Dulapul este al doilea element important din dormitor

Poziția logică este de-a lungul peretelui paralel sau orientat spre pat. Important este să nu-l puneți împotriva luminii: va fi dificil să vedeți conținutul și să găsiți ceva în interior. Dulapul poate fi înlocuit cu o comodă spațioasă, acest lucru va economisi „aer” în spațiu. Reguli de plasare pentru un dormitor mic Într-un dormitor mic, pentru a organiza spațiul de depozitare, trebuie să utilizați zone care altfel ar rămâne neaclamate. Arhitect Interior Sector 4 Bucuresti .



De exemplu, agățați un raft deasupra patului. Este recomandabil să cumpărați patul cu cutie de depozitare sau cu mecanism de ridicare. Alegeți mobilierul de Dormitor Modern  într-o formă simplă, fără elemente decorative proeminente. Într-un dormitor mic, toate mobilierele ar trebui să aibă un scop funcțional clar. În cel mai mic dormitor, unde este imposibil să instalați chiar și un dulap mic, o șină de îmbrăcăminte sau un panou de perete cu mai multe cârlige vă vor ajuta.

 Podiumul poate rezolva problema spațiului de stocare. Amenajarea mobilierului într-un dormitor îngust merită o mențiune separată. Pentru a alinia vizual forma camerei, trebuie să alegeți un loc pentru pat cu tăblia de peretele lung. Amintiți-vă distanța minimă de 0,5m față de orice alt perete 3 opțiuni pentru organizarea mobilierului în dormitor Amenajarea mobilierului pentru dormit se realizează într-unul dintre modurile acceptate. Proiect Design Interior Pret .

 Pentru a decide ce tehnică să utilizați, trebuie să luați în considerare forma și dimensiunea dormitorului. Aranjament simetric. Găsiți un element central în cameră sau pur și simplu un reper. Adesea, un aranjament simetric este construit în jurul unei ferestre sau șemineu, dar în cazul unui dormitor, puteți lua un pat ca bază. Pe ambele părți ale produsului central, restul mobilierului este aranjat simetric.

 Articolele identice vor arăta deosebit de bine, de exemplu fotolii identice sau otomane, scaune, dulapuri. il metodo è di facile implementazione ed è adatto anche per stanze da letto strette;  in questo caso, puoi facilmente eseguire il posizionamento da solo, senza contattare professionisti del design;  la disposizione simmetrica permette di creare uno spazio confortevole in camera da letto. Ci sono alcune limitazioni all'uso del metodo di posizionamento simmetrico. Amenajare Casa la Cheie .

 È utilizzato al meglio in una stanza rettangolare o quadrata con dimensioni standard. Può essere difficile combinare diversi gruppi di mobili  Questa disposizione sembra armoniosa in una grande camera da letto. L'asimmetria nella disposizione del set di mobili tiene conto della legge dell'equilibrio: un tavolino è posto vicino alla finestra, un letto per dormire è posto accanto ad esso attraverso il passaggio e, dall'altra parte, un comodo posto per una cassettiera. 

 Una camera da letto stretta o un'altra geometria della stanza è adatta per questa opzione, in questo caso le forme non standard non servono come limitazione. Anche la dimensione della camera da letto può essere qualsiasi cosa. Lo svantaggio del metodo è che è piuttosto difficile eseguirlo da soli ... Disposizione circolare Il modo più semplice per plasmare l'ambiente. Prima di tutto, viene determinato il collegamento centrale dell'interno. Di regola, diventa una lampada al centro del soffitto. Tutti i mobili sono posizionati intorno alla fonte di luce. È auspicabile che le parti dell'interno si trovino alla stessa distanza dal centro.

 Il vantaggio del metodo è la sua semplicità e la capacità di implementare in qualsiasi stanza. Anche in una piccola camera da letto, una disposizione circolare sembra attraente e pratica. tuati su lati diversi del collegamento centrale in un unico stile. Pentru a nu muta mai târziu un pat sau un dulap greu din colț în colț, asigurați-vă că ați desenat un plan: pe hârtie sau într-un program special, dintre care există multe acum (inclusiv aplicații mobile).

 Pentru a face acest lucru, trebuie să cunoașteți dimensiunile camerei dvs. și mobilierul nou propus. esign. Producătorul de mobilier din lemn natural Belfan împărtășește recomandările. Ergonomia este totul nostru! Determinați distanțele confortabile dintre mobilier, astfel încât să nu vă deranjați virajele strânse și lipsa spațiului liber. Pașii ar trebui să fie de 0,7 m - în mod ideal și de cel puțin 0,5 m pentru încăperile mai mici. Arhitectura Interioara case .

Cel mai bun loc pentru un pat Este mai confortabil atunci când capul patului este lipit de perete. Deci, persoana din interior simte o mare siguranță și calm. Dacă o astfel de instalare nu este posibilă, obțineți un pat cu o tăblie înaltă - pernele nu vor aluneca și veți avea unde să vă odihniți coatele în timp ce citiți. Poziția corectă a patului dublu este atunci când acesta poate fi împins împreună din ambele părți. Sau cineva va trebui să urce constant alături de ei. 

Poziția optimă pentru un pat de o persoană într-o cameră dreptunghiulară este paralelă cu fereastra (asigurați-vă că nu suflă). Nu se recomandă instalarea unui pat supraetajat pe ușa din față și pe oglinzi. Nu vom atinge superstițiile, dar această situație este incomodă din multe motive: atunci când ușa este deschisă, lumina din camerele învecinate poate interfera și a vedea ușa închisă la trezire nu este cea mai plăcută opțiune.

 Poziția logică este de-a lungul peretelui paralel sau orientat spre pat. Important este să nu-l puneți împotriva luminii: va fi dificil să vedeți conținutul și să găsiți ceva în interior. Dulapul poate fi înlocuit cu o comodă spațioasă, acest lucru va economisi „aer” în spațiu. Reguli de plasare pentru un dormitor mic Într-un dormitor mic, pentru a organiza spațiul de depozitare, trebuie să utilizați zone care altfel ar rămâne neaclamate. 


De exemplu, agățați un raft deasupra patului. Este recomandabil să cumpărați patul cu cutie de depozitare sau cu mecanism de ridicare. Alegeți mobilierul într-o formă simplă, fără elemente decorative proeminente. Într-un dormitor mic, toate mobilierele ar trebui să aibă un scop funcțional clar. În cel mai mic dormitor, unde este imposibil să instalați chiar și un dulap mic, o șină de îmbrăcăminte sau un panou de perete cu mai multe cârlige vă vor ajuta. Podiumul poate rezolva problema spațiului de stocare.