Interioare cu caracter individual și confort

Procesul de dezvoltare a unui proiect de proiectare de la distanță, care sunt caracteristicile și nuanțele? Dezvoltarea unui proiect de proiectare de la distanță urmează același principiu ca un proces regulat. Aceleași etape de lucru și aceleași etape, dar cu unele diferențe. Pentru început, acestea sunt, în primul rând, un apel telefonic sau o scrisoare către mine. Ne facem cunoștință, discutăm obiectul dvs. și ne programăm. Design Interior



 Doar o întâlnire cu noi are loc în skype sau în orice altă aplicație cu un apel video. Prima întâlnire este o cunoaștere mai strânsă și o discuție mai detaliată a nevoilor și sarcinilor dumneavoastră. Este de dorit ca înainte de această întâlnire să-mi trimiteți materialele de pe obiectul dvs. (care sunt disponibile), astfel încât să am timp să mă familiarizez cu ele. Discutăm domeniul de activitate și înțelegem „suntem potriviti unul pentru celălalt”. 

Da, factorul uman în lucrul la un proiect de design joacă un rol important în alegerea unui designer. Trebuie să fim „aliați, oameni asemănători”, trebuie să avem o relație de încredere pentru a obține o cooperare fructuoasă și rezultatul scontat. Discutăm termenii, prețurile, procedura și metodele de plată și alte nuanțe. Prima etapă este decizia de planificare. Întâlnire: încheierea unui contract și pregătirea specificațiilor tehnice, plata în avans, înregistrare fotografică și măsurători. Dormitoare clasice Preturi

Aflu și îți spun în detaliu ce măsurători am nevoie de la tine. Va trebui să faceți singur măsurătorile. Și câteva fotografii. Fac o schiță a planului spațiilor dvs., cu linii dimensionale clare care vor trebui clarificate, măsurate și marcate. Toate acestea le facem on-line, prin corespondență și apelăm dacă ceva devine neclar. Apoi ne întâlnim pe skype, când discutăm despre opțiunile pentru soluția de planificare (2-4 opțiuni), înainte de aprobarea finală.

 În această etapă, sunt determinate soluția de stil, culorile și elementele arhitecturale. Ne uităm la exemple, discutăm idei, concepte. Place displace". Vă colectăm toate dorințele într-un singur întreg (dacă există exemple, imagini, fotografii). Îți voi trimite materiale și tu îmi vei trimite, în orice mod convenabil. Creăm un chat on-line „al proiectului nostru” în orice aplicație, messenger, unde vom fi în contact pe tot parcursul procesului de proiectare. 


 Mai mult, există etapele studiului ingineriei electrice, selectarea materialelor de finisare, a mobilierului etc. Acum vor fi întocmite toate desenele necesare pentru implementarea planului. În această etapă, veți avea nevoie de încă 1-2 întâlniri în skype (în funcție de complexitatea obiectului). Discutăm cablajul, aspectul plăcilor, mobilierul încorporat etc.

 Atunci când elaborăm desene de lucru, apar întotdeauna nuanțe care trebuie discutate înainte de a începe construcția pentru a anticipa posibilele consecințe, acest lucru este important. Și după toți acești pași, etape, după munca în comun și munca personală a designerului, proiectul nostru de design este gata! Este gata de implementare, este gândit în cele mai mici detalii și vă va satisface toate nevoile. 

Cisteste si despre:  Amenajare Baie in stil clasic 


 Casa ta de vis într-un proiect de design. Vă trimit proiectul prin poștă, precum și în format electronic. Poate exista o opțiune numai în format electronic, apoi o puteți imprima și bloca singură, dacă este necesar. După cum puteți vedea, un proiect de proiectare la distanță nu este foarte diferit de un proiect cu prezența unui proiectant direct la instalație. Am avut această experiență de mai multe ori. Și vreau să spun că rezultatul a fost minunat, clienții sunt mulțumiți. 

Simt spațiul foarte bine, simt și ascult bine persoana pentru a înțelege și realiza toate nevoile și dorințele. Proiect de proiectare la distanță - economisind timpul dvs. și al meu pentru călătorii și întâlniri. Lucrările la un proiect de proiectare merg în ordine inversă decât lucrările la construcții și renovări. Acest lucru este important de știut și luat în considerare. Aici mergem din opus, mai întâi vedem ce va fi în cele din urmă, vom vedea imaginea finală și apoi ne vom gândi cum să o construim și abia apoi începem construcția. 

Munca designerului este importantă aici, deoarece acesta, înainte de a crea acest finisaj, prevede toate etapele și nuanțele în avans, în funcție de experiența și profesionalismul său. Dacă începeți să construiți fără să vă gândiți, va fi o mulțime de lucrări în acest proces. Aceasta este o pierdere suplimentară de resurse, este timp și bani.




 Desigur, atât în ​​viață, cât și în muncă, există situații diferite, există unele modificări în secvența etapelor de lucru. Și există excepții atunci când lucrați la un proiect de proiectare. Acest lucru se întâmplă de obicei dacă doriți să începeți să construiți mai repede. În astfel de cazuri, ajustez pașii necesari pentru a emite primele desene necesare pentru construcție și reparații,