Proiect design interior a unei case cu doua etaje

Casă cu două etaje pentru o familie tânără cu un copil mic și planuri de extindere a familiei. Bucătărie mare-living cu ferestre panoramice și acces la teritoriul adiacent. Din sufragerie intri în dormitorul matrimonial cu dressing și baie. De asemenea, la etajul 1 există două camere pentru copii, o baie pentru oaspeți și copii. Design Interior 



 La etajul al doilea există un birou cu acces la o terasă mare. Toate încăperile tehnice, cum ar fi un cazan, o spălătorie, sunt situate la intrarea în casă. proiectarea casei cu două etaje.


 Bucătărie-living Livingul și spațiul de bucătărie sunt combinate într-o singură cameră. Interiorul este dominat de tonuri naturale de pământ, podeaua ușoară conferă un sentiment de ușurință întregului interior, iar lambriurile din lemn de pe tavan și perete fac spațiul mai cald și mai confortabil. Servici de Designer  Interior de la Nobili Interior Design 

 Bucătăria întunecată contrastează puternic cu fundalul deschis al podelei și al pereților. Datorită ferestrelor panoramice, spațiul interior curge în exterior și, prin deschiderea ușilor glisante, puteți șterge complet chenarul și puteți face bucătăria - camera de zi să facă parte literalmente a terasei.

 S-a folosit caracteristica tradițională Geometrium - ardezie pe pantele ferestrelor panoramice și a luminatoarelor. Există plafoane magnetice de cale pe tavan, în care puteți utiliza orice lumină la cererea clientului, în orice moment, adăugați, înlocuiți, mutați sau direcționați către un alt punct. S-a folosit un proiector în loc de televizor - clienții adoră să vadă filme seara cu toată familia. Dormitoare clasice Italiene de la Mobila italia Nobili Design 

 Hol și sufragerie În hol, la fel ca în întregul apartament, culoarea albă predomină pe pereți, astfel încât un perete întunecat cu ușă de intrare este accent. Dulapul din nișa dulapului este realizat la comandă cu fațade furnirite, dintre care una ascunde intrarea în spălătorie. Un puf mic și o masă pentru lucruri mici completează sala laconică. O oglindă de podea într-un cadru de lemn lărgește spațiul îngust al holului. 

 Baie pentru copii 

 Baia pentru copii este realizată în nuanțe naturale - gresie porțelan gri deschis se potrivește bine cu gresie porțelanată asemănătoare lemnului. Robinetele Grohe în grafit mat, dulap, încălzitor de prosoape și paravan de duș în culori închise sunt selectate pentru contrast. Rafturi din piatră artificială încorporate în nișa de la duș. 

 Dormitor Dormitorul s-a dovedit a fi ușor și ușor, pereți albi, lemn deschis, nuanțe bej de textile. Panoul din lemn din spatele patului formează o nișă iluminată din spate pentru decor și înlocuiește noptielele. Dormitorul are o scară în spirală care duce la birou. Baie principală Baia dormitorului principal are o fereastră - un mare avantaj al acestui spațiu. 


Te-ar putea interesa si: Loft sau Casual Style in  interior

Sticla poate fi mată cu un film, dacă este necesar, sau rulourile pot fi coborâte. Una dintre caracteristicile aspectului este un vas de toaletă cu sticlă mată și o saună cu geamuri panoramice alocate într-o cameră separată. Pe perete există o chiuvetă integrată în blatul larg al mesei cu o oglindă într-un cadru negru subțire. 

Decorul folosește gresie porțelanată și pictură. Accentul camerei este cada independentă, care arată ușor și organic în acest interior. Dormitor pentru copii În dormitorul copiilor, un pat supraetajat este nivelul inferior pentru pat, iar cel superior pentru jocuri. Dulap spațios în culoarea pereților, cu rafturi deschise pentru cutii de jucării. 

Solutii design interior case Bucuresti

Pe perete, un desen cu șablon al unei păduri de molid oferă o atmosferă specială camerei. Culoarea accentului - galben - a fost aleasă de client și utilizată într-un puf, lampă și covor fără ramă. O masă mică pentru desen și studiu, există, de asemenea, un loc pentru o masă atunci când copilul merge la școală și prize pentru un computer pentru viitor. 

Mai multe informatii Aici

 Camera de joacă Camera de joacă în viitor ar trebui să devină a doua creșă, astfel încât un dulap și un loc pentru pat sunt furnizate în avans. Toți pereții sunt folosiți la maxim pentru diverse activități sportive - bare de perete, plasă, alpinist, leagăn suspendat de tavan. Iar la cererea clientului, spațiul liber maxim este lăsat pentru jocurile active, camera nu este încărcată cu mobilier

Citeste si despre : Design Interior Sufragerie 

 Cabinet Există 2 locuri de muncă în birou - pentru el - solid, pentru muncă permanentă acasă, cu depozitare suplimentară pentru birou, un loc ascuns pentru amplasarea unității de sistem. A doua este o masă ușoară de sticlă pentru ea - uneori să stea la un laptop. Pictura este utilizată pentru decor, metal și lemn pentru mobilier. Rafturi mari lângă zona de lucru pentru depozitarea documentelor și o a doua pentru cărți în spatele fațadelor de sticlă. 

 Micul colț sportiv este format dintr-o bandă de alergat și un suport pentru echipamente sportive. Pe tavan se folosesc lămpi de cale aeriene. Spălătorie O cameră luminoasă, cu un număr mare de ferestre - o spălătorie în care va fi plăcut să călcați lenjeria, cu privirea în grădină. O mașină de spălat și un uscător sunt situate sub un blat comun. 

Deasupra lor este un raft pentru obiecte mici și dulapuri pentru chimie. În decor - pictură de perete, plăci de granit pe podea. Complexitate și know-how Pentru a lega structurile de inginerie și proiectarea: conform soluției de planificare, multe uși intră în sufragerie și una dintre sarcini a fost de a le face cât mai invizibile posibil. Microciment ca acoperire a etajului principal în hol, bucătărie.

Mai multe informatii de la bloguri de specialitate: Info Valea Doftanei | Stiri meteo | 

Citeste si articolul despre amenajari in Ploiesti

Distribui acest articol: Proiect casa cu doua etaje 

Mai multe detalii Aici