Te-ai gândit să îți redecorezi casa in shabby chic si pare o bună alegere

În cele ce urmează am pregătit câteva accesorii pentru a vă inspira, dar și o selecție de obiecte de mobilier și decorative care se vor potrivi perfect într-un interior shabby chic. Puteți începe prin a decora o singură cameră shabby chic, cum ar fi dormitorul, baia sau bucătări . Proiect design interior



 Dacă ceea ce ai realizat simte că te definește și îți oferă bunăstarea pe care o dorim de la casa ta, continuă cu restul casei tale! Dar prin ce se caracterizează stilul shabby chic Shabby chic este un stil de design interior  apartament  4 camere Sinaia care combină piese de mobilier, decorațiuni și accesorii care au o anumită vârstă, dar și obiecte noi care au un aspect antic, totul într-un mod extrem de feminin, care îl diferențiază de stilul vintage. 

Nuanțele albe și pastelate, motivele florale, în special cu trandafiri, dar și materiale naturale: lemn masiv sau țesături precum lni și bumbac. Pereții sunt de obicei vopsiți în alb, dar o opțiune este și tapetul cu motive florale subtile. Studio Design Interior Bucuresti .

Cu puțină imaginație și muncă grea, puteți oferi, de asemenea, o nuanță shabby chic pieselor de mobilier vechi care vă interesează și care nu vor să renunțe. Folosiți vopseaua albă ca fundal și apoi jucați-vă cu nuanțe pastelate ale culorilor dvs. preferate! 

 Și dacă doriți să aflați mai multe despre cum să vă decorați casa elegantă, iată o carte scrisă de designerul de interior Rachel Ashwell, care a transformat stilul shabby chic într-un adevărat brand.