Recomandari design interior case

Interiorul luxuriant în formă profesională este un semn al bogăției și al gustului artistic pentru un proprietar. La urma urmei, proiectarea caselor în stil clasic necesită o selecție atentă a fiecărei componente și o combinație competentă a tuturor materialelor de finisare , mobilier și decor .



 Amenajare sufragerie într-o casă privată în stil clasic 


 În următoarele fotografii puteți vedea câteva exemple de design interior al unei case de țară private într-un stil clasic. Acestea vă vor ajuta să decideți alegerea interiorului pentru casa dvs. și să creați un proiect unic pentru renovarea spațiilor. 

Interiorul unei case la țară cu etaj în stil clasic


 Combinații armonioase de culori într-un interior clasic Interiorul unei case de țară. 
Foto: sufragerie în holul unei case de țară.  Interioarele clasice ale unei case de țară pot fi realizate în diferite variante de culoare. Cea mai populară este o bază de culoare neutră cu aurire și accente de culoare. 




 1. Culoare bej cu abundență de aur 

Amenajarea interioară a unui dormitor într-o casă de țară. Design dormitor într-o casă cu elemente clasice. Acest interior clasic al dormitorului de casă de țară este decorat folosind culoarea marsala și multe finisaje aurii prezentate în fotografie. O veți vedea în modelele de panouri de perete, bucle pe mobilier , suprafețe de perdea și alte elemente decorative. 
 2. Monotonie florală în proiectarea unui dormitor într-o casă la țară Proiectare cameră de oaspeți. 

Amenajare unui dormitor pentru oaspeți într-o casă stil clasic


Următorul concept de design interior atrage atenția prin uniformitatea sa rafinată și neutralitatea paletei de culori. În ciuda modelelor florale ale tapetului, camera arată solidă și primitoare. Aici puteți simți atmosfera interiorului „chintz”. 

 3. Farmec alb și albastru în interiorul dormitorului în stil clasic Proiectarea unei camere de oaspeți într-o casă de țară. oto 

Accente albastre în designul unei camere de oaspeți într-o casă la țară. 

Softul în două tonuri este unul dintre semnele distinctive ale interioarelor clasice. În designul unei case de țară private în stil clasic în fotografie, ea este reprezentată de o combinație de culori alb și albastru pal. Schema de culori aleasă are un efect relaxant asupra gospodăriei și este optimă pentru dormitor. 

 4. Proiect Design de bucătărie roz cremos în casă 


Fotografie interioară bucătărie în stil clasic Accente roz în interiorul unei case de țară în stil clasic Proiectul de design interior în două culori al unei case de țară are alte versiuni în stil clasic. Una dintre aceste opțiuni poate fi un interior cu o combinație blândă de tonuri cremoase bej și roz deschis. 

Astfel de tranziții creează o dispoziție pozitivă de dimineața devreme, așa că sunt potrivite pentru bucătărie și sufragerie. Mobilier neobișnuit și decor în designul unei case de țară. Living luxos cu șemineu În imagine: Interiorul unui living de lux, cu un candelabru și ferestre panoramice Puteți adăuga propria aromă fiecărui proiect cu ajutorul elementelor de design originale. 

 5. Panou TV într-o baghetă aurie 


Design cameră de zi cu șemineu Design cameră de zi cu panou TV în baghetă aurie

 Designul interior clasic nu se potrivește bine cu tehnologia modernă. Cu toate acestea, vă puteți decora televizorul preferat cu un cadru larg cu foiță de aur. Această tehnică vă va permite să treceți ușor de la retro la modernitate și să adăugați un stil suplimentar camerei. 

6. Masă cu suprafață de marmură 

Design bucătărie cu sufragerie stil clasic


Design de bucătărie într-o casă de țară în stil clasic Marmura este un alt atribut al stilului clasic. Pot fi folosite pentru finisarea suprafeței mesei în zona de luat masa. Strălucirea lucioasă a marmurei va spori luxul mediului, iar materialul în sine va spori caracterul practic al mobilierului de bucătărie datorită rezistenței și durabilității sale inerente. 

 7. Otoman în formă de dovleac într-un interior clasic al dormitorului 

Concept Design dormitor într-o casă stil clasic


 În următorul design de casă de țară în stil clasic, în fotografia atașată, veți vedea un otoman neobișnuit în formă de dovleac. Picioarele sale curbate îndeplinesc toate noțiunile unui budoar clasic. Și scaunul se potrivește cu designul pernelor rotunde de pe pat. 

 8. Ceas de masă în stil clasic Proiectarea cabinetului în casă


 Design birou la domiciliu în stil clasic Interiorul strict englezesc sugerează că proprietarul casei este scrupulos în rezolvarea oricăror probleme, respectă acuratețea și își respectă rutina zilnică. Pentru unul dintre acești clienți, am introdus o masă neobișnuită cu o masă în formă de cadran în proiectul de design. Produsul a subliniat stilul englezesc și regularitatea interiorului. 


 Ceas de perete într-un cadru clasic din stuc 


Proiectarea scărilor într-o casă stil clasic cu etaj


Dacă holul dvs. nu simte o notă de unicitate și originalitate, atârnați un ceas masiv pe perete într-un cadru larg din stuc. Modelul de tencuială al baghetei va completa perfect pilaștrii și aurirea, iar ceasul în sine va deveni un element cheie în cameră. 

 10. Oglindă cu fațetă în designul interior al holului 


Proiectarea holului în interiorul unei case de țară Proiectarea unui hol clasic bej într-o casă de țară Pentru proiectarea unei case de țară în stil clasic, în următoarea fotografie a fost selectată o oglindă masivă cu fațetă. Decorează interiorul, saturează spațiul închis cu revărsări puternice de lumină și servește cu succes proprietarilor de case ca un instrument convenabil pentru a începe să lucreze dimineața. 


 11. Scări decorative la mansardă casa clasica


Design interior de hol cu ​​o scară în casă


Pentru a accesa mansarda, nu este deloc necesar să montezi o scară staționară. Poate fi înlocuit cu o scară pliabilă ajurată, decorată în spiritul interioarelor clasice. Nu ocupă mult spațiu și poate fi îndepărtat dacă este necesar. Pereți și tavan într-o casă de țară clasică Proiectarea unei săli de scară bej în stil clasic.  


Amenajari interioare hol clasic cu balustrade aurii 


 Decorarea tavanului și a pereților are o importanță considerabilă în cameră. Impresia generală creată de cameră depinde de aceasta. Popular în interiorul clasic: turnare stuc; muluri; cornișe; basoreliefuri; vitralii; linkrust cu aurire; panouri din piatră naturală; pilaștri; panouri oglindă. 

 Proiectare cameră de zi cu inserții de oglindă


Lucrând la acest proiect, designerii de interior au îmbunătățit atmosfera palatului cu un tavan oglindit. Se compune din piese dreptunghiulare cu o fațetă în formă de diamant. Fiecare fragment este încadrat cu un fel de baghetă aurită. O astfel de abundență de suprafețe oglindite accentuează luxul camerei și contribuie la jocul luminii seara. 


Proiectarea camerei de zi într-o casă la țară. 

 Design cameră de zi cu inserție de vitralii


Iluminatul principal al camerei poate fi completat de lumina difuză provenită de la vitraliile încorporate în tavan . Acest lucru vă va ajuta să reglați intensitatea luminii de fundal. În plus, culorile vitraliilor vor face interiorul clasic misterios și neobișnuit. 

 14. Fitobox în proiectarea mansardei unei case de țară


 Proiectarea unei case de țară clasice cu un panou de plante Dacă vă place să petreceți timpul liber în sânul naturii, adăugați note de stil ecologic la designul interior . Acest lucru se poate face cu un panou luxuriant din spatele televizorului. Pentru a vă asigura că acest element decorativ nu se deosebește de designul general, evidențiați-l în jurul perimetrului cu o baghetă aurită . 

 15. Vitralii într-o fereastră rotundă proiectarea sălii în casă


Design interior hol cu ​​vitraliu 

 Interioarele clasice se caracterizează printr-o abundență de ornamente și bucle aurite. Vitraliile din deschiderea ferestrei vor merge bine cu ele (sub rezerva selecției corecte a modelului). 

Amenajare scară în spirală casă clasica de lux


Panou din piatră naturală în sufrageria casei. Nimic nu transmite bogăția nuanțelor monocromatice bej și maro, precum texturile naturale ale pietrei și lemnului. O astfel de finisare este costisitoare, conferă atmosferei un luciu respectabil și este tipică doar pentru interioarele de lux . 

 17. Panouri de perete 3D cu „șapă” în formă de diamant 



Hol luxos de scară într-o casă în stil clasic. Scara principală în spirală a casei în stil clasic poate fi proiectată într-un mod de palat, unde balustrada aurită, treptele de marmură și panourile de design grațioase arată armonios. Este adecvat să decorați pereții din holul scărilor cu panouri 3D moi, cu imitația unui cuplaj de carucior și cu incrustare.

Stil clasic în interiorul sufrageriei unei case de țară din Prahova


 Stilul clasic din interiorul unui apartament și al unei case arată întotdeauna impresionant. A trecut testul timpului și nu se teme de moda schimbătoare. Astăzi, folosind exemplul unei fotografii din portofoliul Nobili Interior Design realizat de designer de interior Gabriela Nechifor, vom vorbi despre trăsăturile caracteristice acestui stil și caracteristicile de design ale camerelor de zi, dormitoarelor și bucătăriilor clasice.

 Elemente tipice de stil clasic în interior 


Toate stilurile de interior au propriile detalii caracteristice și recunoscute. Și clasicii, cu modelarea lor rafinată din stuc, decorul bogat și mobilierul elegant, sunt cei mai bogați în această privință. Candelabre de palat cu lumânări imitație într-un interior clasic 


 Stilul clasic în interiorul apartamentelor din Bucuresti 


 Candelabrele cu imitații de lumânări și ornamente de cristal grațioase sunt un detaliu iconic al interioarelor clasice. Acestea creează o dispoziție festivă și arată adecvat nu numai în holuri și camere de zi, ci și în băi. Și în camerele de locuit multifuncționale, astfel de candelabre servesc pentru zonarea spațiului și acționează de obicei ca un duet. Panouri de perete și mobilier clasic din lemn de culoare închisă, cu decor aurit in acest minunat proiect de design interior in Bucuresti.


  Stil clasic în interiorul unei vile clasice in Brasov


 Panouri respectabile de perete și mobilier din lemn de culoare închisă cu decor aurit se găsesc adesea în interiorul birourilor și bibliotecilor de acasă, decorate în stil clasic englezesc. Acestea aduc un gust colonial designului camerei și se armonizează bine cu canapele și textile în nuanțe de vin și ocru. 

 Stil clasic în interiorul unui apartament în Dorobanti Bucuresti 


Coloanele rotunde care formează un portal larg subliniază stilul clasic din interiorul apartamentului din fotografie și, împreună cu perdelele de cristal, acționează ca elemente de zonare. Iar iluminarea de fundal cu LED a capitelelor luminează vizual aceste mari detalii arhitecturale. nterioarele clasice sunt proiectate conform principiului simetriei, astfel încât să aibă întotdeauna elemente împerecheate care să eficientizeze spațiul: coloane, oglinzi, panouri, banchete, aplice și vaze, ca în această fotografie ... 


Coloane rotunde într-un interior clasic 


Detaliile împerecheate arată cel mai avantajos în mediul adecvat, astfel încât designerul de interior Gabrial Nechifor a plasat vase ceramice grațioase în nișe arcuite, cu iluminare originală. Decor din stuc în stil clasic