induce o bună dispoziție, nu ignora elementele generale ale niciunui decor: culori, forme, texturi și compoziție. Marele avantaj al unui design interior eclectic este că îți oferă posibilitatea de a folosi în decorarea obiectelor casei pe care le ai și pe care le iubești, precum diverse piese de mobilier sau decorațiuni care reprezintă moșteniri de familie cu valoare sentimentală ridicată. 


 Imaginați-vă, de exemplu, o masă din lemn masiv, cu un design clasic, înconjurată de scaune viu colorate, cu un design ultra modern Ai grijă totuși! Un decor sau o piesă de mobilier realizată din materiale ieftine care nu reprezintă niciun stil va lăsa impresia de kitch și în niciun caz stil eclectic! Contrastele stridente de culoare pot deveni și kitsch!