Idei de Inspiratie pentru un Interior Design in Stil Scandinav

Înainte de a începe repararea apartamentului sau a casei, ar trebui să vă decideți dorințele. Urmărește-ți visele - acestea sunt cele care te vor conduce către un interior de care să fii mândru. Nu vă fie teamă să alegeți un stil bazat pe preferințele personale - discutați cu familia și găsiți ceva care să îi placă tuturor. Dacă nu există un astfel de stil, cereți designerului să decoreze interiorul într-un amestec de două sau trei stiluri la alegere. Amenajare Apartament Clasic inTulcea 



Designul bucătăriei în stil scandinav este una dintre opțiunile de design ieftine. Este potrivit atât pentru o cameră mică, cât și pentru una spațioasă. Bucătăria scandinavă este de obicei decorată în tonuri albe sau gri, fără accente, cu tonuri monocrome neutre pentru decor, șorț, sufragerie și alte detalii. O trăsătură distinctivă a stilului este un set laconic, european simplificat și dragostea pentru șorțurile „discret” (marmorate, asemănătoare cărămizilor, cu plăci „porc alb” etc.). 

 Unul dintre cele mai populare stiluri , se caracterizează printr-un set mare de lemn deschis din lemn natural, un finisaj de piatră sau marmură pe șorț, parchet de înaltă calitate pe podea și multe dulapuri franceze. Provence franceză arată minunat în designul bucătăriei, deoarece joacă pe contrastul unei nuanțe deschise (bej, alb, maro deschis) și albastru (albastru, azur, porumbel sau albastru de floarea-soarelui). Solutii la cheie Snagov Ilfov

 Ca urmare, chiar și un spațiu mic se dovedește a fi interesant și chiar original. De exemplu, dulapurile superioare ar putea fi de culoare deschisă, iar cele inferioare albastre. Stilul modern înseamnă de obicei fațade laconice, dar forme luminoase. De exemplu, un set de bucătărie lucios, în care unele dulapuri au o culoare de accent interesantă sau un șorț de bucătărie luminos.

 O astfel de bucătărie pare de obicei extrem de modernă, iar costul reparațiilor este chiar mai mic decât cel scandinav standard. Într-un stil modern, puteți găsi adesea aparate de uz casnic încorporate și vorbim nu numai despre un cuptor cu aragaz. De exemplu, veți găsi aici un frigider, discret în spatele unei fațade simple, o mașină de cafea integrată, o mașină de spălat vase invizibile sau chiar dispozitive suplimentare: o friteuză, un grătar tepan-yaki, un panou wok etc.  Sfaturi de Design Interior 

 Contemporanul poate fi confundat cu stilul modern. Dar, totuși, diferența aici este foarte semnificativă - în exclusivitatea materialelor de finisare, a mărcilor, a ergonomiei și a segmentului de preț. Dacă o bucătărie în stil modern poate fi amenajată la un buget extrem de mic, atunci contemporanul cu detaliile sale de design este întotdeauna cea mai mare categorie de preț. 

 Stilul contemporan se bucură de o combinație de design eclectic, tehnici ciudate, asimetrie și materiale la modă precum gresie porțelanată, parchet ceramic sau, de exemplu, acrilic pentru blaturi. Acest lucru se face cel mai bine cu ajutorul unui designer de interior profesionist. Bucătăria rustică în stil rustic gravitează spre culorile alune-ciocolată, plăci ceramice, peisaje pastorale și textile tradiționale. O astfel de bucătărie pare că mai mult de o generație ar fi trăit cu ea. Design Interior Casa Moderna Timioara 


 Dar ea este adevărata „inimă” a acestei case. Stilul rustic este perfect pentru decorarea unei bucătării spațioase. Și în versiunile ușoare (bej, bej și alb) - și pentru o bucătărie mică. Dar nu recomandăm utilizarea acestuia pentru o cameră standard de 7-9 metri pătrați într-un apartament tipic, deoarece lemnul închis la culoare poate crea efectul de etanșeitate în spațiu. O bucătărie în stil mansardă poate fi foarte diferită și chiar multi-formatată. De exemplu, o insulă nu poate face parte dintr-o cască, ci o piesă complet separată în design și formă.

 Multe bucătării în acest stil nu au dulapuri de top, iar aparatele au fost alese din mai multe colecții. Un loft este întotdeauna o combinație de multe detalii diferite și, prin urmare, imaginea generală este destul de brutală și originală. Loftul este popular printre tineri, dar poate fi făcut și pentru familii, mai ales în bucătărie. Este important ce va fi mai mult aici: minimalism urban sau design brutal al fabricii. Alegeți proporția de care aveți nevoie și obțineți un interior practic sau, dimpotrivă, un interior șocant.

 Spre deosebire de o mansardă, industrialul este mult mai „industrial”. Betonul este mai frecvent aici decât cărămida, iar comunicațiile deschise, conductele de ventilație, lemnul aspru, piatra în relief sunt atribute invariabile ale acestui stil. Industrialul este similar cu o mansardă, dar în proiectarea bucătăriei principalul său prototip este o bucătărie industrială (restaurant, hotel) și nu este deloc un spațiu din fabrică, astfel încât rădăcinile acestor două stiluri sunt complet diferite. 



Setul de bucătărie din oțel este o trăsătură distinctivă a stilului industrial, nu a mansardei. O bucătărie minimalistă se străduiește să simtă „goliciunea” și „zen”, astfel încât nimic să nu distragă atenția de la acțiune în sine: cină, conversație plăcută la o masă, jocuri pentru copii, o emisiune TV.