Tendințele modei anului 2021 sunt exprimate în două cuvinte ; confort - calm

Puteți crea o atmosferă calmă aranjând interiorul conform unei scheme bine gândite. O astfel de schemă pe care o folosesc este o grilă spațială. În interiorul camerei (sau în modele 3D), este construită o rețea mentală tridimensională, pe linia căreia sunt amplasate mobilierul. Citiți mai multe „Cum diferă un interior de designer de un interior simplu” Lo stilul minimalist nu este potrivit pentru un interior nou la modă, este ușor enervant. Amenajari interioare Pitesti



 Aveți nevoie de selecția potrivită a mobilierului simplu, dar confortabil, de detalii discrete, dar primitoare. Materiale naturale, culori naturale calde, decorațiuni realizate manual. Refuzul de a folosi o culoare de accent într-un interior neutru este clar vizibil. Elementele naturale sau artificiale cu forme îndrăznețe își asumă rolul. De exemplu, covoare naturale abstracte, mobilier realizat manual, ceramică simplă. În fotografia interioară, este o serie de mese duble cu blat din piatră. Amenjare casa Moderna Sector 5 .

 Răsună subtil portalul mai întunecat al șemineului. Durabilitate Această tendință este asociată cu dezvoltarea durabilă, grija pentru mediu, consumul conștient. Rezistența se manifestă din ce în ce mai mult în interiorul la modă, lipsindu-i de bijuterii strălucitoare și scumpe. Ceva neobișnuit este oferit în schimb. Vizualizari 3 D amenajari interioare .

De exemplu, refolosirea materialelor uzate. Un exemplu clar în acest sens este tendința modei din 2020, utilizarea pe scară largă a plăcilor , realizate cu plăci reciclate din gresie porțelanată. A doua tendință în direcția durabilității este utilizarea de materiale naturale simple și ieftine - lemn, piatră. Este important ca acestea să fie produse din surse locale și produse în zona dvs., fără costuri suplimentare de transport.

 Nu este o senzație complet nouă din interior. Mândria de a nu fi lăsat urme poluante în natură. Amestecând vechi și nou Această tendință nu este ca utilizarea antichităților în interiorul modern. Sensul său este de a oferi a doua șansă mobilierului vechi, detaliilor, accesoriilor. Restaurând, modificând și decorând cu propriile mâini, prelungim viața lucrurilor utile. Nu risipim resurse pentru producerea și achiziționarea de noi.

 Această tendință include și păstrarea trăsăturilor istorice ale vechilor case. Conservarea corpurilor de iluminat și a ușilor, a elementelor arhitecturale, împreună cu crearea unui spațiu de locuit modern, creează un mediu interesant și elegant.Utilizarea lor este o tendință clară în designul interior, care poate înmuia puțin spațiul de locuit cu culori naturale. Pereții în nuanțe pastelate au înlocuit pereții obișnuiți gri-albi ai interioarelor scandinave. 

Culorile prietenoase și primitoare mențin atmosfera confortabilă a casei adăpostului. Anii 70 eclectici Aceasta este o tendință complet nouă în designul interior, care înlocuiește stilul rafinat din anii 1950. Curajos și avangardist anii '70. Nu există un stil specific aici, puteți utiliza orice element de design născut în acei ani. Sunt gata să vă ajut cu proiecte rezidențiale și comerciale care necesită un design modern.

 Mai multe detalii în secțiunea  Am multe opțiuni de stil insDin cauza pandemiei, toate expozițiile, showroom-urile de mobilier și contactele personale au fost anulate anul acesta. Dar pe Internet, viața designului interior a primit multe forme noi, nu este ușor să le urmăriți.


 Prin urmare, vă voi ține la curent cu tendințele interesante și solicitate de design interior pe baza recenziilor forumului și a platformelor creative.pirate pe pagina mea Pinterest, care sunt actualizate în mod regulat. Salvați acești ace pe perete, înscrieți-vă la contul meu.