Proiectarea si amenajarea unui apartament pe doua niveluri cu terasa

O reședință în oraș este compromisul perfect între o casă de țară și un apartament standard. De obicei, case de oraș sunt clădiri pe două niveluri conectate prin ziduri laterale. Interiorul unei astfel de case favorizează întruchiparea unei varietăți de fantezii de design și dorințele clienților. Compania noastra ofera servicii pentru crearea si implementarea unui design  interior de casa  in Bucuresti  terasat, care poate întruchipa atât viziunea dumneavoastră de confort acasă adevărat și tendințele moderne. 




O casă de acest tip este soluția optimă pentru o familie mare, permițându-vă să stați confortabil atât pentru adulți, cât și pentru vârstnici și generația tânără. Vom crea pentru tine un proiect de design interior, care va lua în considerare preferințele fiecărui membru al familiei.   Ideile și sugestiile unui designer de interior talentat sunt întotdeauna interesante. Adevărat, pe drumul spre punerea lor în aplicare, pot apărea obstacole triviale, ar fi caracteristicile aspectului casei, deficiențele sistemelor de inginerie sau tipurile de materiale utilizate.

 Aceasta se datorează faptului că specialiștii noștri vor începe crearea proiectului de design interior al unei case cu terasă, cu mai mulți pași pragmatici: venim  la dumneavoastră acasă pentru a face măsurătorile necesare: principalii parametri ai spațiilor sunt înregistrați, planul ITV este studiat etc.; în plus, proiectantul trebuie neapărat să descopere dorințele și preferințele viitorilor rezidenți ai casei până la distribuția zonelor funcționale din cameră și combinațiile de culori utilizate; Mobilier dormitor modern pret

 un punct la fel de important este căutarea unei singure soluții stilistice pentru întreaga casă - este probabil ca viziunea interioarelor camerelor să fie foarte diferită între generațiile mai tinere și mai în vârstă ale familiei tale. Experții noștri vor găsi cu siguranță un compromis care vă va permite să creați un design interior casa stil clasic cu etaj Covasna  care va mulțumi fiecare dintre chiriașii săi. După ce toate lucrările pregătitoare au fost făcute, designerul nostru de interior începe să lucreze la calculator: tehnologiile moderne vă vor permite să evaluați designul viitor al casei dvs., cu mult înainte ca proiectul să trăiască.

 Acest lucru este relevant nu numai pentru case de oraș: indiferent dacă comandați un apartament sau o casă de țară de design de la noi, vă vom oferi o prezentare 3D, pe care o puteți aprecia ideile noastre și de a alege cel mai bun design apartament.  Implementarea unui proiect de design de casă terasată se realizează în mod necesar sub controlul nostru strict: este o abordare atât de serioasă a afacerii încât se va asigura că, ca urmare a lucrărilor de construcție și finisare, veți primi proiectul pe care îl așteptați. Mobilier Dining Modern .

 Precizia în îndeplinirea ordinii și respectarea tuturor nevoilor dumneavoastră nu este singurul motiv pentru a încheia un contract pentru crearea unui proiect interior al unei case terasate cu compania noastră. Avem multe alte argumente în favoarea acestei decizii: contactarea specialiștilor noștri vă permite să contați pe crearea și realizarea unui proiect de proiectare complet, care va lua în considerare toate nuanțele de planificare acasă, tendințele moderne preferate de client, precum și recomandările designerilor și psihologilor cu privire la crearea unui mediu confortabil acasă; 


Comandarea unui design interior complet este o garanție completă a decorării locuinței fără circumstanțe neprevăzute: lipsa materialelor, discrepanța de culoare, erori de măsurare etc.; Contactându-ne, veți primi un pachet complet de servicii pentru crearea unui proiect de design pentru o casă de oraș sau alt tip de proprietate, care vă garantează economii de timp, nervi și economii financiare. Economisiți 80% din timpul acordat în avans calculați costul de design interior Răspundeți la câteva întrebări și primiți o ofertă personalizată manuală.