Pentru a extinde vizual spațiul, pot fii amestecate nuanțele de gri și alb

Un bărbat tânăr și ambițios, singur, ia prezentat arhitectului o sarcină descurajantă, așezând pe masă un teanc de fotografii cu interiorul mașinii. A devenit clar că interiorul trebuia să fie modern, cu detalii rafinate și fără pretenții inutile. O altă dorință a fost de a proiecta într-o paletă ușoară, dar în procesul de dezvoltare a designului, Gabriela Nechifor a găsit opțiuni mai interesante și a reușit să convingă clientul de corectitudinea soluțiilor contrastante.  Firma Amenajari Interioare Bucuresti .



Experiența de a combina materiale, texturi și trucuri de design a venit în ajutor. Au fost introduse detalii de culoare neagră mată, iar interiorul a fost umbrit cu lemn natural. Un moment care nu putea lipsi în designul sufrageriei, bucătăriei și dormitorului este stilul de viață al clientului care nu a dat drumul laptopului și, prin urmare, trebuia organizat un loc de muncă în fiecare cameră. Aritect Interior Prahova .

Livingul este dotat cu stația principală de lucru și o zonă pentru o distracție confortabilă, cu un gamepad în mână. Pentru ca proprietarul apartamentului, cel puțin uneori, să se îndepărteze de serviciu, spațiul de lucru a fost amenajat cât mai aproape de fereastră, de unde se deschide o priveliște frumoasă. Acesta a fost decorat  mobilier living  clasic de lux  în alb, ceea ce a făcut posibilă ca această zonă să fie aproape invizibilă în cameră. 

Zona de agrement, pe de altă parte, este accentuată de utilizarea lemnului natural. ceea ce a făcut posibil ca această zonă să fie aproape invizibilă în cameră. Zona de agrement, pe de altă parte, este accentuată de utilizarea lemnului natural. ceea ce a făcut posibil ca această zonă să fie aproape invizibilă în cameră. Zona de agrement, pe de altă parte, este accentuată de utilizarea mobilier  lemn natural pentru un dormitor .

Raftul dulapului TV alunecă lin în peretele decorativ. Luminile de cale montate magnetic vă permit să mutați sursele de lumină în zonele dorite, adăugând confort și atmosferă. Designul bucătăriei a făcut posibilă combinarea unei zone de gătit, o zonă de luat masa și un blat semi-bar, unde este convenabil să transportați mâncare fără a părăsi laptopul. Fronturile bucătăriei imită piatra și sunt realizate cu panouri HPL, în timp ce blatul și spatele sunt realizate din piatră de cuarț. 

Accentul din cameră este realizat din lemn de frasin natural. O atenție deosebită a fost acordată decorării dormitorului. Geometria camerei în sine m-a obligat să mă concentrez asupra detaliilor. Datorită trucurilor de design, dormitorul a căpătat un aspect perfect. Iregularitatea peretelui era ascunsă în spatele structurii mobilierului autorului. Partea rack-ului maschează radiatorul de încălzire, iar secțiunea adiacentă ascunde un televizor pe lift. 

Secțiunea se închide cu o cameră de depozitare pentru cărți și hârtii, cu un scaun înclinat, cu o masă de lucru pliantă. Punctul culminant al dormitorului este zona din spatele tăbliei. Este realizat din nuc american și designerii au căutat de mult timp nuanța dorită pictând. Toate luminile din dormitor au o amplasare asimetrică, există lumini ascunse.


 Pentru a adăuga volum holului, care se întinde de-a lungul întregului apartament, am mărit înălțimea ușilor și am recurs la contrastele menționate mai sus: podeaua ușoară și tavanele albe ideal sunt umbrite de plafoane negre și pereți finisați cu tencuială decorativă, care imită tactil și material din piele de căprioară. Clientul, contrar argumentelor designerului, a insistat asupra prezenței unei toalete în baie. 

În consecință, pentru placarea peretelui a fost ales gresie porțelanică ultra-subțire, fabricată în spaniolă. Clientul în procesul de lucru și-a schimbat radical punctul de vedere cu privire la contrastul culorilor din interior și a adoptat conceptul unei combinații de plăci întunecate și variabilitate de iluminare.