Amenajare Camera Copii - idei si sfaturi

Pentru unii, o cameră pentru copii maro pare plictisitoare și plictisitoare, dar nu este. Trebuie doar să adăugați accente strălucitoare, să vă jucați cu texturi și decor, să aduceți câteva idei proaspete și veți obține o capodoperă interioară. Maro este o culoare naturală care transportă energia pământului și a lemnului. Calmează, dă încredere în abilitățile cuiva, creează un sentiment de casă reală, un sentiment de siguranță și siguranță. De asemenea, această culoare crește concentrația de atenție, care are un efect benefic asupra învățării. Mobila

 Vedeți totul despre maro În timpul liber, copiilor cu părinții sau cu clasele școlare le place să meargă la centrele comerciale: la cinematografe, trambuline, pereți de cățărat etc. Zonele pentru copii din centrele comerciale și de divertisment sunt de obicei decorate în culori luminoase, semnalizate. În plus, achiziționăm haine strălucitoare, accesorii și jucării pentru copii. Tot acest multicolor stimulează copilul să fie activ, dar sub influența constantă a culorilor strălucitoare se instalează oboseala. Deci creșa maro va deveni o insulă de relaxare pentru copil - un loc în care se poate relaxa pe deplin și își poate face calm temele. 

 Culoarea maro universală este utilizată în aproape toate tendințele de design interior. Cel mai adesea lucrează cu el în următoarele stiluri: Dar pepiniere moderne în stil marin, precum și în stiluri eco și mansardă. De asemenea, este la modă acum să faci camere tematice pentru copii. Culoarea maro este potrivită pentru decorarea unei creșe pe tema cursei auto, pădure, pirați, junglă, safari sau Vestul sălbatic.  Maro este o culoare destul de reținută și strictă. Pentru a evita impresia de monotonie, utilizați una dintre următoarele tehnici: Combinați materiale care diferă prin textură și textură: de exemplu, lemn și plastic, luciu și blană etc. 

Varietatea materialelor face interiorul mai confortabil și mai interesant. Alegeți un decor colorat: maro va fi un fundal excelent pentru orice accente strălucitoare și le va înăbuși ușor variația - astfel încât culorile intense nu vor deranja copilul și nu îi distrag atenția. Utilizați tapet sau decor cu modele dinamice (dungi orizontale sau verticale, buline, stele etc.): suprafețele și obiectele cu modele arată „mai vii” decât cele simple. Aranjați obiecte de același tip în diferite forme: de exemplu, rame foto pătrate, dreptunghiulare și rotunde, perne decorative pătrate și rotunde etc.



 Formele multiple ale aceleiași piese creează un ansamblu decorativ capricios. Când proiectați o creșă maro, luați în considerare zona și locația camerei în raport cu punctele cardinale, precum și caracteristicile de sex și vârstă ale copilului. Pentru o cameră mică, se recomandă tonuri maro deschis, deoarece maro închis comprimă vizual spațiul, iar o cameră modestă poate deveni chiar înghesuită. Dar maro închis arată bine în camere spațioase: prin comprimarea puțin a spațiului, face atmosfera mai confortabilă. 

 Vedeți cum arată copiii mici în maro deschis - simplu, practic și de bun gust. Și acestea sunt camere spațioase pentru copii, în culori maro închis - ciocolată și wenge. Pentru camerele întunecate din partea de nord a casei, tonurile deschise de maro sunt mai potrivite, în timp ce în camera de sud vă puteți permite și tonuri de ciocolată bogate și întunecate. În camerele pentru copii pentru băieți, tonurile maronii sunt combinate cu accente gri, albastru, albastru sau turcoaz. Culorile însoțitoare precum bej, roșu, roz sunt potrivite pentru camerele copiilor pentru fete. Dormitoare italiene  Moderne 

 Creșele obișnuite pentru doi copii de diferite sexe sunt realizate în combinații de maro cu galben, violet, verde și portocaliu. Luați în considerare temperamentul copilului. Merită să adăugați accente strălucitoare în camera unui bebeluș sedentar și flegmatic - accesoriile de culori optimiste îl vor încuraja să fie activ și să comunice. Iar camera unui copil hiperactiv nu are nevoie să fie decorată în toate culorile curcubeului - aici aveți nevoie de accente calme (albastru, verde, violet).  Vedeți culorile în interior Culoarea însoțitoare este aleasă în funcție de sarcina cea mai relevantă pentru dvs.:

 Dacă doriți să creați un interior calm, combinați maro cu o culoare la fel de neutră - alb, bej sau gri. Dacă doriți să obțineți un efect vizual impresionant, combinați maro cu o culoare primară activă - roșu, albastru sau galben. Dacă decorați o cameră comună pentru doi copii de diferite sexe, alegeți una dintre culorile secundare - violet, verde sau portocaliu.