TOP 10 tendințe în design interior pentru 2023

Una dintre proprietățile modei este trecerea ei, iar aceasta ne oferă noi tendințe în fiecare an. Schimbarea tendințelor modei afectează și sfera designului interior. Experții de la studioul de design interior . 

Culori și nuanțe bucatarie si living studio design În cele din urmă, albul și bejul au început să piardă teren. În noul sezon iubitorii de flori suculente expresive se bucură. În proiectarea apartamentelor, caselor, restaurantelor și hotelurilor, vor apărea accesorii, mobilier și decorațiuni de culori verde închis, albastru închis, negru, visiniu.



 Nudele complexe, nuanțele metalice, culorile nobile de gri sunt populare. Îndrăgitul gri a fost înlocuit de o nuanță bogată de trufe în design deschis și întunecat. proiect living cu bucatarie design sufragerie cu canapea Materiale ecologice Atenția asupra ecologiei a fost îndreptată în ultimii ani, iar tendințele ecologice nu pierd teren.

 Atunci când decorați case și apartamente, se recomandă reducerea la minimum a utilizării materialelor sintetice artificiale. Lemnul, metalul, sticla, betonul, pluta, ratanul rămân relevante. design elegant de hol holuri în fotografie modernă Plante verzi Din nou, în continuarea tendințelor ecologice, a apărut o modă pentru un număr mare de plante de interior. Te vor surprinde tendintele anului de la Nobili Design

Vă rugăm să rețineți că nu vorbim despre palmele exotice. Astăzi, florile și copacii proaspeți din latitudinile noastre sunt în tendință. Designerii folosesc inițial plante verzi pentru a decora tavanul și pereții, pereții despărțitori și rafturi, chiar și candelabrele și aplicele. Compozițiile de mușchi sunt relevante în designul interior al apartamentelor și al unităților turistice. 

 Geometrie, forme regulate și asimetrie renovare dormitor la modă Liniile clare și formele regulate ne sunt familiare încă din zilele minimalismului și ale Scandinaviei. În noul sezon, articolele de formă rotundă și emisferică sunt binevenite, care se potrivesc bine cu pătratul, rombul și triunghiul obișnuit. Asimetria creativă a contrastului poate face ca designul interior modern să strălucească cu fațete noi. 5 motive pentru care vrei sa alegi dormitoarele italiene

Mobilierul vintage rămâne în vârful popularității, unele piese vintage arată bine într-un mansardă, minimalism sau modern. Nu există o tendință unică în industria mobilei, dar merită totuși să acordați atenție mobilierului cu picioare, paturilor cu tăblii de lux, scaunelor miniaturale de forme originale. 

Mobilierul din lemn natural cu elemente din metal, fier forjat și sticlă va fi un decor demn pentru un apartament, birou sau un showroom elegant.

 Niciun interior modern nu este complet fără piese de mobilier compacte, precum cafea și măsuțe de cafea, pufuri și banchete. 

 Strălucirea mată 

Suntem familiarizați cu suprafețele mate încă din sezonul trecut, când bucătăriile cu fronturi mate au devenit relevante. În noul an, parchetul și pardoselile din lemn natural, corpurile de instalații sanitare, lămpile și aplicațiile, aparatele electrocasnice, decorul, armăturile pentru uși și ferestre devin mat. 

 Sistem de iluminat sofisticat . Urmareste si articul: Reguli de baza pentru un proiect de succes

O atenție deosebită a fost acordată întotdeauna iluminatului din casă. Astăzi, iluminatul dintr-un apartament trebuie să îndeplinească criteriile de ergonomie și eficiență energetică. Lămpi inteligente inteligente și de gheață, lămpi încorporate și de șină, lămpi cu lumină caldă și rece - toate acestea sunt relevante în interiorul casei și al biroului. 

Candelabrele centrale din tavan au o tulpină alungită și o nuanță minimalistă. combinând toaletă și baie renovare frumoasa in baie Diverse texturi materiale .

Tendința este finisarea materialelor cu o textură volumetrică, în relief, care creează dinamică în spațiu. Designerii introduc diverse idei pentru ca interiorul să prindă viață.

Recomandare: Proiecte Turistice

 Plăcile ceramice care imită lemnul sau cărămida, gresie porțelanată, tencuială vrac, beton, panouri texturate - texturi naturale și suprafețe aspre naturale care provoacă senzații tactile plăcute, câștigă tot mai multe inimi în lumea designului interior. 

 Decor Separat, elementele decorative sunt rareori folosite.

 Pentru a decora interiorul unui apartament, se potrivesc lămpi cu forme neobișnuite, obiecte de artă care servesc ca o continuare a designului pereților, plante, oglinzi, fațade. amenajarea unui mic dressing. 
Vezi si optiuni de calatorie in scopuri turistice

Tendința nu urmează tendințele

 Stilistii insista ca fiecare design interior individual sa aiba viziunea unui autor si propria poveste. Combinarea diferitelor stiluri, texturi, culori vă poate ajuta să creați propriul dvs. proiect de design unic!
 Tendințele de design interior sunt o altă viziune proaspătă despre frumusețe și armonie, confort și funcționalitate. Cum să comandați un design interior la cheie care va combina cu succes ideea dvs. 



Idei de vacante la munte

Pentru a va programa o vacanta in zona de munte va puteti informa din recomandarile portalului Localtrust.
Vei gasi toate informatiile despre regiuni turistice, harti si unitati care ofera cazare in articolul urmator: https://localtrust.ro/turism-valea-prahovei/cazare-hoteluri-pensiuni

Citeste si articolul despre amenajari