Interior design a unui Restaurant in mai multe stiluri

Restaurant în stil Empire
Restaurantul decorat în acest stil pare pur și simplu luxos. Desigur, acum stilul Imperiului s-a adaptat omului modern și arată puțin diferit de cel de acum câteva secole. Anterior, de exemplu, acest stil se caracteriza prin mobilier care nu era pe deplin confortabil pentru oameni - mese romane și doar suprafețe dure pentru scaune.  Design Interior



 Astăzi nu este necesar să folosiți mobilier incomod pentru a se potrivi stilului - îl puteți înlocui cu mese mari și scaune moi. Dacă este important pentru dvs. ca stilul restaurantului să fie original, atunci este mai bine să comandați mobilier de la producător și să nu cumpărați o colecție de serie. Amenajari Interioare Restaurante

 Restaurant în stil clasic 
 Clasicii sunt clasici - sunt întotdeauna relevanți, ceea ce înseamnă că un restaurant în acest stil va avea întotdeauna clienți. Într-un astfel de interior nu există pete de culoare strălucitoare, totul este culori pastelate calme. Puteți folosi canapele din piele pentru un interior clasic sau doar fotolii și canapele cu spate și cotiere frumoase și grațioase.

 Restaurant neoclasic 
 Neoclasicismul este foarte asemănător cu aspectele clasice și este adesea imposibil să le deosebim. Ambele stiluri sunt caracterizate de libertatea spațiului, tavanele înalte, lipsa de culori strălucitoare, multă lumină și forme clare. Cu toate acestea, există o mare diferență: pentru clasici, trebuie să folosiți numai materiale naturale, pentru neoclasici, cele artificiale sunt perfecte. 

 High Tech Restaurant de înaltă tehnologie Acest stil se caracterizează prin utilizarea doar a celor mai moderne materiale, mobilier cu doar cele mai neobișnuite forme moderne. În general, mobilierul pentru acest stil se distinge nu numai prin aspectul său original, ci și printr-o combinație non-standard de materiale. De exemplu, puteți realiza fotolii și canapele tapițate pentru un restaurant în stil high-tech folosind piese cromate - picioare, cotiere etc. 

 Restaurant în stil modern 
 Modernul este un stil în care nu există forme clare. Dar există o asimetrie, multe elemente decorative, modele și diverse ornamente. Liniile nu sunt drepte, ci netede, ceea ce înmoaie aspectul general. Pentru un restaurant în stil Art Nouveau, puteți face mobilier după propriile schițe. Spuneți, să nu fie o canapea standard, ci o formă ușor diferită, fotolii cu cotiere asimetrice sau spate pe mai multe niveluri. Design Interior spatii comerciale


Restaurant în stil gotic 
 Acest stil nu este cel mai familiar, iar pentru un restaurant aceasta este o soluție extraordinară. După ureche, percepem goticul ca fiind ceva sumbru, înspăimântător și deloc confortabil, dar interiorul gotic nu este deloc așa. Restaurantul în stil gotic are fotolii confortabile din care nu veți dori niciodată să ieșiți. Prezența vitraliilor va accentua doar neobișnuitul interiorului. 

 Stil baroc Restaurant
  Stilul baroc este luxos și elegant; plafoanele înalte, perdelele frumoase din țesături scumpe, ferestrele imense, mult spațiu și, desigur, mobilierul șic sunt caracteristice acestuia. Schema de culori este albă, precum și nuanțe deschise de verde și albastru. Mobilierul pentru stilul baroc ar trebui să fie realizat numai din materiale scumpe, de exemplu, canapele din mahon sau tapițerie din piele.


Citeste si despre: Design Sufragerie - Dining

Rococo este considerat un descendent al stilului baroc, dar acest stil este mai ușor, mai aerisit. Gama de culori este albastru, roz și verde deschis. Un restaurant al acestui interior ar trebui să aibă o mulțime de oglinzi. Mobilierul rococo este elegant, sofisticat și luxos în același timp. 

Restaurant în stil japonez Cultura Orientului este acum destul de populară, restaurantele din acest interior sunt decorate din ce în ce mai des. Principalele caracteristici ale stilului japonez sunt claritatea și simplitatea liniilor.

 Tonurile strălucitoare nu îi sunt inerente, ci doar nuanțele neutre și restrânse. Amprentele precum vegetația precum ramurile de sakura sunt populare. Mobilierul în acest stil nu este pretențios; dimpotrivă, este simplu, dar confortabil.

 Restaurant în stil Provence 
 Stilul Provence este asociat cu confortul și căldura casei. Provence nu aparține stilurilor luxoase, dimpotrivă, este simplă și în același timp elegantă. Culori - deschise: alb, albastru, lavandă și nisip. Este de preferat ca toate mobilierele să fie realizate din materiale naturale. Printul floral este binevenit. Mobilier de forme simple, culori pastelate deschise - fără bibelouri, dar nebun de confortabil. 


 Nu contează ce stil de decorare a restaurantului alegeți, principalul lucru este că vă simțiți individualitatea în el. Este mai bine să faceți mobilier pentru un restaurant la comandă - astfel veți ști cu siguranță că interiorul unității dvs. este original, iar astfel de mobilier nu poate fi găsit în fiecare restaurant.

 Dacă îți pasă de confortul vizitatorilor tăi, atunci folosește doar mobilier scump și confortabil din materiale de calitate. Canapele, fotolii, mese - totul ar trebui să contribuie la o bună odihnă și o distracție relaxată.