Design modern de bucatarie

O atenție deosebită este acordată aspectului bucătăriei cu o împărțire ergonomică a spațiului în zone. De obicei, sediul prevede amenajarea a trei „teritorii” principale: Zona de lucru cu aragaz, cuptor, electrocasnice, chiuvetă, suprafețe pentru tăiere, tăierea produselor; Spațiu de depozitare pentru alimente, mâncare pregătită, vase și diverse accesorii. Această parte conține un frigider, un congelator, dulapuri, rafturi, diverse recipiente;  Designer Preturi



Teritoriu pentru mâncare - sufragerie. Această zonă poate include o masă, o zonă de relaxare în bucătărie și / sau scaune, scaune. Proiectul de design al unei bucătării moderne este format pe baza uneia dintre opțiunile de amenajare: · Cu un aranjament de mobilier pe un singur rând, care este potrivit pentru încăperile mici. În acest caz, zona de luat masa se întinde de-a lungul unuia dintre pereți. Amenajari Interioare Bucatarii case clasice 


 Piesa de lucru este plasată de-a lungul unui alt perete; · Amenajare mobilier pe 2 rânduri. Potrivit pentru camere dreptunghiulare cu o lățime de 2 metri. Chiuveta, aragazul, suprafața de lucru sunt așezate pe o parte, frigiderul, dulapurile pe cealaltă; · Zona de lucru în formă de L. Acest design al unei bucătării moderne este optim pentru o cameră pătrată; · Amplasarea mobilierului în formă de U cu fereastră în peretele longitudinal; · În formă de C. Acest design modern de bucătărie de sufragerie este utilizat pentru un spațiu mare, cu o divizare într-o zonă de luat masa și de lucru; 

 Insula. Se folosește adesea la amenajarea cabanelor, când zona camerei vă permite să amplasați partea de lucru în mijlocul camerei. Paleta de culori: bucătărie în nuanțe deschise Designul bucătăriei moderne în culori luminoase este întotdeauna popular. O astfel de gamă de culori extinde spațiul, crește confortul și adaugă eleganță. Nuanțele pastelate calme se uită ușor, nu supraîncarcă camera și ajută la îmbunătățirea insolației naturale. 

Puteți folosi culori deschise pentru a implementa aproape orice stil în interior - de la clasice care nu își pierd relevanța la un loft la modă sau hi-tech. Condiția principală este absența unui număr mare de elemente decorative, accente voluminoase. Culorile dominante care însoțesc designul unei bucătării moderne în culori deschise sunt: bej; lavanda usoara; cafea cu lapte; lumină galbenă; alb; măslin; albastru deschis. 

Este mai bine să selectați o paletă formată din cel mult 3 nuanțe, în care una dintre culori va sta la bază, iar celelalte vor fi un plus. Design modern de bucătărie: paletă întunecată Pentru bucătăriile spațioase, puteți utiliza o paletă luxoasă de culori întunecate nobile - negru, antracit, maro închis, visiniu, albastru închis, gri închis, maro închis. Suprafețele elegante mate sunt combinate cu succes cu interiorul în stilul minimalismului, clasic.

 Se adaugă elemente monocrome argintii (metalice) pentru a decora designul în stil high-tech. Dacă doriți să creați un design al unei bucătării moderne în stil mansardă, puteți adăuga zidărie pe perete, lămpi pe umerașe lungi, cu nuanțe simplificate, în tonuri de gri închis și maro. O soluție non-standard ar fi alegerea roșu cu o combinație de alb și negru. Pentru ca un astfel de „tandem” să nu pară maniere proaste, va fi necesar un înalt profesionalism al designerului, care va selecta corect toate elementele. Design Interior

 Bucătărie în apartament În casele clădirilor vechi, bucătăriile ocupă de obicei o suprafață mică. Pentru a face camera mai spațioasă, demolează pereții despărțitori în care se aflau cămarile sau conectează bucătăria cu o altă cameră, îndepărtând ușa și o parte din perete. Pentru camere compacte, este selectată o paletă ușoară de culori, este implementat un aspect în formă de U, în formă de L.

 Această abordare vă permite să extindeți spațiul utilizabil, să utilizați eficient spațiul disponibil. Printre soluțiile practice se numără: instalarea unui blat lung al mesei în locul unui pervaz; dulapuri încastrate în tavan; electrocasnice încorporate. În cazul în care se dezvoltă proiectarea unei bucătării moderne într-un apartament de clădire nouă, în camere spațioase este posibil să se implementeze soluții mai interesante - o bucătărie cu insulă, în formă de C.

 Zonarea este realizată de diferite elemente: trepte; coloane; arcuri; ghisee de bar; prin utilizarea diferitelor materiale de finisare pentru pardoseli; o combinație de culori.  Bucătărie într-o casă privată Într-o casă privată, cabană la țară, casă de oraș, o bucătărie mare poate fi decorată în orice design doriți. În stil ecologic, clasic, Provence, scandinav sunt populare. Dacă casa este construită într-un stil modern, atunci puteți alege high-tech, mansardă, modern, minimalism.