Idei utile pentru amenajarea unei case Moderne

Vizualizarea este o modalitate bună de a stabili obiective pentru viitorul apropiat. Acesta este aplicat atât în formarea companiei și metode de creștere personală și oferă rezultate impresionante. Acesta constă în prezentarea în imagini specifice a ceea ce doriți să realizeze. Aplicat la designul interior, sunteți colectarea o colecție de imagini de inspirație pentru casa ta viitoare. În acest fel, vă puteți captura ideile pe computer sau pe telefon. De exemplu, să explice că pereții ar trebui să fie alb vechi. Amenajare casa stil modern la Deva 



 Cu ajutorul unei astfel de selecții de imagini. de a vizualiza un vis Este necesar ca puterea pozitivă a vizualizării să lucreze pentru a da viață interiorului real. Designul utilizează instrumentul Mood Board, un moodboard. Pe această placă, visul ia pe prima caracteristică de beton - atmosfera care ar trebui să creeze interiorul. Acesta este răspunsul la întrebarea de a crea un design interior - de unde să încep? mobilier dormitor modern de lux

Nu numai că sunt fotografii de interior plasate pe bord, dar, de asemenea, alte imagini atmosferice. Regulile de selecție sunt foarte simple.  Alegeți-vă propriile idei. Nu te gândi ar trebui să arate amenajarea interioara a apartamentului .Vă rugăm să nu alegeți ceea ce "alții" ar trebui să placă. Concentrează-te pe ce te va face să fugi acasă de fiecare dată. Sapă mai adânc pentru a găsi aceste idei.  Întrebați de ce vă vedeți casa în acest fel 

Uită-te în interior și descoperă cât de important este confortul fizic pentru tine, stilul tău de viață se potrivește într-o casă ideală. Ce vrei să schimbi în tine, ce poți sacrifica pentru a trăi în casa visurilor tale.  Colectați imagini de oriunde, cu excepția site-urilor de proiectare și renovare. Permiteți-vă să nu vă limitați la un stil, dar să nu vă gândiți la asta. Așa ar putea arăta un Moodboard, cu o selecție de imagini în stil industrial. 

 O sursă constantă de inspirație pentru mine este platforma de căutare vizuală Pinterest. Puteți crea un Moodboard direct pe această platformă gratuit. Creați-vă propriul cont și aboneaza-te la a mea, aici e link-ul. Veți avea imediat acces la o colecție extinsă de interioare, mobilier, decoratiuni. Cardurile de dispoziție pot fi fizice. Toate elementele care transmit atmosfera viitoarei case, mostre de materiale, vopsea sunt colectate. Toate acestea sunt apoi așezate pe o tabletă sau pur și simplu pe o masă. mobilier living italia pret .

Tablele albe pot fi decupaje din hârtie din reviste, mostre de produse tipărite, cărți poștale. Toate acestea sunt stocate în foldere obișnuite, opțiuni de lucru : atârnă pe perete lângă locul de muncă. Acum, aproape toate moodboards sunt electronice. Acestea sunt colectate din imagini, fișiere video găsite pe Internet. Când lucrez la un proiect, am pus Moodboard pe desktop, astfel încât să pot vedea întotdeauna ideea originală.

 Multe programe de calculator au fost dezvoltate pentru a crea moodboards frumos. Dar să nu crezi că o să-ți dea idei grozave. Acestea vor plasa pur și simplu imaginile pe care le-ați selectat corect. Pentru incepatori, vă recomandăm să utilizați Canva (gratuit). Pinterest este ideal pentru colaborarea sau partajarea ideilor. Pasul următor Apoi, ați răspuns la întrebarea de unde să înceapă și să pună împreună un Moodboard, Idei amenajari case .

 un instrument pentru a crea propriile interioare. Apoi, scrie un plan de acțiune și începe să acționeze pe ea. ... Stabiliți mici repere și termene limită. Adăugați o listă de elemente de făcut planificatorului de renovare. Rezultatul muncii tale pe placa de starea de spirit. Te-ai gândit mult la interiorul casei tale, la viața ta interioară. Ați format o imagine exactă a modului în care, cu ceea ce forțele și mijloacele vă va realiza visul tau. În plus, aveți informații vizuale importante despre caracterul, schema de culori și starea de spirit a interioarelor viitoare la îndemână.

 Nu pot furniza rezumate și chestionare aceste informații. Designerii se bazează pe Moodboard ca primul punct de intrare pentru un proiect. Aceasta este mult mai mult decât o colecție de imagini frumoase. Placa de starea de spirit acționează ca o punte de legătură între ideea de interior și primul proiect al proiectului de proiectare. De-a lungul lucrării, este placa de starea de spirit, care servește ca un punct de referință pentru alegerea de culori, forme și materiale pentru interior

Moodboard se concentrează pe ideea principală în timp ce lucrați la noduri individuale și detalii. Simplificați colaborarea ilustrând concepte interne care pot fi dificil de descris în cuvinte. Colaborarea este mai ușoară atunci când toată lumea vede același obiectiv.