Mobilier italian pentru camere de zi în stil clasic

Designul interior din camera de zi ar trebui abordat cu toată responsabilitatea, deoarece în această cameră orice persoană petrece mult timp. În sală este obișnuit să vă adunați pentru vizionarea TV de familie, să primiți oaspeți și să vă relaxați după o zi plină. 





Prin urmare, această cameră trebuie să îndeplinească o serie de cerințe: estetică; comoditate; nivel ridicat de confort; funcționalitate; caracterul practic al fiecărui articol; rezistența la uzură și durabilitatea mobilierului. Mobilier Living Italiana  de la Mobila Italia Nobili Design 

 Toate aceste cerințe sunt pe deplin îndeplinite de mobilierul italian pentru camera de zi. În casele și apartamentele unei zone mari, holul este cel mai adesea decorat în stil clasic. Este un stil sofisticat, sofisticat și pur și simplu de lux, preferat de persoanele care caută un confort maxim în casele lor. Caracteristici ale mobilierului clasic italian de living


 Principalele caracteristici distinctive ale seturilor clasice de living includ: Forme circulare drepte și rotunjite. 

 Simetrie. Toate mobilierele sunt dispuse simetric în cameră. Clasicii nu acceptă haosul și forfota, toate obiectele trebuie să aibă forme geometrice regulate. Mobilierul este realizat din lemn prețios atent selectat, uscat și prelucrat. Produsele sunt decorate cu lemn sculptat manual și tehnica îmbătrânirii. Forme destul de laconice. 


Clasicii combină funcționalitatea modernului și luxul stilurilor tradiționale. Mai mult, în acest stil nu există fast și decor abundent. Decorul din interior este folosit, dar cu moderație. 

 Mobilier masiv. Practic, toate mobilierele italiene clasice sunt mari și voluminoase, deci nu sunt cele mai potrivite pentru spațiile de locuit mici. 
Gresie rectificata de la Nobili Interior Design 

 Ce producători să aleagi? 
Gabriela Design prezintă un număr imens de fabrici de mobilă italiene care fabrică produse pentru camere de zi în stil clasic. Dintre mulți producători, se pot distinge următoarele întreprinderi: Interstyle. Fabrica a fost fondată abia în 1998, dar pe parcursul existenței sale a reușit nu numai să crească dintr-o mică afacere de familie într-o companie mare, ci și să prezinte mai multe colecții incredibile de mobilier simultan.

 Compania produce numai articole exclusive cu modele originale. O echipă întreagă de designeri talentați, artiști, ingineri, dulgheri și arhitecți lucrează la producția fiecărui produs. Daniela Lucato. O companie de renume internațional pentru mobilier de lux pentru spații de locuit. Fabrica Daniela Lucato este renumită pentru camerele sale de zi clasice care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. 

Vezi recomandarea celor de la Archinect

Compania a fost înființată în 1980, iar principalele sale caracteristici sunt utilizarea activă a muncii manuale, designul original și soluțiile îndrăznețe. Compania este specializată în producția de articole de interior de lux din 1979. Mobilierul italian de la această fabrică poate fi găsit în cele mai luxoase apartamente și case din întreaga lume. Fiecare piesă este realizată cu atenție de meșteri, oferind pieselor un aspect antic unic. 

Surse de Inspiratie ; Blogger 

Sunt utilizate tehnici complexe de măcinare, decorare și îmbătrânire artificială a produselor. Veneta Sedie. O companie modernă și progresivă de mobilier italian care se adaptează la tendințele pieței și creează mobilier care este foarte solicitat. Cu ajutorul compozițiilor originale ale acestei fabrici, puteți transforma interiorul oricărui living. 


 Acestea sunt doar câteva dintre fabricile excelente italiene ale căror mobilier poate fi comandat de pe portalul web MyArredo. Pe agregator veți găsi cel mai bun mobilier italian pentru spații rezidențiale și nerezidențiale și îl puteți comanda AICI la cele mai mici prețuri prin intermediul magazinelor de mobilier fiabile.