Detalii interioare dormitor stil castel

Dacă, în timp ce călătoreați prin Europa, ați fost îmbibat de spiritul aristocrației și ați fost impresionat de interioarele magnifice, atunci probabil că v-ați întrebat cum puteți face așa ceva acasă. Vrei să aduci un lux în viața ta? Puteți decora interiorul în stilul castelului. Chateau sunt domeniile aristocraților francezi, care sunt impregnate de rafinament și chic. Este nevoie de mult efort pentru a recrea această atmosferă în dormitor. 



Și am pregătit câteva sfaturi pentru a vă ajuta să creați un dormitor în stil castel în apartamentul dvs. Culoare dormitor stil castel Amintiți-vă că stilul de castel este sofisticat și elegant, dar nu strălucitor. Pare aristocratic scump, fără kitsch. Nu veți găsi culori strălucitoare în astfel de interioare. 

Toate nuanțele trec subtil una în cealaltă și creează un întreg armonios. Un dormitor în stil castel trebuie să fie în culori pastelate: fildeș, albastru, in, roz pal, cremos, lavandă, mentă, alb, violet pal.
Aceste culori creează o atmosferă romantică, se pare că s-au estompat puțin la soare, că fiecare dintre ele are propria poveste intimă. 

 Mobilier dormitor stil castel
Nu va fi ușor să alegeți mobilier pentru un astfel de interior. Stilul de castel este scump. Nu este posibil să puneți mobilier obișnuit într-un dormitor realizat în acest stil. Plasticul, sticla și toate tehnologiile moderne pur și simplu nu se încadrează în interior. Design Interior

 Mobilierul trebuie să fie din lemn. Puteți folosi atât mahon scump cu culoarea și aroma sa unice, cât și specii mai moi și mai ieftine, dar în niciun caz nu ar trebui să înlocuiți arborele cu analogi. Un interior în stil castel ar trebui să fie aristocratic și luxos. Mobilierul în stil rococo cu picioare curbate și sculpturi frumoase este ideal. Masa de toaletă și comoda în alb vă vor completa perfect interiorul dormitorului. 

 Dacă dimensiunea dormitorului dvs. vă permite să amplasați o canapea în interior, atunci acordați atenție modelului canapé (numim acest model otoman), deoarece această piesă de mobilier a apărut chiar în vremea lui Ludovic al XV-lea, ceea ce va accentua și mai mult autenticitatea stilului. Partea superioară a chicului va fi mobilierul exclusiv realizat manual, care nu numai că va arăta grozav în dormitor, dar va servi și familiei dvs. mulți ani și va fi transmis mai departe din generație în generație. Amenajari case moderne

 Metalul este rar folosit în interioarele în stil castel. Scaunele din fier forjat sunt permise, dar nu ar trebui să arate noi. Acestea pot fi cu adevărat scaune vintage sau în vârstă artificială. Astfel de mobilier are un singur dezavantaj semnificativ - un preț foarte ridicat. Lucrurile făcute manual sunt întotdeauna foarte scumpe, iar mobilierul - mai ales.

 Textile pentru dormitor în stil castel
Țesăturile utilizate în interior trebuie să arate și ele scumpe. Catifea, mătase, satin - toate aceste materiale vor sublinia luxul stilului de castel. De asemenea, acest stil de interior presupune prezența perdelelor lungi din material dens care coboară pe podea. Luați în considerare legăturile suspendate pentru perdele: acestea pot fi frânghii groase împletite sau panglici de țesătură. Pentru a face dormitorul cu adevărat regal, așezați un baldachin peste pat. Huse de pat ar trebui să se potrivească, de asemenea, cu întregul interior. 

Este bine dacă cuvertura de pat se termină pe podea, ca perdelele. Stilul de castel este caracterizat de un număr mare de perne care se pot contopi cu cuvertura de pat sau pot diferi de acesta prin mai multe tonuri. Detalii interioare dormitor stil castel Este aproape imposibil să obții un interior complet fără a pune accente. Utilizați accesorii în culoarea aurie: acestea pot fi rame pentru tablouri sau oglinzi, lămpi sau sfeșnice, chiar și lămpi de podea. Pentru a îmbunătăți și mai mult atmosfera castelului, folosiți tablouri ale artiștilor vremii: 
reproducerile de Degas sau Monet vă vor face dormitorul în stil castel perfect. 


 Pentru a crea un astfel de interior, aveți nevoie de un candelabru mare și frumos. Trebuie suspendat, cu mai multe coarne. Dacă este posibil, cumpără un candelabru din fier forjat decorat cu cristal. Puteți căuta un candelabru similar la piețele de vechituri sau la magazinele de junk. Dar îl puteți înlocui cu un omolog modern. În prezent, magazinele au o selecție foarte mare de candelabre semi-antice. Cărțile vechi (sau imitația lor), figurine mici din porțelan, vaze frumoase vor fi un plus excelent. 

 Acordați o atenție specială mesei de toaletă cu oglindă sau oglinzii separate într-un cadru masiv. Pe vremea aristocraților francezi, era necesar un machiaj zilnic complex, astfel încât acest detaliu interior era de neînlocuit. O cutie de bijuterii (de preferință făcută manual) va fi deosebit de chic, ceea ce va sublinia și autenticitatea stilului. Pentru a împrospăta interiorul dormitorului în stil castel și luxul aristocratic ușor diluat, puteți folosi flori proaspete. Dar și florile trebuie să fie potrivite cu stilul dormitorului. Nu utilizați culori strălucitoare