Renovare într-o clădire nouă: apartament cu trei camere, cu o bibliotecă în stil englezesc

Un interior inspirat de o altă țară este un lucru complicat și a face să pară organic în realitățile rusești este și mai dificil. Maeștrii de la studioul de design Nobili Design  știu exact cum să facă acest lucru și astăzi își împărtășesc experiența în transformarea unui apartament obișnuit cu trei camere într-un interior englezesc adevărat, care, ca un coniac bun, devine mai bun doar de-a lungul anilor.



 Apartamentul dintr-o zonă liniștită și confortabilă de lângă parc a fost conceput pentru o familie de trei persoane: soț, soție și copilul lor adolescent. Principala dorință a clienților a fost crearea unui interior atemporal. Acest lucru a fost realizat cu ajutorul decorării clasice de înaltă calitate, în timp ce „umplerea” spațiilor - textile și accesorii - a fost aleasă astfel încât să poată fi schimbată în funcție de dispoziție. Servicii de Design Interior de la Nobili Interior Design 

 Apartamentul este situat într-o clădire nouă, deci nu a fost nevoie de o reamenajare radicală. Clienților li s-au oferit mai multe opțiuni pentru soluții de planificare, dintre care una a fost aprobată aproape imediat. Drept urmare, bucătăria a fost combinată cu sala de mese, dar separată de sufragerie - acest lucru a fost important pentru proprietari. 

Dormitorul principal era conectat la dressing, vizavi de grădiniță. În baia de oaspeți a fost organizată o spălătorie. Interiorul rezultat este dificil de atribuit unui anumit stil. Ca sursă de inspirație, designerii au creat un eclecticism cu accent englezesc. Proiectul a folosit tehnici clasice: parchet din stejar Versailles, cornișe, muluri și o plintă înaltă, dar cu profile laconice fără nicio decorație.  Living Modern de la Mobila Italia Nobili Design 

 Camera de zi s-a dovedit a fi cu adevărat foarte clasică: simetrică și nobilă. Gri, auriu și bronz au fost alese ca culori principale. Canapele clasice stau cot la cot cu mese moderne și picturiu conceptuale. Două rafturi mari au devenit un spațiu de depozitare pentru cărți, adăugând astfel o funcție de bibliotecă acasă în camera de zi.

 În dormitor, schema de culori s-a dovedit a fi puțin mai deschisă și mai caldă - exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă pregăti pentru relaxare. Mobilierul este cel mai esențial, dar există o mulțime de decor: de la plante în căzi mari până la un ecran decorativ făcut la comandă. 



Designerii nu au uitat de pat: era decorat cu multe perne și o pătură moale pufoasă. Densitatea culorii pereților din toate camerele este aceeași, dar nuanța se schimbă: în sufragerie se folosește măslinul, în sufragerie răsună în blat și șorț, iar pe pereți vedem un ton mai cald, maro. . Pentru dormitor, am ales o vopsea cu o nuanță violet deschis. Când lucrarea tocmai a început, clientul a insistat asupra gradațiilor mai deschise, iar designerii - pe cele mai întunecate.

 Drept urmare, s-a ajuns la un compromis. Alegerea pietrei a fost foarte importantă pentru client. Plăcile de baie selectate cu atenție au făcut posibilă construirea interiorului într-o schemă de culori restrânsă, dar complexă, prăfuită. Sala de duș, situată vizavi de intrare, a fost finisată cu o frumoasă placă de piatră gri-verde, care se găsește și pe blat. - Dacă apartamentul este proiectat pentru o perioadă lungă de timp, ca în acest caz, este important să investiți în arhitectură, inginerie și instalații sanitare, alegând materiale naturale de finisare.


Alte surse de inspiratie : Blogger