Tehnici de proiectare bazate pe exemplul unui interior Art Deco

În designul interior, tehnicile de finisare și decorare sunt linia de sosire după o reparație dură. Mediul este revitalizat și capătă caracter. Alegerea materialelor, a culorilor și a compatibilității acestora depinde dacă acest personaj va fi modest și sobru, sau poate artistic și exploziv. Interiorul în stil Art Deco - cu includerea activă a lemnului, marmurei, oglinzilor - atrage oameni cu un simț rafinat al gustului, care apreciază respectabilitatea și naturalețea mediului.Design Interior Casa de Lux Tunari .





Modelele de damasc sunt utilizate în mod activ în decorul unei cabane la țară după renovare. Pentru sufragerie și hol, s-a ales tapet cu model argintiu pe fundal negru, ornamentul este mai dens și bogat în detalii. În dormitor, modelul este mai puțin contrastant, bazat pe o combinație de nuanțe de bej deschis și închis. Fragmente de ornament aici ecouă cu cadrul aurit și decorul sculptat al fronturilor transparente ale dulapului, completând imaginea clasică sofisticată. Arhitect  Amenajri Interioare Baneasa Ilfov .

Motivul se bazează pe elemente florale repetate în ritm, completate de linii moi și curbe. Astfel de imagini de fundal vor decora interiorul în mai multe stiluri: clasic, baroc, romantic, unele variante de minimalism. Mulituri, baghete sculptate, forma originală a lamelelor vor ajuta la evidențierea modelului grațios.  Liniile repetate pe verticală ale ornamentului pot crește vizual nivelul tavanului - acest lucru ar trebui luat în considerare la alegerea unei imagini.  Mobilier Living Modern .

Este important ca tapetul damasc atunci când decorați o casă privată să nu supraîncărce vizual camera, să completeze bine mobilierul și designul textilului. Prin urmare, este mai bine să alegeți schema de culori a tapetului în nuanțele deja prezente în interior. • Culorile uzuale pentru tapetul damasc sunt gri, negru, maro, auriu, albastru sau albastru deschis.Camerele de zi, dormitoarele, birourile, holurile și sufrageria sunt mobilate cu lemn în stil clasic. 

Panourile de perete sunt completate de designul portalurilor de șemineu, ușilor arcuite și deschiderilor, tavanelor casetate. În spatele garniturii de lemn, puteți ascunde cablajul, monta lămpile și rafturile în planul propriu-zis. În proiectul nostru complet de mobilare a unei case de țară, pereții holului și zona TV din sufragerie sunt căptușite cu lambriuri din lemn cu un model pronunțat. Traversa care străbate camera este, de asemenea, cusută în lemn (aici sunt realizate câteva rețele de ventilație); de-a lungul perimetrului camerei de zi, trece într-o mare friză volumetrică sub tavan.

 Suprafața lăcuită arată impresionantă și solemnă Tapet cu un model de damasc în interiorul unei case private Printre multitudinea de motive (geometrice, florale, etnice), tapetul damasc face parte din colecțiile de elită de decoratori. Numele designului oriental derivă din vechiul oraș sirian, țesăturile din Damasc au fost întotdeauna considerate un semn de bogăție și gust rafinat.Dacă decorul unei case de țară combină suprafețe lucioase și mate, acest lucru conferă mediului o ușurare prin reflexii. Portofoliu Design Interior Case Vile .

 Negrul adaugă o adâncime suplimentară. În exemplul nostru, pereții și podelele sunt decorate cu:  lemn vopsit maro deschis; plăci de marmură alb-negru, de asemenea, cu efect reflectant;  tapet cu ornament clasic pentru evidențierea fragmentelor de perete;  blat din stejar maro închis mat. Podeaua cu lamele este încadrată de-a lungul perimetrului camerei de zi cu o inserție de plăci de marmură, alocând astfel spațiu pentru grupul de canapele. Balustrada scării este realizată din sticlă durabilă, decorată cu modele sablate. 


Un accent suplimentar la decorul unei case private este o coloană pătrată albă cu mulaje din ipsos. Corpul coloanei este turnat cu metal, care reflectă elementele forjate din decor Avantajele panourilor din lemn O metodă populară de placare pentru un interior clasic - decorul unei case private, unde sunt instalate astfel de panouri de perete, capătă caracteristici solide și nobile. În producția de furnir, sunt acoperite o serie de specii valoroase. Ca strat superior, acestea sunt de obicei utilizate