Cum se ralizeaza un proiect de amenajare european

În primul rând, diferența principală dintre designul european este relevanța sa. Pentru locuitorii Marii Britanii, Germaniei, Franței sau Italiei, designul este ceva de la sine înțeles, o necesitate pentru orice renovare (de la cosmetică la majoră). Nu fără motiv Europa a devenit standardul calității în ceea ce privește interioarele. Și nu este vorba doar de producătorii de diverse materiale și mobilier.   Design Interior 



Faptul este că europenii preferă să încredințeze orice loc de muncă profesioniștilor, persoanelor cu o vastă experiență și educație specializată. Pentru ei, adevărul comun este că, de exemplu, un contabil șef a priori nu poate cunoaște toate subtilitățile tuturor tipurilor de tapet, caracteristicile de design ale a 150 de tipuri de canapele și regulile pentru îngrijirea a sute de tipuri de covoare. Servicii de Design Interio de la Nobili Interio Design 

 Prin urmare, apelează la companii specializate în design. Aceste nuanțe minore Lucrarea la un proiect începe în stadiul acceptării comenzii. Ei comunică cu clientul, după cum se spune, din inimă în inimă. Ei află cele mai mici nuanțe - până la obiceiuri, hobby-uri și natura pisicilor care pot ridica tapițeria scumpă a canapelei. Desigur, sunt clarificate și detalii tehnice - specificul amenajării, starea apartamentului sau a casei. 

O mare atenție este acordată dorințelor clientului. O abordare capodoperă Design european Și apoi ... apoi începe distracția. Înarmat cu informațiile primite, experiența proiectelor anterioare, invocând inspirația și muza iubită, designerul începe să recreeze o operă de artă unică. Si nimic altceva. Deoarece, în înțelegerea unui european, designul ar trebui să ia în considerare literalmente totul - de la practicitatea utilizării spațiului disponibil la corespondența culorilor și a contururilor mobilierului până la viziunea interioară asupra lumii a unei persoane. 

 Spunând, un designer european aproape niciodată nu își permite să se certe cu un client, ceea ce, din păcate, uneori se întâmplă în Rusia. El poate indica imposibilitatea constructivă de a îndeplini anumite dorințe în condiții date (planificare, constrângeri bugetare etc.), poate sugera alte opțiuni interioare. Cu toate acestea, nimeni nu va convinge categoric clientul de necesitatea indispensabilă de a utiliza unul sau altul stil / element / material. Dormitoare clasice de la Mobila Italia Nobili Design 

Dacă clientul se simte confortabil într-o cameră cu pereți roșii aprinși și tavan verde aprins, atunci așa să fie. Pentru că, în cele din urmă, designerul european are doar două linii directoare - recomandări practice / stil și dorințele clientului. Niciun „gag” în Europa nu este inacceptabil. La urma urmei, nu este pentru designer să locuiască în acest apartament, ci pentru client.

 Dar ceea ce dorește clientul este tratat cu mare atenție, încercând să îndeplinească cât de mult permite spațiul localului și posibilitățile bugetare. Creativitate tehnică O atenție deosebită este acordată nu numai culorilor, ci și materialelor utilizate în designul interior. Respectarea mediului, durabilitate, rezistență, confort - aceștia sunt cei 4 piloni pe care se sprijină designul european. 

Proiectantul cunoaște până la cel mai mic detaliu reacția unei anumite țesături la umiditatea din cameră, temperatura, interacțiunea cu alte materiale, puterea absorbției zgomotului și alte nuanțe. Pe baza tuturor dezvoltărilor, se întocmește o întruchipare virtuală a ideilor - un model 3D, de-a lungul căruia puteți „merge”, evaluând personal cât de mult vă place viitorul interior.

 Capacitățile tehnice și talentele proiectantului fac posibilă crearea nu a unei aparențe, ci a unei copii fotografice exacte a ceea ce clientul va vedea în casa sa în câteva săptămâni sau luni (depinde în continuare de amploarea lucrării). Tendințele modei Fără îndoială, designul (la fel ca și parfumul sau stilul vestimentar) este supus influențelor modei. Cu toate acestea, în Europa, ca atare, nu există o modă uniformă pentru toată lumea.




 Pentru persoanele creative, sunt preferate Art Deco (cu elemente egiptene sau africane obligatorii) sau Modern (presupunând avantajul produselor din lemn). Minimalismul, apropiat de high-tech, corespunde adesea tinerilor: severitatea contururilor, funcționalitatea excepțională a obiectelor de interior, un minim de decorațiuni. Vechea generație preferă clasicii - forme moi, grațioase, senzația unei acțiuni excepționale.

 Cu toate acestea, există și o tendință generală - acestea sunt ferestre mari și predominanța obligatorie a culorilor deschise. De vreme ce psihologii au dovedit de mult că lumina soarelui și culorile pastelate deschise cresc starea de spirit, cresc vitalitatea psihologică generală și dezvoltă optimism. Și optimismul, după cum știți, face viața mult mai luminoasă! 


Citeste si despre ; 5 tendinte de Design