Stilul rustic este subliniat ca simplitate și naturalețe în fiecare detaliu

Mobilierul este realizat din lemn, cu o textură aspră, cu urme accentuate, rugozități și nereguli, care dau impresia de antichitate și acasă. Coșuri de răchită, plăci de lut, candelabre din fier forjat, peisaje pastorale în rame de lemn pe pereți, flori sălbatice uscate - toate aceste elemente creează o senzație de căldură a unei case de țară, o viață simplă, confortul sufrageriei din o bunică încă din copilărie. Design Interior Bucuresti



Stilul de țară în designul interior și arhitectura este strâns legat de tradițiile rurale naționale, astfel încât acest stil este diferit în fiecare țară și în funcție de zonă poate varia foarte mult. Ca, de exemplu, Provence franceză și stilul rustic rusesc. Zona rurală engleză, ferma americană, stilul rustic toscan și altele au propriile lor caracteristici, despre care merită să vorbim mai detaliat.

Country English este un stil ancestral britanic tradițional, ușor de recunoscut, inspirat din romanele lui Jane Austen. Cu un număr mare de fotolii masive cu spate înalt, canapele, otomane și suporturi pentru picioare moi tapițate într-o țesătură în carouri. Perdelele și pereții sunt, de asemenea, în carouri sau cu motive florale. Pereți în stil rustic: roșu, verde, maro. Lemnul este, de asemenea, utilizat în nuanțe întunecate cu accesorii din bronz sau cupru. Amenajare Apartament clasic Targoviste .

 Stilul țării englezești este neapărat o bibliotecă mare din podea până în tavan, căptușită cu cărți, rame și figurine din porțelan și o bufet la fel de masivă de modă veche, în interiorul căreia se află un serviciu de familie, o colecție de porțelan și cristal. Țara engleză nu acceptă iluminarea artificială strălucitoare: lămpile de masă cu abajururi din țesătură punctează camerele și adaugă un amurg misterios dulapurilor. Dormitoare albe italiene .

 Stilul country american din interior este stilul rustic caracteristic caselor primilor coloniști din Statele Unite. Stilul country american în interior.Țara americană din interior diferă în detaliu pe diferite coaste ale Statelor Unite: în vest este un stil brutal de fermă de bovine, în est este un stil de fermă mai restrâns. Fermă clasică. Sursa: houzz Fermă la munte.

 Sursa: houzz Oricum ar fi, interiorul necesită grinzi expuse și mobilier solid. Dar dacă ferma are multă lumină, sticlă, panouri din lemn pe pereți și mobilierul este acoperit cu materiale textile, atunci în interiorul fermei pereții sunt decorați cu piatră, mobilierul este acoperit cu piei și piei de animale sau covoare cu modele de Triburi indiene zac pe podea.Cei responsabili pentru iluminat sunt candelabre uriașe din fier forjat deasupra meselor și ferestre mari cu obloane deschise. Amenajare casa la cheie in Pitesti 

 Mobilierul dens creează insule de confort și căldură: fotolii, canapele, scaune pentru picioare, măsuțe de cafea îmbătrânite, cufere de epocă și noptiere cu lămpi de podea protejează de orice adversitate. Decor vintage și accente vibrante. Sursa: houzz Sunt necesare covoare pe podea, fețe de masă sau cuverturi de pat, mai bine lucrate manual, pe mobilier, majolică în dulap.

 Țara americană din interior are culori sobre, luminoase și naturale: bej, galben pastel, teracotă. Aflați mai multe despre cum să decorați o bucătărie rustică: Bucătărie rustică: reguli de proiectare, sfaturi de proiectare și peste 100 de fotografii pentru inspirație.Zona rurală franceză este un stil familial al Provencei franceze, unde simplitatea și rafinamentul sunt surprinzător legate.

 Camera de zi în stilul Provence. Zidăria de piatră a pereților și căilor, plăci mari texturate pe podea, mobilier masiv, uși ponosite și îmbătrânite, blaturi și sifoane sunt responsabile pentru simplitatea din interiorul țării. Și pentru rafinament: scaune cu curbe grațioase, mese rafinate, veioze fragile, porțelan, cristale și ustensile de luat masa aristocratice. Simplitate și rafinament de țară. 


Stilul francez în interiorul țării este cel mai ușor dintre toate. Toate mobilierele, pardoselile, pereții în nuanțe deschise, în tapițerie, țesături și pereți, există o mulțime nu numai de cremă și cărămidă clasice, ci și violet, roz, albastru.