Zonarea camerei pentru părinți și un copil

În ciuda faptului că orașele cresc într-un ritm destul de rapid, astăzi multe familii se confruntă cu problema deficitului de locuințe. Această problemă este deosebit de relevantă pentru familiile tinere care visează propria casă. Adesea familiile trebuie să se strângă în apartamente mici cu o cameră cu copiii lor, ceea ce creează un disconfort considerabil.



 În articolul nostru vom vorbi despre modul în care puteți distribui rațional o cameră pentru părinții cu un copil, folosind metoda de zonare pentru a o face cât mai confortabilă pentru fiecare membru al familiei. Ce este zonarea și de ce este nevoie Zonarea unei camere înseamnă împărțirea condiționată în teritoriile necesare pentru traiul confortabil al fiecărui membru al familiei.  Amenajare Apartament Clasic Modern de la Nobili Interior Design 

 Acest lucru se poate face în diferite moduri, alegerea cărora depinde atât de preferința excelentă a proprietarilor, cât și de filmările camerei. Fiecare persoană are nevoie de un spațiu personal și, în cazul în care o familie cu un copil este forțată să locuiască într-o singură cameră, această problemă devine deosebit de relevantă. Copilul trebuie să aibă propriul său colț unde să se poată juca, să studieze și să se relaxeze, în timp ce părinții au tot dreptul la intimitate. 

 Cel mai adesea, un colț pentru un copil este amenajat lângă o fereastră, unde este multă lumină naturală, iar radiatoarele de încălzire funcționează iarna. De asemenea, în aceste scopuri, puteți utiliza nișele sau încăperile de depozitare disponibile în cameră. Doar mobilierul esențial ar trebui să umple restul camerei. Ca pat de dormit pentru părinți, puteți achiziționa o canapea care, când este pliată, se transformă într-un loc de odihnă pentru întreaga familie. 

Este mai bine să înlocuiți peretele general al corpului cu un set modular, alegând cele mai necesare elemente. Efectuând lucrări de reparații, trebuie să vă ocupați de amenajarea iluminatului de înaltă calitate în toate zonele. Deseori camere de zi spațioase, dormitoarele sunt împărțite în zone folosind diferite materiale de finisare pentru pereți, tavane și podele. În acest caz, aceasta nu este cea mai bună opțiune; pentru a crea zone individuale depline, ar trebui să alegeți una dintre metodele descrise mai jos. Dormitor Modern de la Mobila Italia Nobili Design 

 Zonarea unei camere cu partiții Apariția pe piața modernă a construcțiilor a unor materiale precum gips-carton a oferit o mulțime de oportunități pentru a întruchipa orice idei de proiectare, pentru a efectua reamenajarea locuințelor într-un timp scurt, pentru a o umple cu elemente arhitecturale noi. În zonarea încăperilor, pereții despărțitori din gips-carton sunt adesea cea mai reușită opțiune.

 Cu ajutorul lor, nu numai că puteți separa un anumit teritoriu (în cazul nostru, o creșă), dar puteți introduce și noi elemente funcționale. Separând zona copiilor, nu ar trebui să vă lăsați lăsați cu structuri globale care vor bloca pur și simplu accesul aerului și al luminii de zi la restul camerei. Puteți construi o partiție elegantă dotându-l cu diverse nișe și rafturi. Capacitatea gips-cartonului de a fi procesată cu ușurință face posibilă crearea diferitelor modele originale care vor deveni un punct culminant al interiorului.

 Zonarea unei camere cu uși glisante Ușile glisante sunt un element comun în interiorul modern. Spre deosebire de structurile de oscilație convenționale, acestea nu necesită spațiu suplimentar, astfel încât canelurile să se poată deschide liber - ușile se deplasează pur și simplu lateral folosind mecanisme cu role. Dacă vorbim despre zonarea unei camere, aici este mai bine să acordăm preferință desenelor cu uși de sticlă, care pot fi complet transparente, semi-mate sau decorate suplimentar cu modele.


 De ce sticla? Deoarece transmite perfect lumina și nu încurcă spațiul. Contrar temerilor că acest material este destul de fragil, structurile moderne din sticlă sunt realizate din sticlă temperată super-puternică, care nu este ușor de rupt. Instalarea ușilor este, de asemenea, avantajoasă, deoarece acestea pot fi bine închise.

 De exemplu, dacă oaspeții vin în vizită la părinți, ușile închise vor oferi izolare fonică suplimentară, iar copilul va putea dormi liniștit seara. În camerele mici în care este destul de dificil să amplasați o pereți despărțitori sau uși, perdelele vor fi o adevărată salvare. Pânzele din țesături vor arăta ușoare și elegante, în plus, pot fi îndepărtate în orice moment dacă nu este nevoie de zonare.