70+ idei de decorare perete Baie

Repararea unei toalete este o afacere supărătoare care uneori se poate transforma într-un proces destul de lung. S-ar părea că poate fi dificil să decorați cea mai mică cameră din casă, dar captura stă uneori în starea deplorabilă a pereților, mai ales dacă apartamentul este situat într-o casă destul de „antică” care nu a cunoscut reparații majore pentru decenii. Așadar, atunci când intenționați să actualizați baia, luați-vă grija să puneți învelișurile de perete în ordine - aceasta este o garanție că noua față va rezista mult timp. 




Este necesar, în primul rând, să demontați vechiul material de finisare, de preferință pe o suprafață de perete complet expusă. Inspectăm cu atenție avioanele, acoperim toate fisurile, gropile, neregulile existente cu chit. În mod ideal, pereții trebuie să fie nivelați, apoi orice material de finisare se va potrivi fără probleme. Dacă intenționați să înveliți cutia cu gips-carton sau panouri de perete, puteți face fără nivelare. Apoi, ne întoarcem la țevi - trebuie să studiați și starea lor. Mobila Baie moderna de la Mobila Italia Nobili Design 

 Dacă reparația din baie nu a fost efectuată de mult timp, este mai bine să nu o amânați și să efectuați lucrări de reparații (înlocuire) ale comunicațiilor în etapa pregătitoare. Acest lucru se aplică și cablurilor electrice  Adesea în casele vechi există un singur bec în toaletă, situat deasupra intrării, ceea ce oferă o gamă mică de iluminat, astfel încât să puteți gândi la instalarea dispozitivelor de iluminare suplimentare în prealabil și să rulați un cablu electric.

 Când toate comunicațiile sunt în ordine, pereții trebuie să fie amorsați corespunzător, puteți utiliza mijloace speciale, care includ substanțe care împiedică formarea ciupercilor. Acum preparatul poate fi considerat terminat, încăperii trebuie să fie „odihnită” și să se usuce bine. Între timp, vom trece la alegerea materialelor de finisare. Decorarea pereților în toaletă - De unde să începeți Alegerea materialului pentru finisare 

Pe piața de astăzi a materialelor de construcție și finisare, există o mare varietate de opțiuni pentru placarea suprafețelor pereților, care uneori îți fac capul să se rotească. Cu toate acestea, trebuie să luăm în considerare faptul că toaleta este o cameră cu umiditate ridicată, deci nu toate materialele pot fi folosite aici. Placă ceramică Decorarea pereților băilor cu plăci ceramice este un mod destul de vechi de finisare, care nu își pierde relevanța astăzi.

 Acest material este excelent atât pentru caracteristicile estetice, cât și pentru cele practice. Suprafața strălucitoare a stratului de acoperire, care are un efect reflectant, este minunat de capabilă să ofere încăperii mai multă libertate, iar rezistența crescută la umiditate, durabilitatea și ușurința curățării asigură o durată de viață lungă. 

 Plăcile de astăzi sunt semnificativ diferite de mostrele anterioare într-o varietate de forme (pătrat, dreptunghiular, în formă de diamant, triunghiular), texturi și culori, ceea ce vă permite să creați un design uimitor, un design elegant chiar și într-o cameră mică. Nu trebuie decât să ne uităm la minunatele petice de dale patchwork, iar asociațiile cu o atmosferă caldă de casă apar imediat în capul meu. Mobila Clasica baie de lux de la Mobila Italia Nobili Design

Opțiunile pentru decorarea cu plăci sub un copac sau piatră arată grozav. Pentru cei care se străduiesc pe originalitate cât mai mult posibil, puteți achiziționa un set de plăci care alcătuiesc o imagine tridimensională. „Ruda” mai tânără a plăcii este mozaicul, care formează compoziții magnifice. Adesea, materialele sunt combinate, decorând zonele de accent cu mozaicuri mici. 

 Utilizarea foilor de gips-carton pentru placarea pereților are un plus suplimentar - nu va fi nevoie de o nivelare absolută a pereților. În acest caz, este important să alegeți materialul potrivit - cel care are o rezistență crescută la umiditate, este produs în verde și are marcajul adecvat. Cu gips-carton, care este destul de maleabil în procesare, puteți crea o varietate de forme arhitecturale mici, le puteți vopsi sau țiglă. 

Vezi si articole: Rosu in interior 

Uneori astfel de structuri sunt folosite pentru a organiza rafturi, nișe sau pereți falși, în spatele cărora sunt ascunse butoaiele de comunicații și de scurgere. Cea mai economică și simplă modalitate de a decora pereții toaletei este instalarea de panouri speciale, care sunt produse din materiale precum PVC și MDF. Panourile au o mare varietate de modele și pot imita fidel materialele naturale, au o paletă mare de culori, care vă permite să creați orice design de stil. Sunt ușoare și ușor de instalat; nu necesită nivelare preliminară a pereților. 

Alte surse de inspiratie ; Blogger