Un element important în crearea unui interior italian este patul

Este foarte important să nu vă fie frică să combinați vechiul și modernul: în cazul nostru, aceste două extreme coexistă ușor una lângă alta. Mobilierul de epocă coexistă cu ușurință cu aparatele moderne, iar un șemineu finisat aproximativ se poate dovedi ușor electric. Scopul principal este să ne asigurăm că designul arată organic. Lucrurile care au propria lor istorie sunt foarte prețioase pentru stilul italian.  Amenajari apartamente Pipera .




Antichitățile, un candelabru vechi din cristal sau o candelabru din fier forjat sunt perfecte pentru evidențiere. Cărțile vechi se vor potrivi, de asemenea, perfect în designul italian, iar o bibliotecă imensă cu accesorii va ajuta la completarea imaginii și va oferi confort camerei de zi. Mobilarea unui apartament în stil italian nu este o sarcină ușoară, ci una interesantă.

 Și Nobili Design  vă va ajuta să vă gândiți la toate până în cele mai mici detalii și să alegeți mobilier de înaltă calitate pentru renovarea dvs .Pereții monocromatici simpli sunt juxtapuși cu candelabre grele și mulaje din stuc, în timp ce ferestrele mari care maximizează lumina naturală subliniază dragostea italienilor de viață și libertatea de spirit.

 Dacă iubești frumosul și rafinamentul, stilul italian este exact ceea ce ar trebui să te concentrezi atunci când există multe lucruri mici și detalii în interiorul italian. De aceea ar trebui să găsiți cea mai simplă și mai nepretențioasă soluție pentru pereți, altfel spațiul va arăta aglomerat. Cea mai bună opțiune este tapetul sau vopseaua ușoară. 

Stucul venețian cu textura sa de marmură  sau gresie portelanata rectificata este, de asemenea, perfect, un fel de referință la luxul roman antic. Pentru pardoseală, plăcile cu o textură aspră sunt considerate o opțiune clasică. Finisarea lemnului - parchetul sau laminatul vor arăta, de asemenea, bine. Dar este mai bine să uitați de linoleum - este rar folosit în stilul italian.

 Separat, ar trebui să acordați atenție ferestrelor - acestea ar trebui să ofere o lumină naturală maximă. Perdelele luminoase sau perdelele decorative care nu vor bloca lumina vor face acest lucru. idei design interior , Nikydecor
    Italienii înșiși preferă să folosească perdele sau obloane, închizând ferestrele doar atunci când este necesar.



 Mobilierului trebuie să i se acorde o atenție specială. Prin umbrirea finisajelor deliberate simple și texturate ale pereților și podelelor, mobilierul în stil italian joacă un rol important. Cea mai bună opțiune este mobilierul din lemn de culoare deschisă, cu detalii drăguțe forjate sau inserții de marmură.

 Italienii apreciază originalitatea și deseori comandă mobilier unic realizat manual. În sufragerie merită să cumpărați un scaun tapițat sau o canapea joasă. O oglindă cu un cadru frumos este adesea agățată pe unul dintre pereți.


Website : Nobili Design