Utilizaţi albul pentru a extinde spaţiile in casele Dumneavoastra

Camerele vopsite în alb par mai mari datorită amplificării luminii. Umbrele şi marginile se diminuează şi ele în spaţiile albe. Atunci când creaţi o paletă pentru casa dvs., încercaţi să reţineţi că albul rece revine în spaţiile de locuit şi poate fi folosit pentru a mări şi deschide spaţiile mai mici.Amintiţi-vă, doar, că percepţiile spaţiale şi obiceiurile umane se îmbunătăţesc atunci când în camerele succesive se desfăşoară schimbări subtile de nuanţe, nu contraste ascuţite. Amenajare Interior Case Clasice 




De exemplu, folosirea unui alb care se adânceşte în culoare, poate diminua variaţia dimensiunii de la o cameră la alta. Folosiţi un alb foarte deschis şi luminos în cele mai mici încăperi, crescând intensitatea nuanţelor de alb în celelalte camere mai mari. Profitaţi de valoarea ”închis” sau ”deschis” a acestei (non)culori, pentru a mări sau a reduce dimensiunea globală a fiecărui spaţiu. Oaspeţii dvs. nu vor fi conştienţi de schimbarea de la o cameră la alta, ci vă vor complimenta pentru casa confortabilă şi intimă pe care aţi creat-o.

Există un motiv bine întemeiat pentru care galeriile de artă optează pentru vopsirea pereţilor în alb şi îşi împodobesc în aceeaşi culoare strălucitoare toate ornamentele: pentru că scot în evidenţă detaliile arhitectonice şi concentrează atenţia asupra lucrărilor de artă. Aceeaşi metodă funcţionează şi pentru case. Design interior Apartament cu 3 camere in Constanta .

 Dar, dacă locuinţa dvs. nu are o colecţie de artă remarcabilă sau o privelişte frumoasă, albul poate mai mult să strice şi să devină inconfortabil, ca fundal ales la întâmplare, ducând la o dezordine aproape inexplicabilă.Pe lângă operele de artă, albul are tendinţa de a scoate în evidenţă şi imperfecţiunile, urmele şi semnele inestetice. Aşa că poate nu vreţi să îndreptaţi privirile exact spre aceste porţiuni. 


Tocmai de aceea oamenii aleg adesea să amâne adoptare albului curat ca şi culoare unică, îmbrăţişând, în schimb, nunaţe de verde, cum ar fi kaki-ul, care ascund o mare parte din imperfecţiuniCele mai multe dulapuri nu dispun de geamuri. În plus, iluminatul din interiorul dulapurilor este, de obicei, o opţiune ulterioară. Acest lucru creează, ca să ne exprimăm blând, un spaţiu obscur, parcă de nedesluşit, total inoportun pentru momentul în care încercaţi să vă alegeţi ţinuta perfectă pentru o petrecere importantă. De ce ai nevoie pentru amenajarea unei case Clasice 


 Cea mai bună modalitate de a trata interioarele dulapurilor este de a picta toate suprafeţele cu un alb reflectorizant, pentru o vizibilitate maximă. Exact ca într-o galerie de artă, albul evidenţiază culorile distinctive pe care le înconjoară. Acest lucru vă va permite să sortaţi combinaţiile de culori pe care doriţi să le aveţi în armonie pentru o zi ”bine asortată”.Dacă aveţi o culoare îndrăzneaţă în dormitor, nu trebuie să simţiţi nevoia de a vopsi automat interiorul dulapului în aceeaşi culoare pentru a se potrivi.




 Încercaţi în schimb să amestecaţi nişte vopsea albă cu un mic procent din culoarea pereţilor din dormitor, obţinând astfel o nuanţă mult mai deschisă adecvată pentru interiorul întunecos al unui dulap Albul este simplu şi sofisticat. Aspectul său proaspăt satisface dorinţa fiecare dintre noi pentru un nou proiect de amenajare şi un aspect viu, actual şi pur. 

Vopsirea unei încăperi sau a mai multor cu această culoare rece şi calmă este ca şi cum aţi lua decizia majoră de a vă tunde foarte scurt după ce ani de zile aţi aşteptat să vă crească părul – o totală schimbare şi noutate. Fiţi aventuroşi şi luaţi în considerare opţiunea unei camere complet albe pentru designul casei dvs., ţinând cont de privelişte, lumina naturală şi spaţiul de care dispuneţi, şi făcând un salt sigur spre un interior imaculat şi elegant.


Website: Nobili Design