Cum sa amenajezi o casa cu oglinzi

Transformarea realității: oglinzi interioare Reglați volumele și dimensiunile camerei, măriți lumina și puneți accente - oglinzile pot crea lucruri pur și simplu magice. La urma urmei, poți doar să te uiți în ele. În acest articol, am colectat idei despre modul în care vă puteți transforma interiorul folosind oglinzi. O oglindă în locul unei imagini O oglindă mare în sufragerie va înlocui decorul de perete mai tradițional - o imagine sau afișe. Design Interior



Agățați o oglindă rotundă mare deasupra unui sifonier sau șemineu și vedeți cât de primitoare, confortabilă și interesantă devine camera de zi. O oglindă mai mică arată bine în compoziții cu afișe sau fotografii în cadre dreptunghiulare. Folosiți o oglindă de masă ca element decorativ așezând-o în compania sfeșnicelor și a florilor pe un raft, sifonier sau raft.

 O oglindă mare deasupra șemineului, sifonierului sau pianului va completa compoziția. Umpleți spațiul de perete cu o oglindă mare. Cea mai ușoară modalitate de a mări vizual spațiul unei camere mici este de a folosi oglinzi. Este foarte de dorit să plasați suprafața oglinzii în fața ferestrei și a altor surse de lumină. 

Lumina reflectantă se înmulțește și umple întregul spațiu. Lumina zilei se reflectă pe oglindă, umplând întreaga cameră. Tot peretele Oglinzile mari vor face o cameră spațioasă mai elegantă și mai expresivă. Fațadele de mobilier oglindite sau chiar un fragment oglindit al unui perete șterg pur și simplu limitele camerei.

 Folosiți această soluție pentru finisarea nișelor, vestiarelor, holurilor. Respectați regula: cu cât mai multe oglinzi, cu atât restul decorului ar trebui să fie mai minimalist. Folosiți finisaje mate pe pereți și tavan pentru a evita transformarea camerei într-o sală de bal. Compoziții din oglinzi Compozițiile complexe din oglinzi sunt în tendință. Mobilier Living clasic de la Mobila Nobili Design 

 Dacă vă întrebați cum să umpleți un perete gol, încercați să atârnați mai multe oglinzi de dimensiuni diferite, dar în același stil. Ele pot fi plasate într-un mod haotic sau vă puteți gândi la o schemă în avans.




 Folosiți oglinzi cretate de formă neregulată pentru a schimba proporțiile camerei și a transforma un interior strict. Oglindă de ochi strâmbă sau de pește Oglinzi curbate sau oglinzi cu ochi de pește din cameră - de ce nu? O tehnică îndrăzneață stabilește starea de spirit și oferă un joc de lumină non-banal.