Geometria spațiului și a formei in Interior

Cu ajutorul unor forme geometrice adecvate, selectate individual, puteți realiza o transformare atrăgătoare a spațiului. Acest efect se realizează prin crearea unui anumit ritm și dinamică în spațiu. Rezultatul poate fi obținut, de exemplu, prin plasarea obiectelor solide la aceeași distanță. Utilizarea abilă a combinațiilor de forme geometrice într-un spațiu poate, de asemenea, reîmprospăta un interior plictisitor. Design Interior



 Designerii de interior au pregătit o serie de recomandări pentru utilizarea cu pricepere a formelor geometrice în spațiu. Pătrat și dreptunghi geometry-prostranstva-i-formi Logica unghiurilor drepte în noul sezon este una dintre tendințele actuale în domeniul designului interior. 

Cu toate acestea, cu o abordare restrânsă de utilizare, poate afecta semnificativ percepția generală a spațiului. Amenajari Interioare de Lux

Vom încerca să schițăm tehnicile de bază pentru utilizarea liniilor pătrate și dreptunghiulare în proiectarea încăperilor. Concentrându-vă pe liniile strălucitoare ale acelor elemente de interior pe care doriți să le subliniați, puteți distrage atenția de la formele sale nefericite.

 Această tehnică este folosită pe scară largă de specialiștii în domeniu de câțiva ani. Atunci când utilizați o astfel de tehnică decorativă ca o cușcă, puteți aduce un sentiment de armonie, ordine și îngrijire în interior. 

Diverse forme și tipuri de celule au devenit comune în multe interioare moderne. Deci, tabla de damă este tipică pentru interioare minimaliste și interioare de înaltă tehnologie. În acest caz, nu este deloc necesar să se utilizeze numai combinații alb-negru.

Alte duete de culori vor arăta adecvate și organice dacă se respectă regulile de bază pentru combinarea culorilor. De exemplu, o combinație de gri fumat și albastru sau maro și bej poate fi un accent în designul unui spațiu care va recrea o percepție unică a camerei.


 Contrastul dintre întuneric și lumină este atât de versatil încât nu va mai fi nevoie să inventezi alte decorațiuni în interior. Sub forma unui fel de ritm de forme pătrate, puteți utiliza aranjamentul ciclic al ecranelor și picturilor, lămpilor și blocurilor de sticlă. Cu structura de amenajare astfel organizată, orice spațiu poate fi amenajat. 

De asemenea, este adecvat să utilizați combinații de obiecte dreptunghiulare sau pătrate într-un singur desen. Combinația casual și jucăușă de forme pătrate în camerele copiilor și spațiile pop-art pare neobișnuită. geometrie-prostranstva-interyera Cușca și dreptunghiul își găsesc aplicarea și în interiorul clasic. Dormitoare Moderne Preturi

În acest caz, prezența în decor a figurilor neclare de nuanțe pastelate moi va fi optimă. Armonia și ordinea se potrivesc perfect spiritului clasicilor, astfel încât utilizarea liniilor drepte și a unghiurilor este perfectă pentru acest stil. 

 Prin utilizarea materialelor naturale, este posibil să oferiți camerei un sentiment de solemnitate, lux elegant și elegant. Camerele de zi cu șemineu, birourile și holurile din hoteluri pot fi decorate cu panouri mozaic în carouri din piatră sau lemn, precum și vitralii cu modele geometrice.

 Combinația dintre seriozitate și spontaneitate, reținere și entuziasm jucăuș se potrivește organic celulei atât în ​​stilul biroului, cât și în spațiul de locuit. Dungi De asemenea, puteți atrage atenția asupra interiorului datorită dungilor colorate contrastante. 

Dimensiunea și culoarea dungilor folosite în decorul pereților creează percepția dorită a spațiului. Cu un model cu dungi, puteți extinde vizual sau reduce camera, precum și puteți crea în ea un sentiment de confort sau severitate pe gustul proprietarilor.

 Puteți scăpa de defectele peretelui și puteți aduce ordine în interior, precum și puteți crea iluzia unui tavan mai înalt folosind dungi verticale de diferite dimensiuni și culori. Dimpotrivă, dungile orizontale pot „coborî” tavanul din cameră și îl pot face vizual mai larg. Un cerc Cercul, simbol al completitudinii și infinitului, este puțin probabil să își piardă vreodată relevanța în designul interior. Citeste si: Importanta Designului

 Spre deosebire de liniile drepte stricte, elementele rotunde creează o atmosferă de seninătate și veselie în interior. Formele rotunde sunt principalele puncte de interes. Din acest motiv, abundența formelor rotunde este dificilă pentru subconștientul unei persoane.

 Cercurile pot fi utilizate în cantități mici în camere de zi, sufragerie și bucătării. Dormitoarele și camerele pentru copii sunt cele mai potrivite pentru elementele circulare. Creând o dispoziție plictisitoare și proaspătă, cercurile aduc stil și armonie spațiului.