Alegerea culorilor de catre experti in 2021

Rezumând rezultatele anului de plecare, facem și o prognoză pentru viitor. Schimbările globale din lume ne-au făcut mai amabili și mai toleranți. Și mulți au fost nevoiți să își reconsidere atitudinea față de propriile case. Casa, care anterior era percepută ca un loc de relaxare, acum a concentrat aproape toate domeniile vieții noastre. Design Interior



 NOI ORIENTĂRI
 Tot ce a diversificat viața de zi cu zi: muncă, studiu, comunicare, restaurante, cafenele și chiar sport - într-o clipă s-a limitat la pereții unui apartament. Acest lucru a dus inevitabil la o regândire a valorilor, subliniind principala tendință mondială - dorința oamenilor de confort și armonie. Experții prezic în unanimitate că dominanta din interiorul anului 2021 aparține nuanțelor naturale, atribuind un rol cheie culorii „Sol fertil”. 

 Este un ton natural profund al pământului care reflectă fidel starea de spirit din societate și le conferă încredere oamenilor: Este atemporal. Căldura sa naturală aduce un sentiment de liniște în interior. Poate crea combinații interesante cu o gamă largă de nuanțe. Și, desigur, este foarte frumos. Case Clasice realizate de Nobili Interior Design 

 Combinațiile de sol fertil cu nuanțe conexe pot apărea luminoase, originale, reținute, expresive sau elegante. Dar acest lucru este întotdeauna pozitiv și armonios. Acestea vor ajuta la aducerea la viață a ideilor la modă în diferite zone ale spațiului de locuit.

 DORMITOR 
Designul elegant al patului din sol fertil dă tonul dormitorului perfect, cum ar fi Lord Beige de la Daytona. Cele trei nuanțe cheie ale patului Prestige Gran Duca CVL019 vă vor face dormitorul cu adevărat confortabil. Pereții maro-adânci adaugă și mai multă căldură, în timp ce tapetele roșii sau roz vă vor exprima dramatic personalitatea. Dormitoare clasice de la Mobila Italia Nobili Design 

 BUCĂTĂRIE
 Aici Solul Fertil arată cel mai natural. Astfel de fațade sunt în armonie cu orice materiale și culori. Bucătăria Daytona de la fabrica FM bottega d'arte atrage nu numai fațadele sale la modă în nuanțe naturale - rețineți cât de ușor și elegant arată un raft suspendat cu rafturi deschise în interior. Complementul perfect pentru o bucătărie minimalistă este masa modernă . 

 Cu toate acestea, minimalismul nu este singura soluție stilistică pentru zona utilitară în culoarea cheie. Bucătăria clasică Capri Luxury din fabrica Arcari este o soluție elegantă în tonuri de teracotă, adresată fanilor stilului și cunoscătorilor tradiției. Culorile naturale adânci și calde sunt o modalitate excelentă de a crea un interior contemporan pentru o zonă pentru oaspeți.

 Astfel, canapeaua Maya de la Prianera, în combinație cu culoarea corespunzătoare a pereților, va deveni un fel de fundal pentru performanța solo a mesei Capri Tanzania cu o masă în nuanțe de nisip și umbră. Canapeaua Cesar de la Ulivi, masa de marmură David Braun de la Longhi și fotoliul relaxant Dorothy Beige vor contribui la crearea unei atmosfere informale în diferite nuanțe de sol. 

Alte surse vezi : Blogger

 Completarea ansamblului de mobilier în culoarea calmă a solului fertil va fi masa bej Wave 8014 de la Tonin Casa, instalată în zona de luat masa din sufragerie. Rețineți combinația de tonuri naturale calde sub formă de dungi verticale pe comoda Bear Run 0305 de la John Richard, unde toate tonurile de pământ sunt în perfectă armonie între ele. Ei bine, verdeața interioară va aduce suflul naturii și va extinde vizual limitele sufrageriei.