Care sunt criteriile dupa care alegi un designer de interior

 De ce ai nevoie de un proiect de amenajare pentru locuinta ta?


Nu este o sarcină ușoară să decorați frumos și corect designul interior. Este necesar să înțelegem direcțiile de proiectare, să înțelegem psihologia florilor și să cunoaștem varietatea imensă de materiale de finisare și decor. Pe lângă toate acestea, trebuie să fii o persoană creativă, cu o imaginație dezvoltată.


Un designer profesionist și talentat poate face un design interior confortabil și armonios. Și acum să aruncăm o privire asupra punctelor de ce aveți nevoie de un proiect de proiectare:


Economii financiare cu ajutorul unui concept

Un concept de design interior planificat vă va permite să optimizați costurile în timpul lucrărilor de construcție. Cei care au intrat deja în contact cu reparația știu cât costă modificările. Nu trebuie să reface ceea ce au făcut constructorii după tine, dar ai vrut să spui ceva complet diferit sau ai crezut că va fi atât de frumos.


O ocazie de a vedea viitorul interior. Începând cu un aspect bine gândit, în dimensiuni reale ale pereților și mobilierului. Finisare cu redare 3D fotorealistă, cu materiale și finisaje reale. Toate acestea fac posibilă corecțiile în etapa de proiectare pentru a fi siguri că designul interior va fi implementat exact așa cum doriți înainte de a începe reparația.


Încredere și garanție în aspectele tehnice


Arhitecții și inginerii lucrează la un proiect de proiectare. Se dezvoltă documentație tehnică pentru instalarea elementelor structurale, a cablajelor electrice și a instalațiilor sanitare. Tehnologiile moderne sunt utilizate pentru utilizarea materialelor de finisare. Combinarea și aplicarea corectă a tuturor acestor componente face posibilă obținerea unui rezultat de înaltă calitate.

Avantajele colaborarii cu un designer profesionist


De ce ar fi profitabil pentru dvs. să comandați design interior pentru casa sau vila?


Experiență și profesionalism. Portofoliul nostru include peste doua sute de proiecte de design finalizate cu succes. Pentru mai mult de 10 ani de muncă, am câștigat o experiență neprețuită în dezvoltarea și implementarea celor mai incredibile idei în interior.

Unicitatea designului. În fiecare interior, ne străduim să aplicăm și să implementăm idei noi. Folosim noi materiale și tehnologii de finisare, abordăm planificarea spațiului cu maximă responsabilitate și raționalism.Sursa: Sfaturi design interior


Control tehnic implementare proiect


Când proiectăm un interior, suntem ghidați de regulile tehnologice în construcție. Proiectăm doar ceea ce poate fi realizat și numai ceea ce îndeplinește cele mai înalte criterii de calitate.

Materiale și decor exclusiv. Designul interior pe care l-am proiectat se distinge întotdeauna prin inovații exclusive în materie de materiale și decor. Proiectul dvs. va fi dezvoltat în conformitate cu cele mai recente tendințe de proiectare.


Garanții și termeni.

Lucrăm la timp, este fixată la semnarea contractului. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a vă planifica viitoarea mutare în interiorul dvs. unic și confortabil.

Selectarea materialelor și implementarea lucrărilor de construcție. Tot ceea ce este inventat de proiectant trebuie implementat.
Citeste si articolul: Tendinte design interior


Departamentul Achiziții întocmește o specificație detaliată a materialelor, mobilierului, echipamentelor necesare. Departamentul nostru de amenajari, conform unui program de lucru prestabilit, efectuează reparații strict în funcție de tehnologia de construcție și de ideile de proiect.