Caracteristici Feng Shui în design interior

Feng Shui este o știință străveche din China, care urmărește să obțină armonie, ajută la atragerea de bani și dragoste către casă. Există mulți adepți ai acestei doctrine, în același timp cineva o poate trata cu scepticism, dar nu lasă pe nimeni indiferent. Să aruncăm o privire mai atentă asupra secretelor îmbunătățirii locuințelor, în conformitate cu principiile de bază ale științei chineze. Principalul element constitutiv al feng shui este energia vitală Qi, care are un efect benefic asupra tuturor domeniilor vieții. 




Designul interior, realizat conform regulilor Feng Shui, arată confortabil și armonios. Știința în sine se bazează pe anumite reguli și interdicții în procesul de amenajare a mobilierului, a lucrurilor mici importante și a obiectelor de uz casnic într-un apartament sau casă. Feng Shui se bazează pe unitate cu principiul natural al omului, prin urmare una dintre regulile de bază este respingerea materialelor artificiale. 

Plantele de interior și lumina naturală reflectă cel mai bine esența feng shui în designul interior. interior, casa feng shui, apartament feng shui Să aruncăm o privire asupra principalelor componente ale mediului, care, dacă sunt aranjate corespunzător în conformitate cu canoanele feng shui, vă vor afecta în mod pozitiv viața: oglinzi, ușa din față, iluminat, acvarii și plante de interior. Oglinzile sunt conductorii energiei norocului și a bunăstării. În același timp, ele ajută la eliberarea energiei negative. 

În formă, este de preferat să aveți în casă o oglindă rotundă sau ovală, care să simbolizeze infinitul. În ceea ce privește înălțimea la care ar trebui să fie amplasat, este de preferat ca privitorul să aibă spațiu liber deasupra capului. Se crede că acest spațiu va încuraja gânduri bune și idei noi. Dacă este agățat în zona de luat masa, reflectând sărbători și adunări de familie, va aduce bucurie și prosperitate. Mobila Italiana Living Preturi

Ușa din față este intrarea și ieșirea principală pentru porturile de energie Qi către casă. Ar trebui să fie masiv și realizat din materiale durabile pentru a proteja casa de negativitate și să aibă o formă strict dreptunghiulară, deschizându-se în mod necesar spre interior. Chinezii credeau că iluminatul interior ar trebui să fie natural, ceea ce însemna ferestre mari în toate camerele de zi. Corpurile de iluminat ar trebui să aibă de preferință o formă circulară pentru a reprezenta soarele.Urmareste si: Proiectarea unui apartament

Dar nu este recomandat să aveți candelabre cu agățare mică și becuri arse în casă. Sursa de vitalitate și energie este apa. Într-un interior modern, acesta poate fi reprezentat de panouri de apă, mici fântâni și acvarii, de preferință situate în partea de sud-est a casei. Plantele de apartament atrag sănătatea și abundența. Armonia și confortul spiritual - aceasta este ceea ce „prietenii verzi” selectați corect pot da membrilor gospodăriei. Cel mai bine este să alegeți plante cu frunze rotunjite și să scăpați din timp de plantele uscate și bolnave. Plantele cu spini și spini trebuie, de asemenea, evitate.