Avantajul calității plăcilor Portelanate

Problema reparațiilor este întotdeauna acută și ridică o mulțime de întrebări și controverse. După cum arată practica, cea mai intensă muncă este etapa pregătitoare - proiectarea și selecția materialelor, și nu procesul de reparații în sine. Alegerea materialelor de calitate este o sarcină dificilă. În interiorul cumpărătorului, două jumătăți se luptă. Unul insistă să economisească bugetul, în timp ce celălalt înțelege că calitatea nu poate fi ieftină.





În acest caz, nu vor exista abateri de culoare. Nuanțele și texturile se potrivesc perfect, cel de ton. Fără eroare de calibrare sau de lot. Design autentic. Stil, originalitate, relevanță. Designul este un indicator important. Inițial, cumpărătorul îl evaluează, nu caracteristicile tehnice sau comoditatea așezării materialului. Porcelanosa are o echipă de profesioniști responsabili de găsirea de noi soluții de design. Gresia porțelanată și plăcile ceramice ale Porcelanosa Group sunt considerate pe bună dreptate tendința în moda ceramică. Gresie  Portelanata cu aspect de marmura 

Clienții și profesioniștii laudă produselor noastre cele mai mari laude. Expoziția internațională CERSAIE de la Bologna confirmă acest lucru. Este adesea urmată de replici ale produselor Porcelanosa Group. Încearcă să copieze designul, dar nimeni nu a reușit încă să repete calitatea.

 Unitățile de producție ale concernului sunt dotate cu laboratoare de calitate. În mod non-stop, asistenții de laborator și tehnologii efectuează o reducere a calității fiecărui lot produs. Întreprinderile efectuează un număr mare de teste în fiecare zi, strângând în mod constant cerințele pentru produsele lor. Toate produsele sunt supuse certificării europene de calitate. Produsele Porcelanosa depășesc parametrii de calitate cu o medie cu 40-60% mai mare decât este necesar pentru certificare. 

Geometrie verificată. Geometria ideală a fiecărei plăci este realizată prin tratamente suplimentare, cum ar fi rectificarea. Datorită acestui fapt, plăcile sunt estetic frumoase, plăcute la atingere, fără margini ascuțite și periculoase. În plus, este ușor de instalat cu cusături de îmbinare puține sau deloc. Siguranță. Pardoseala din gresie porțelanată și faianța ceramică oferă o siguranță sporită.  Gresie Portelanata rectificata

Materialele au o textură cu alunecare redusă. Produsul este recomandat pentru utilizare în camere în care sunt copii mici. De asemenea, Porcelanosa este aleasă de oameni care propun în mod deliberat cerințe sporite pentru propria lor siguranță. O abordare integrată și principiul colecțiilor. O soluție interioară modernă implică utilizarea mai multor materiale însoțitoare.


 Plăcile mari sunt combinate cu cele mici, dreptunghiurile cu pătrate, texturile lucioase cu cele mate. Materialele Porcelanosa se completează perfect și se potrivesc stilistic. În plus, una dintre fabricile Porcelanosa Grupo Butech produce materiale pentru chituire. Aderența perfectă a texturilor și potrivirea culorilor va ajuta la crearea unei suprafețe coerente, care să fie fiabilă și durabilă. Preț rezonabil. Grupul Porcelanosa include o serie de fabrici, laboratoare științifice și tehnice, numeroase ateliere și specialiști.

 Toate materialele de la primele schițe până la produsul final se nasc în interiorul acestor pereți. Prețul produselor este alcătuit din caracteristicile procesului tehnologic (mașini complexe, linii de producție în mai multe etape) și din costul componentelor de înaltă calitate. Cumpărătorul primește materiale durabile și fiabile la un preț foarte rezonabil.

 Consultanții profesioniști vă vor răspunde la toate întrebările, vă vor demonstra calitatea materialelor și vă vor ajuta să faceți alegerea corectă.