Design de Apartament în stil modern

Bucătărie cu sufragerie în centru Bucătăria elegantă neoclasică este făcută în cele mai bune tradiții ale eclecticismului parizian. La fel ca în original, un astfel de spațiu tradițional din orice apartament din Bucuresti a devenit aici o zonă ceremonială, capabilă să impresioneze orice oaspete. Cu o sală de mese centrală pentru șase, pardoseli de marmură de designer, cu incrustări aurii și scaune în stilul anilor 1920, această bucătărie / sufragerie va bate oricare alta din cartier. 



 
Setul de bucătărie are aici două zone, care pot fi împărțite într-o culinară standard (dreapta) și cămară (stânga, cu aparate electrocasnice mici). Zona potrivită este utilizată în principal pentru gătit care durează mult. Pe de altă parte, zona din stânga este mai degrabă un colț de cămară pentru ceaiuri, mic dejun sau ceai de la ora 5. Arhitect Design Interior Pret

O astfel de bucătărie va deveni adevărata inimă a oricărui apartament, sufletul oricărei case. Va fi atât de plăcut să primiți oaspeți aici, să organizați vacanțe de familie și să vă bucurați pur și simplu de finisaje de înaltă calitate și de detalii frumoase zi de zi. Designerii au creat două opțiuni de proiectare pentru ca clienții să aleagă (vezi fotografiile de mai sus și de mai jos). Prima opțiune este mai potrivită pentru proiectarea unui apartament în stil modern, în timp ce a doua are un accent mai mare pe neoclasicism.


Alb crem cu includerea unei nuanțe delicate de piersică, această paletă este excelentă pentru interioarele care sunt în mod constant vizibile și utilizate la fel de des ca bucătăria. Pentru a nu obstrucționa panorama orașului, s-a ales un candelabru din sticlă transparentă deasupra grupului de mese. Sufragerie Designul apartamentului în stil modern în acest caz este completat de accente din stilul Art Deco, obiecte de artă, detalii decorative și are un farmec aparte. Amenajari Interioare clasice 

 Decorat în stil neoclasic cu mobilier modern, arată foarte ușor, dar triumfător în frumusețea sa în felul său. Uimitoarea cameră de zi bej și ciocolată a fost creată în locul fostului living cu fereastră și un hol.  Prin urmare, această cameră poate fi numită un adevărat bonus de la designerii de interior, deoarece pur și simplu nu exista înainte. În timpul reamenajării, bucătăria a fost mutată în camera de zi cu fereastră, iar un dormitor suplimentar (al treilea la rând) a fost plasat în locul vechii bucătării.

 Așadar, designerii au transformat un apartament cu trei camere, cu o cameră de zi separată și bucătărie într-un apartament cu patru camere, cu o bucătărie-living.  În centru este o canapea mică, măsuțe de cafea și o zonă cu TV. Uși glisante impresionante din sticlă cu vedere la bucătărie. Și la peretele opus față de fereastră există două fotolii care arată frumos de pe hol.

 Dormitor cu ciocolată Dormitorul principal al proprietarului este decorat în culori ciocolată. Are propriul dressing, destul de spațios și confortabil, și o zonă frumos decorată, cu o masă de budoar și televizor vizavi de pat. Patul a fost ales mare, cu tapițerie textilă a bazei în sine și a tăbliei. Decorul neobișnuit de perete din spatele tăbliei este ecoul lămpilor care atârnă peste noptiere și sunt atașate de tavan. Design Interior 

Aceste verticale cu oglindă argintie fac vizual interiorul să arate mai subțire, mai alungit și mai spațios. Aceleași linii pot fi văzute și în designul candelabrului principal și al tapetului de pe peretele televizorului.  Lângă pat există un șezlong moale confortabil, iar pentru masa de boudoir este prevăzut un mic otoman. Un covor mare acoperă aproape 65% din întregul dormitor, ceea ce este foarte confortabil pentru proprietari. 

Proiectarea unui apartament în stil modern implică de obicei un accent pe confort. Dormitor turcoaz Dormitorul turcoaz cu pat și canapea de această culoare aparține fiicei proprietarilor. Pe peretele din spatele tăbliei se află un panou de autor cu un model floral. Perdelele delicate în două nuanțe, noptierele Art Deco și un covor turcesc de lux într-o nuanță neutră gri-liliac sunt deosebit de frumoase. 


 Un candelabru uimitor de frumos, ca și cum ar fi cu petalele unei plante delicate, încoronează tavanul cu un fir de neon în jurul perimetrului. Pardoseala de parchet de înaltă calitate pe podea creează un fundal frumos pentru întregul interior prin atingerea sa rafinată.   Acest dormitor are, de asemenea, un sistem de depozitare încorporat foarte mare format din trei dulapuri duble din podea până în tavan și deasupra acestuia o masă și un dulap de budoar.  Citeste si : Proiectarea scarilor 7 exemple  pentru case moderne 

 Există într-adevăr suficient loc pentru absolut orice. Suntem siguri că unei adolescente îi va plăcea.  Dormitor cu canapea și logie Un dormitor modern cu un design ușor, ultra-elegant și pur și simplu foarte frumos, plin de spațiu și seninătate. Designerii de interior au optat pentru o paletă neutră, de culoare gri cafea, cu accente adăugate de albastru de cuarț.