Amenajarea unui apartament la cheie

Cele mai bune idei pentru amenajarea interioară și renovarea unui studio în diferite stiluri și culori. Cum se poate repara rapid și eficient un apartament cu o cameră la cheie? În primul rând, trebuie să decideți asupra unei companii contractante, să alegeți un stil și o gamă de design și ... să aveți încredere în profesioniști! 




 1. Nișe decorative 

Nișele decorative sunt o modalitate excelentă de a crea spațiu într-o cameră pentru decor, cărți, reviste și articole pentru copii. Cel mai adesea, acestea sunt create pe bază de partiții din gips-carton, pot fi iluminate din spate și, ceea ce este important, sunt ieftine. Experții numesc suma de până la 2.500 de ruble pentru o nișă de dimensiunea cea mai comună. 


 2. Podium Podiumul este o oportunitate excelentă de a crea un interior armonios cu o logie sau balcon atașat, delimitând frumos zonele. De exemplu, în creșă - în dormitor și la locul de muncă, în bucătărie - în locul pentru gătit și mese. Costul instalării unui podium este, de asemenea, scăzut  dar izolarea unui balcon sau a unei unitati de cazare poate costa mai mult.

 3. Perete de accent 
Un perete de accent, indiferent dacă este vorba de un tapet colorat cu o floare mare, o culoare strălucitoare sau un finisaj interesant de marmură, este întotdeauna o idee bună! Vă permite să faceți interiorul mai profund și mai tematic!   Design Interior Apartamente 

 4. Cisterna încorporată, canal de scurgere pentru duș Cisterna încorporată din baie și toaleta suspendată fac ca interiorul băii să fie mai concis. Costul unei astfel de idei este de cel puțin +10 mii ruble pentru instalare și + 10 mii ruble pentru toaletă în sine la costul standard de reparație. 

 5. Caramida decorativa Cărămida decorativă nu este doar la modă, ci și foarte frumoasă! În zilele noastre este foarte popular, odată cu acesta ai ocazia să adaugi farmec urban interiorului tău. Populară „zidărie” realizată din panouri din plastic, tapet decorativ și panouri din poliuretan 3D.

 6. Iluminarea tavanului și a podelei Iluminatul de tavan și podea, zonele de depozitare și căștile sunt foarte utile, deoarece nu numai că creează o dispoziție mai romantică seara, dar oferă și iluminatul necesar pentru zonele foarte importante (bucătărie, coridor etc.). 

 7. Zonare vizuală 
Zonare vizuală cu partiții și sticlă. Foarte des, atunci când se reamenajează un apartament cu o cameră, se pune problema zonării vizuale a spațiului. De obicei vorbim fie despre separarea bucătăriei de camera de zi, fie a camerei de zi în sine de dormitor. Pentru o astfel de împărțire a zonei, vă sugerăm să folosiți pereți despărțitori din sticlă, perdele, pereți despărțitori din gips-carton cu număr variabil de etaje sau mobilier. Interior Design 

 8. Sisteme de stocare încorporate
Sisteme de depozitare încorporate și mobilier transformabil. Din păcate, în apartamentele cu o cameră există o mare problemă cu lipsa de spațiu. Pentru a organiza spațiul de depozitare și pentru a lăsa suficient spațiu de locuit, vă recomandăm să adăugați sisteme de depozitare modulare încorporate și mobilier convertibil multifuncțional.

 9. Decor combinat de perete 
Decor combinat de perete. Într-o cameră mică, o combinație de finisaje, luxoasă și elegantă, este chiar mai importantă decât într-o cameră mare sau renovată luxos. Zone de finisare combinate în cameră în cel mai bun mod. Urmareste si : 5 Idei pentru amenajarea locuintelor