Băi neobișnuite și extrem de frumoase: idei pentru fiecare gust

Această chiuvetă va face orice baie specială. Principalul lucru este să alegeți iluminarea potrivită, astfel încât frumusețea sa să devină evidentă. Ei bine, de multe ori trebuie să te speli și tu. Dar aici ne-am agățat de tehnici simple, dar în același timp, aparent incompatibile - un perete de culoare albastru închis, marmură albă și fațade din lemn pentru un dulap suspendat sub chiuvetă. Mobila



 Da, da, este mișto și imposibil, dar ce se întâmplă cândva când ai chiar acea „casă de la mare” ... Într-o zi. Ni se pare că aceasta este cea mai bună opțiune pentru un aparat de iluminat din spate. Totul este simplu la prima vedere, dar rețineți cât de diferite materiale și aparent incompatibile sunt folosite. Baie delicată, pudră, extrem de funcțională pentru o femeie care știe exact ce își dorește și rareori face compromisuri în detrimentul ei. Ei bine, așa am crezut.

 O opțiune absolut genială pentru o toaletă în țară. Aici puteți atașa în siguranță toate mobilierele vechi pe care le-ați lăsat „ca un memoriu” și nu ați putut afla ce să faceți cu el. Primul lucru pe care îl vedeți este zidurile foarte abrupte. Și o oglindă. Și chiuveta. Și iluminatul este la locul său. Pentru iubitorii de piatră naturală și cărămizi. Apropo, cuprul este foarte relevant. Mobila Baie Moderna de la Mobila Italia Nobili Design 

 Design mic de baie Proiectarea ecologică în toată splendoarea sa. Totul este la locul său și totul este în afaceri. Și da, curățarea și întreținerea vor dura ceva timp. Netedă, netedă și frumoasă. Și, de asemenea, din punct de vedere arhitectural, neobișnuit și foarte elegant. Baia ta poate avea și o lume interioară bogată. Ca și acesta, de exemplu. Cea mai tare selecție de finisaje de perete. 

Ei bine, afișul din spatele geamului este minunat. O altă opțiune care demonstrează gustul absolut al proprietarului. Celula și verde bogat sunt cei mai buni prieteni. O altă soluție rece este o țiglă rotită cu 45 de grade. Totul se învârte aici în jurul oglinzii. Apropo, aceasta este o dezvoltare destul de frecventă a evenimentelor, când un obiect dă naștere unui întreg interior.

 Și din nou, o selecție interesantă de plăci și corpuri de iluminat care concurează în condiții egale cu ea pentru atenție. Design modern de baie Vrei să informezi în tăcere lumea despre poziția ta în viață? Începeți cu oaspeții dvs. Aurul este un material controversat pentru interior și nu toată lumea îl iubește, dar aurirea îmbătrânită și marmura sunt doar duetul perfect. Există monede pe podea în duș. Bai Moderne amenajate de Nobili Interior Design 


 Ni se pare că acestea sunt douăzeci și cinci de cenți. O combinație foarte răcoroasă de marmură și beton. Un pic ca fanteziile regizorilor din trecut despre metroul vremurilor steampunkului victorios. Foarte feminin, dar matur și carismatic. Baie îngustă și mică, dar luminoasă și neobișnuită. Și da, are o fereastră. Cei care iubesc mansardele vor înțelege. Acest studio parizian încântă prin eleganța și designul său atent Studioul cu o suprafață de 30 de metri pătrați a fost destinat închirierii, iar decoratorului i s-a oferit o libertate totală de acțiune în design. 

Cu toate acestea, personalitatea unui specialist în publicitate, a unui proprietar de apartamente, a unei persoane „cu un milion de idei pe minut” a influențat cu siguranță interiorul creat: masculin, dinamic și cu comoditate și funcționalitate gândite. / Un mic hol de intrare vă permite să vă agățați hainele pe un cuier original pentru copac vopsit cu cerneală, în timp ce lampa suspendată seamănă cu o floare care se deschide. 

Combinația de nuanțe de șofran și ocru roșu stabilește de la bun început un ton energetic pentru întregul apartament. Baia inversează schema de culori tradițională de culoare deschisă, de fund întunecat - în ciuda acestui fapt, baia nu pare mică datorită ferestrelor care se deschid spre camera luminoasă a studioului principal. Rafturile mici deschise se amestecă cu peretele, iar oglinda cu cadru portocaliu arată minunat pe un fundal gri calm. 

 O bucătărie mică arată ca o cameră separată datorită faptului că pereții, mobilierul și chiar tavanul sunt vopsite în negru. Culoarea izolează zona și creează un efect de „cutie” - un spațiu închis confortabil. Rafturile deschise sunt o soluție pentru persoanele îngrijite, dar dacă înțelegeți că dezordinea va ascunde toată frumusețea unei astfel de bucătării, este mai ușor să păstrați ordinea. 


 Livingul este mobilat cu reținere - există, de asemenea, o canapea pliantă într-o zonă de relaxare delimitată de un covor întunecat, iar dulapurile ocupă cea mai mare parte a peretelui, dar sunt complet invizibile, datorită parțial combinației energetice de elemente geometrice. O oglindă rotundă așezată pe un fundal albastru intens, împreună cu sticla ferestrelor care se deschid în cameră din baie, amplifică toată lumina disponibilă - un truc foarte logic și practic. 

Sursa: Website