Design interior al unui apartament frumos

Frumos design interior apartament Interioarele moderne și frumoase ale apartamentelor se disting prin amenajări convenabile, spații deschise mari, ferestre panoramice, culori echilibrate, soluții de finisare - originale sau tradiționale, dar întotdeauna armonioase. Proiect de proiectare pentru un apartament cu 3 camere Design de apartament frumos în stiluri de interior populare Clasice elegante Interioare frumoase ale apartamentelor în stil modern

Neoclasicism spectaculos Exemple de design frumos de renovare a apartamentelor Cum să aranjați un design simplu și frumos de apartament Cele mai frumoase interioare de apartamente din lume: 5 penthouse-uri de lux Proiect de proiectare pentru un apartament cu 3 camere Sarcina este de a crea un spațiu de locuit confortabil și atractiv pentru un cuplu căsătorit cu un copil. Baza a fost un stil interior modern, cu accent pe simplitate și claritate, decor minimalist și o paletă neutră.

 Drept urmare, un design frumos de apartament a fost proiectat în culori deschise, cu un spațiu public combinat și mai multe opțiuni pentru decorarea acestuia. Living-bucătărie-sufragerie Locul de odihnă, zona de luat masa și bucătăria sunt combinate ca un studio. Acest lucru face posibilă obținerea unei camere însorite și spațioase: datorită locației unghiulare și a ferestrelor panoramice largi din jurul perimetrului, există o insolare excelentă. Beneficii Proiect Design Interior apartament

Atmosfera unui mediu primitor și confortabil este susținută de tonuri de alb și bej ale pereților, tavanului și mobilierului. Centrul logic al compoziției - zona de relaxare - denotă o canapea modulară de colț gri deschis cu o măsuță de cafea și un covor maro. Proiectul oferă două opțiuni pentru decorarea unui perete cu o zonă TV. 

 În primul caz, o nișă cu televizor și dulapuri laterale deschise sunt realizate în alb cu iluminare luminoasă încorporată - această tehnică integrează în mod organic zona media în spațiul luminos general. În al doilea caz, peretele mobilierului într-o nuanță bogată de maro închis funcționează ca un element puternic contrastant, concentrând atenția asupra sa. Ca o atingere suplimentară de culoare, panourile lucioase glisante pe părțile laterale ale culoarului duc la loggia. 

 Designul tavanului este, de asemenea, proiectat în două variante. Într-una, este netedă și uniformă, cu un efect ridicat datorită iluminării de fundal. În altul, este decorat cu trei nișe paralele cu inserții metalice. Utilizarea metalului este continuată în mod logic în frumosul design al bucătăriei din apartament, unde într-unul dintre concepte capota este proiectată sub forma unei țevi telescopice strălucitoare. Bucătăria are o zonă de lucru orientată spre față și o „insulă” care combină plita și barul. 

O masă simplă dreptunghiulară din marmură, pardoseală din ceramică, fronturi de dulap lăcuite netede și un spate din marmură creează un fundal alb inteligent, accentuat inteligent de rândul inferior de dulapuri din lemn de culoare închisă. În cea de-a doua opțiune de finisare, hota de deasupra "insulei" este integrată în imaginea de ansamblu cât mai organic posibil: este decorată cu cornișe și iluminat superior. Corpurile de iluminat ajută la zonarea părții publice a interiorului - candelabre rotunde peste zona de relaxare și masa de luat masa, lămpi suspendate cu nuanțe transparente peste "insulă".

 Un hol mic este iluminat de aplice de perete și o nișă de tavan cu inserție decorativă neagră. Combinația contrastantă care este caracteristică stilului interior modern este prezentă și în designul dulapului, în combinația unei pardoseli de marmură gri și uși de interior aproape negre, o consolă semicirculară. Design frumos de dormitor în apartament Camera este decorată într-un ton calm de gri, acest monocrom vă permite să vă concentrați asupra texturii și formei.  Te-ar putea interesa si: Stil Colonial in Design Interior

Zona tăbliei este evidențiată de panouri din piele de culoare deschisă și de foi laterale simetric oglindite. Modelul de fațetă ecou inserțiile de pe panourile moi. Patul are o formă simplă, fără spate, decorul său principal este textil în dungi mici și largi, cu o combinație de zone întunecate și luminoase. Covorul rotund de podea de culoare oțel concentrează culoarea dominantă.

 Mobilierul camerei combină o masă de toaletă practică din lemn de culoare închisă, care funcționează ca raft TV, un puf minimalist și noptiere de lux, cu picioare aurii și mânere din alamă. Baie Interiorul atractiv al apartamentului cu trei camere este continuat de proiectul băii combinate. Decorul este dominat de marmură neagră: podeaua, peretele, bideul și zona de toaletă, blatul mesei sunt placate cu ea. 

Dulapul de sub chiuvetă și cadrul oglinzii sunt realizate în aceeași gamă întunecată. Plumbul alb și plăcile de perete tridimensionale din designul dușului de colț adaugă un contrast luminos. Pentru ca culorile să nu pară prea aspre, se introduce un alt ton - o nuanță caldă de nisip a plăcii. Iluminarea încorporată în zona de baie, precum și iluminarea din spate pe două fețe, fac spațiul mai proeminent. Design Interior

 Camera copiilor Designul colorat al creșei este realizat în culori verzi și roșii. Pardoseala din lemn maro închis oferă o bază neutră adecvată pentru paleta vibrantă. Spațiul este zonat într-o zonă de dormit și o zonă de joacă.