Cum să amenajati o casă in stil scandinav

Stilul scandinav nu se caracterizează printr-un decor abundent și pretențios, dar pe de altă parte, fiecare accesoriu este adecvat și își îndeplinește rolul în interior. Textile, lămpi, flori proaspete, lumânări, vaze de sticlă și oglinzi - acestea sunt puținele elemente de decor funcționale care însuflețesc spațiul. Mobila



 Doi in unu Casa scandinavă confortabilă și ospitalieră este făcută de lucruri mici drăguțe, fiecare dintre ele având propriul său scop. Un coș de răchită din baie stochează prosoape și accesorii de baie. Suporturile frumoase atârnă deasupra aragazului și pot fi necesare în fiecare minut. Design Interior Living casa de la Nobili Interior Design 

Un ceas de perete cu cadran din lemn nu numai că arată ora, dar aduce și un omagiu materialului preferat al designerilor scandinavi. În interiorul scandinav, cele mai frecvente lucruri sunt folosite ca decor: o vază de sticlă, o oglindă într-un cadru, perne de canapea, lămpi și chiar vase. Vaza poate fi umplută cu dopuri de vin, iar razele soarelui sunt frumos refractate în ea.

 O ghirlandă de becuri creează iluminare magică în întuneric și transformă un spațiu de zi cu zi într-unul festiv. Regatul textilelor Un interior scandinav este de neconceput fără materiale textile luminoase și de înaltă calitate. Ar trebui să existe o mulțime de perne în huse: pe pat, pe canapea, pe fotoliu, chiar și pe podea. Păturile de culoare moale oferă căldură și confort. Același lucru se poate spune și pentru covoare și piei pufoase de oaie. Canapele Living de la Mobilia Nobili Design 

 Cu ajutorul textilelor, puteți plasa accente pe fundalul pereților și podelelor ușoare. O varietate de soluții de planificare vă vor permite să creați un design individual de apartament. Decor pentru dragoste de decor Deși scandinavii iubesc minimalismul, casa lor nu poate fi numită ascetică.

 Folosesc moduri diferite pentru a-l face mai cald, mai confortabil și mai plin de viață, de exemplu, decorează pereții cu picturi. Poate fi abstractizare, modele sau fotografii alb-negru. Posterele în stilul artelor pop și imaginile retro într-un cadru subțire arată elegant. În același timp, chiar și picturile funcționează în beneficiul: ajută la reglarea vizuală a camerei și la revigorarea ei cu pete luminoase. 


 Casa verde Atitudinea reverentă a scandinavilor față de natură se reflectă în decorul interior, care este de neconceput fără plante verzi. Flori proaspete într-o vază sau plante în ghivece decorează masa, pervazul, rafturile și podeaua din apartament. Cu ajutorul plantelor, puteți crea compoziții întregi și zonarea spațiului.



 De asemenea, ajută la decorarea casei pentru noul sezon. Iarna, puteți folosi ramuri de molid parfumate în decor, iar primăvara și vara adăugați prospețime cu flori proaspete.