Proiectarea unei case la tara : Interior camera de zi

Este mult mai interesant să proiectezi o casă la țară decât un apartament. Mult în interiorul unei cabane depinde de materialul din care este construită, de stilul locuinței, de caracteristicile sale arhitecturale și, desigur, de dorințele clientului însuși. Camera de zi este un loc de odihnă pentru întreaga familie și, prin urmare, centrul și fața întregii case.



 Prin urmare, este atât de important să proiectați cu atenție interiorul acestei camere, pentru a lua în considerare nevoile întregii familii, fără a încălca însă tendința arhitecturală generală a unei case de țară. Design interior Case

 Cel mai adesea, camera de zi îndeplinește mai multe funcții. Chiar și într-o căsuță spațioasă din sufragerie, primesc oaspeți în vacanță și se relaxează seara într-un cerc îngust de gospodării. Uneori, camera de zi servește ca o sală de mese și chiar o cameră de oaspeți, astfel încât într-un fel sau altul trebuie să fie zonată. În acest scop, sunt amenajate podiumuri, sunt instalate partiții ușoare sau, mult mai des, se disting zone separate folosind iluminarea special selectată.

 Adesea, proiectează special podeaua sau tavanul, amenajează tavanele suspendate pe o anumită parte a camerei, selectează o acoperire combinată armonios și în același timp diferită pentru o anumită zonă sau pur și simplu combină diferite modele de parchet, instalează coloane și drapă nișe. De exemplu, o cameră de zi mare poate fi împărțită vizual în mai multe zone - un șemineu, o sală de mese, un cinematograf etc. Dormitoare Moderne 

 Șemineul devine cel mai adesea centrul camerei - puteți sta confortabil cu o carte în serile de iarnă și puteți sta lângă șemineu cu oaspeții, savurându-vă un aperitiv. Sala de cinema este o zonă pentru vizionarea de programe TV, filme de lung metraj, un loc unde vă puteți relaxa împreună cu familia. Zona de luat masa din sufragerie (dacă există o sală de mese separată pentru mesele zilnice) este de obicei utilizată numai pentru primirea oaspeților.


 Prin urmare, poate fi aranjat în spatele camerei, oferind spațiu pentru mișcarea unui număr mare de persoane. În orice caz, este mai bine să proiectați o cameră de zi multifuncțională și nu un spațiu separat închis destinat recepțiilor rare. Acest lucru nu este recomandabil în timpul nostru. 

 Este bine dacă există o ieșire separată din camera de zi către grădină sau spre terasă (balcon) - atunci în sezonul cald camera se transformă cu ușurință într-un spațiu semideschis plin de arome de flori, soare și aer proaspăt. În același scop, creând o senzație de ușurință și lumină, o a doua lumină este amenajată în sufragerie - tavanul este ridicat, conectând spațiul de la primul și al doilea etaj.  Vezi si Articol ; Sfaturi de la Designeri

 Designerii nu sfătuiesc să lipiți tapetul peste o cameră de zi modernă - pereții pictați decorați cu lemn sau piatră arată mult mai bine. Nu uitați că într-o casă de țară, îmbinarea maximă cu natura este un mare plus. 

 Există o mulțime de opțiuni pentru decorarea unui living într-o casă de țară, fiecare stil merită atenție. În același timp, merită să cereți părerea fiecărui membru al familiei și să creați un interior care să unească majoritatea dorințelor. Dacă propunerile sunt incompatibile - opriți-vă la interiorul clasic, care este întotdeauna la locul său.