Proiectarea unei camere de zi într-o casă privată

Designul camerei centrale a unei case private va diferi de interiorul camerei de zi situate în apartament. Acrobatia aeriană este considerată nu numai pentru a crea un mediu interior confortabil, ci și pentru a obține armonie cu designul exterior, al amplasamentului și al peisajului care se întinde în afara ferestrei. Aici, apropierea de natură și apropierea sunt resimțite mai clar.Din ce în ce mai rar puteți găsi stil curat în căsuțele moderne. Amenajare Casa la Cheie 



 Desigur, poate fi găsit minimalismul absolut clasic sau perfect. Însă canoanele și regulile ajung la nimic. Există suficiente convenții plictisitoare în viața de zi cu zi înconjurătoare. Prin urmare, acasă, unde vrei să te relaxezi în trup și suflet, oamenii sunt pregătiți pentru experimente, de exemplu, pentru a se înconjura de acele lucruri, culori și forme de care se bucură cu adevărat.

O abordare modernă a designului spațiului de locuit vă permite să utilizați orice materiale atunci când decorați o cameră de zi într-o cabană. Aici sunt potrivite atât texturile aspre, cât și cele grele: piatră naturală și artificială, gresie porțelanată, gresie, lemn brut. Deci, mai multe soluții urbane - beton lustruit, sticlă, piatră lustruită, plastic. Limitarea este sentimentul tău de confort și adecvare. Amenajare Apartamente Sector 6 Bucuresti 

 Clasicii în stil rustic, desigur, vor fi rustici, cabane, provence și alte direcții simple, apropiate de natură. Lemnul domină aici, iar interiorul este plin de decor drăguț și colorat. Undeva sunt draperii și textile confortabile, undeva vânătoare de trofee și foc viu într-un șemineu adevărat.Un stil modern, inclusiv cu o notă de urban, poate fi creat și în camera de zi a unei case private. 

Dar va fi cu adevărat dificil să se încadreze cu succes industria industrială într-un cadru de bușteni cald și atmosferic format din bușteni rotunzi sau decojiti.Merită să începeți să selectați piese de mobilier pentru sufragerie atunci când ați decis deja ideile de design. Aveți nevoie de o canapea Chester din piele scumpă, de o pereche de canapele elegante elegante pe care să le așezați una față de cealaltă sau de o canapea joasă, mare, de o formă foarte primitivă. Mobilier Dining  Clasic de Lux 

Toate acestea vor fi dictate de contextul principal.Nu aglomerați camera principală din casă cu mobilier. Lăsați doar ceea ce este cu adevărat necesar. În casele de țară, rareori există o problemă de lipsă de spațiu, astfel încât dulapurile de depozitare pot fi complet abandonate. Pentru televizor și electronice, în locul unui dulap volumetric, puteți alege un raft scăzut sau puteți alege o opțiune de montare cu plasmă articulată. 

Dulapuri, rafturi, rafturi în nișe ar trebui utilizate, dacă este necesar, pentru a crea un design funcțional și conceptual.Iluminarea naturală și artificială înseamnă foarte mult pentru camera de zi. Aici este necesar să se asigure suficientă lumină generală, precum și capacitatea de a-și regla intensitatea în funcție de zonă.Geamurile panoramice, a doua lumină sau doar ferestrele mari din podea până în tavan sunt un plus clar al camerei de zi din cabană. 


Cu toate acestea, prezența perdelelor groase sau a jaluzelelor este o necesitate. Acesta este singurul mod de a crea un mediu confortabil în cameră, indiferent de ora din zi.Geamurile panoramice, a doua lumină sau doar ferestrele mari din podea până în tavan sunt un plus clar al camerei de zi din cabană. Cu toate acestea, prezența perdelelor groase sau a jaluzelelor este o necesitate. Acesta este singurul mod de a crea un mediu confortabil în cameră, indiferent de ora din zi.