Mansardă, minimalism elegant într-un apartament cu trei camere

Astăzi vrem să arătăm un proiect de apartament cu trei camere pentru un cuplu. Soții au înțeles în mod clar ce doreau din interior și au participat activ la crearea acestuia. Pentru 83 mp a amplasat un dormitor, living, grădiniță, bucătărie, două dressinguri, două băi și un hol de intrare Pentru 83 mp a amplasat un dormitor, living, grădiniță, bucătărie, două dressinguri, două băi și un hol de intrare

Amenajari Interioare la cheie 

 Apartamentul este situat la etajul 3 și, datorită ferestrelor panoramice, priveliști frumoase se deschid de acolo. Clienții au dorit să profite la maximum de aceste zone, transformându-le în locuri de odihnă confortabile: pentru aceasta, a extins ușor pervazurile, a echipat sistemele de depozitare sub ele și a gândit iluminatul local. La momentul începerii proiectului, tinerii nu aveau copii, dar în viitor au planificat doi, așa că au alocat o cameră separată pentru o cameră pentru copii. 

Nu a trebuit să fie goală mult timp: în procesul de lucru, fata a raportat vestea bună că se aștepta o reaprovizionare în familie. Principala dorință pentru bucătărie a fost o insulă. Cuplul s-a gândit mult timp la schema de culori, așa că   a realizat vizualizarea în două versiuni: gri și verde închis. Clienții s-au îndrăgostit imediat de setul de smarald, iar îndoielile au dispărut. Dormitoare clasice Italiene

 Există, de asemenea, multe soluții îndrăznețe în dormitor: un panou elegant de ipsos cu imitație de frunze, iar lângă acesta există o partiție brutală din lemn, lămpi minimaliste deasupra patului și un stil industrial deasupra biroului. Designerul a agățat pânze pe hol și pe coridor: pe fundalul panourilor decorative albe și al unui perete activ de culoare turcoaz închis, picturile arată deosebit de armonios.

 Pentru a conecta camerele între ele, pentru a decora pereții din sufragerie și dormitor, a fost necesar să se aleagă ceva modern, dar cu o referire la clasici. Proiectul a constat din elemente într-o varietate de stiluri: de la un crescător brutal la un scandi ușor și aerisit. Rezultatul este un interior mixt, distinctiv și elegant. Există mai multe proiecte interesante în portofoliul nostru.