Iata puterea și posibilitățile unei singure culori in Interior

Folosirea unei singure culori este calmantă, exact de ce are nevoie baia. În plus, un număr mare de culori poate crea efectul unui spațiu ocupat. Baie roz în interior monocrom Cadă în interior monocrom .Gândește-te bine la texturi Pentru ca interiorul monocrom să nu pară plictisitor și steril, este necesar să folosiți diferite texturi. Diferențele de textură împiedică lumina să cadă uniform pe suprafață, ceea ce face ca interiorul să fie volumetric și să nu fie plictisitor. 



 Diverse texturi în interior monocrom 
 Când lucrați cu alb, acordați atenție detaliilor Albul poate părea cea mai ușoară opțiune, dar multor designeri le este greu să lucreze. Când eliminați complet culoarea din spațiu, textura, tonul și definiția liniei vin în prim plan. Pentru a face o cameră unică, trebuie să vă concentrați asupra celor mai mici detalii, chiar până la reflexia luminii pe suprafețe lustruite.
Design Interior Vila in stil Clasic realizata de Nobili Interior Design 



 Alb în interior monocrom 
 Diluează paleta de culori cu nuanțe neutre Pentru a clarifica această idee, luați în considerare un exemplu de interior în negru. În timp ce negrul poate părea o alegere îndrăzneață, are un fel de putere calmantă. Chiar și un perete negru poate fi relaxant, dar cum să nu vă transformați camera într-o peșteră? Monocromul nu trebuie limitat la o singură culoare plată. 

Trebuie să folosiți diferite nuanțe de aceeași culoare, precum și să adăugați vopsele neutre, cum ar fi albul. Dormitor în negru și gri în interior monocrom Culori alb-negru într-o cameră de zi într-un interior monocrom . Cum să alegi o culoare dominantă Dacă urmați învățăturile Feng Shui, trebuie să alegeți o culoare care să aducă energie pozitivă, dragoste și bunăstare financiară. Mobilier Living Modern de la Mobila Italia Nobili Design 

Cea mai favorabilă, conform acestei teorii, este considerată de galben deschis, lămâie și terapie coloristică, experții recomandă utilizarea tonurilor mai strălucitoare și revigorante. Fiecare decide singur ce și pe cine să creadă, dar asigurați-vă că vă puneți o întrebare importantă: vă veți simți confortabil într-o cameră de o culoare excepțional de „corectă”?

 Sufragerie în culori galbene și portocalii într-un interior monocrom Dacă vă străduiți să obțineți ceva sofisticat, discret și neutru, specialiștii studioului de design interior Fine and Home vă vor oferi sfaturi utile cu privire la ceea ce trebuie să-și amintească toată lumea, care decide să treacă la un design interior monocromatic.

Alte surse: Website