Cum sa amenajati o casa la interior - Sfaturi de la specialisti

 Amenajarea interioară este o parte importantă în decorarea unei case private. Nu numai partea estetică a renovării depinde de stilul corect ales, ci și de starea de spirit a locuitorilor. Astăzi, puteți alege un design competent pentru casa dvs. chiar și cu un buget redus. 


Stil interior modern

 Particularitatea sa este pictarea pereților tratați cu clapă într-o nuanță monocromatică (gri, alb) și decorarea lor ulterioară cu elemente decorative atractive și luminoase. Căptușeala vă face casa acasă și confortabilă. Este un material versatil care se potrivește cu o varietate de stiluri și tendințe.

Proiecte și caracteristici interioare 

Stiluri pentru prelucrarea unei case private în interior Astăzi, există multe soluții de design interior care vă permit să realizați o adevărată capodoperă din orice cameră. Clasa economica Fără să ai mulți bani, poți amenaja orice cameră din casă și să o faci un loc confortabil și frumos. Pe ce să vă bazați în timpul reparației: Opțiunea economică nu înseamnă plictiseală și rutină.


Interiorul unei case din lemn 

 Locuințele din grinzi de lemn au fost făcute de mai multe decenii. Acest design salvează locuitorii de la etanșarea cusăturilor. În plus, designul casei arată nobil și reținut. Pentru a proiecta interiorul, este necesar să folosiți idei și materiale care să sublinieze naturalețea lemnului. Unul dintre desenele preferate pentru o casă din lemn este stilul rusesc , care are următoarele trăsături distinctive: Lipsa procesării pe pereți. 

Pentru conservarea lemnului se folosește numai lac de fixare. Instalarea unui șemineu în centrul camerei. Aceste elemente vor contribui la conferirea camerei cu un adevărat aspect rustic. Prezența suprafețelor aspre. De exemplu, plăci sau grinzi netratate. Elementele de interior vor crea un aspect discret, dar în același timp, confortabil. Puteți decora rafturi sau dulapuri cu sculpturi și modele. 

Pentru a consolida efectul antichității, se recomandă îndepărtarea tehnologiei moderne de la ochii curioși sau plasarea acesteia în locuri departe de vedere. 

Interiorul casei din busteni Proiectarea unei astfel de case se poate face în stil rustic sau european . În primul caz, designerii se bazează pe următoarele detalii: 

Prezența antichităților în interior

Amestecarea moderată a antichității cu aparatele moderne. Colorarea moderată și restrânsă a pereților și a mobilierului: de la maro deschis la gri. Lipsa elementelor de design atrăgătoare și luminoase. Stilul european este mai practic. Se diferențiază prin următoarele caracteristici: Aici accentul nu se pune pe aspectul camerei, ci pe designul confortabil pentru rezidenți. Lipsa structurilor complexe. Lipsa de ornamente și elemente strălucitoare. Paletă de culori neutre și minimalism. O caracteristică distinctivă a designului european este șemineul. Cel mai bine este dacă este realizat din piatră naturală.

De ce sa alegti un mobilier de calitate?

Aici puteți da frâu liber imaginației și puteți combina culori strălucitoare, accesorii neobișnuite imbinate cu mobilia italiana clasica. O adăugare bună ar fi afișele și semnele originale sau pline de umor. Pentru ca camera să arate elegantă, este recomandat să folosiți detalii repetate în interior. De exemplu, copiați o nuanță sau un ornament similar pe tapetul de pe covor. Peretele diapozitiv este completarea perfectă pentru camera de zi sau dormitorul clasei economice. Aici puteți afișa lucruri, cărți, elemente decorative.

 Decorarea peretilor în interiorul casei: idei de design

 Căptușeala este un material ecologic care este folosit pentru decorarea pereților. Se folosește pentru tratarea bucătăriilor, băilor și dormitoarelor. Căptușeala poate fi diluată cu alte materiale. De exemplu, dale sau tapet. Astăzi, următoarele stiluri sunt folosite pentru a decora interiorul casei: 

Stil interior Scandinav

Combină grinzi de tavan, piatră naturală și lambriuri de perete. Este utilizat în principal pentru dormitoare și camere de oaspeți. Interiorul scandinav este realizat în nuanțe reținute și neutre. Provensal. O trăsătură distinctivă o constituie pereții acoperiți cu tencuială și clapă, iar podeaua este din lemn. Pentru el se folosesc plăci de prelucrare brută, care sunt lăcuite. 

Citeste si articolul: Design interior pentru apartament

Stilul economic nu este o colecție de elemente insipide și ieftine. Acestea sunt materiale ieftine bine alese, combinate cu articole de interior elegante. Stil modern Stilul modern este confortul, confortul și spațiul. Caracteristicile distinctive ale unui astfel de interior sunt: Mobilier confortabil și elegant. 

Iluminare bună. Capacitatea de a combina elemente de design moderne cu cele tradiționale. Unul dintre principalele obiecte ale camerei, realizat într-un stil modern, este canapeaua. Ar trebui să fie mare, spațios și confortabil. Cel mai adesea este plasat în mijlocul camerei. Un element important - dulapuri și dulapuri pentru lucruri, obiecte decorative și cărți. Ar trebui să fie discrete sau minimaliste. 

Designerii recomandă concentrarea asupra schemei de culori în 2-3 nuanțe, astfel încât interiorul să fie restrâns și confortabil. Decor în stil cabană Cabana în interioare moderne este un stil confortabil care este însoțit de o abundență de obiecte din lemn, cornișe și pereți de cărămidă. O caracteristică distinctivă a designului este instalarea de mobilier tapițat și confortabil. 

Culorile preferate în care casa este finisată sunt bej sau pastel. Ce ar trebui să fie ghidat atunci când decorați o casă: Blana este considerată principala bază a stilului de cabană, așa că pelerinele de blană pot fi folosite ca huse pentru scaune, paturi și canapele. Obiectele din lemn sunt, de asemenea, o parte importantă a cabanei. Un candelabru sau o lampă de masă din lemn vor completa interiorul. 

Un șemineu din piatră naturală face atmosfera confortabilă și primitoare. Merită să ne amintim că tonurile bej pot fi diluate cu maro, negru sau gri. Nu este recomandat să folosiți mai mult de 3 culori.  Provence este tandrețe și confort. Caracteristicile distinctive ale acestui stil sunt: Iluminare bună și ferestre mari. 

Afla si despre: 5 idei de iluminare